Şimdi Ara

SİZCE HANGİSİ FENERBAHÇE'YE GELİR??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Adnan Januzaj diye bir oyuncu ve iki tane oyuncu ile de kiralık olarak ilgileniliyor.

http://www.sporx.com/futbol/f-bahcenin-istedigi-3-gencSXGHQ555SXQ?sira=3&tab=

adnan januzaj satılık olarak mı kiralık olarak mı hocam

Satılık da olur aslında. Adamın değeri 10m Euro.

http://www.transfermarkt.com/adnan-januzaj/profil/spieler/177847

Yedirmezler hocam bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

quote:

Orijinalden alıntı: HalilBey

bence kesinlikle Luiz Adriano alınmalı diğerlerinin hepsinden iyi geçen sene şampiyonlar liginde 9 gol atmıştı..

4'ü penaltıdan

bi adam vardı uzaklardan adı guizaydı ispanya gol kralı ''penaltısız''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

O futbolcuları almanız için öncelikle bizim ilgilenmememiz lazım. Yoksa Tevez'le biz ilgilenirsek biz varken fenerimi tercih etcek

Tevez iyi bilir bizi sorun anlatsın Sneijder'İn golü flaan

İlgilenmiyoz işte sıkıntı o.Aatıflarla ilgileniyoz.
  • quote:

quote:

O futbolcuları almanız için öncelikle bizim ilgilenmememiz lazım. Yoksa Tevez'le biz ilgilenirsek biz varken fenerimi tercih etcek

gs tevez in ancak kramponunun bağcığını alır şampiyon oldunuz 2 gün konuşuldu sonra unutuldu gitti tevez gs ye asla gelmez fenerbahçeye gelir ama aziz o parayı vermez veremez demiyorum vermez çünkü gerek yok takım içi huzursuzluk yaratır onun yıllık ücreti ayrıca sen fenerbahçeli değilsin git gs tarafında dolaş fenerbahçe tarafına giripte kendini rezil etme

Eğer Tevez tek sayıları seviyosa ( 3 ) Fener'e gelir ama çift sayıları seviyorsa ( 4 ) GS'ye gelir.

Ayrıca yıldızları seviyorsa Şampiyonluk yıldızları olsun, sonracığıma Şampiyonlar Ligi introsunda olan yıldızlar olsun GS'ye gelir. Ama Ay Yıldız seviyorsa yani Türkiye Kupası falan amacı oysa FB'ye gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

şampiyonlar liginde deplasmanda 0 çeken içerde zorla 1 puan alan takıma gitmek istemeyeceği kesin. yada dörtmunda karşı tokatlanan bi takıma

deplasmanda 0 çekmek = grupta sıfır çekmek

dortmund'tan tokatlanmak = young boystan tokatlanmak

ŞL'de senelerce oynayamamak = ŞL'de son 3 sezondur oynamak
  • Sırayla Mitroglu, Adriano, Llronte

• Luiz Adriano gelmesin. Tom de Sutter bile gelse daha iyi bence.

Ben olsam Alexandar Mitrovic'in peşine düşerdim.

• HalilBey kullanıcısına yanıt
    herkese kendi takımı güzel

adam cl final oynamıs niye gelsin. bana bir tane avrupada gözde oldugu halde Tr'ye gelen topcu söyle
  • luiz adriano hariç diğer isimler çok iyi luiz adriano burak yılmaz vol2 3 tane atarsa 5 tane kaçırır, çok saç baş yoldurur gerçi sonuca bakarsan burakta her sezon 20-25 tane atıyor ortalama luiz adrianoda atıyor ama dediğim gibi luiz adriano kalite olarak diğerlerinden bi tık aşağıda o isimler arasında elde patlamaya en müsait isim
  • 1. Luiz Adriano ; GELSİN , İŞ YAPAR.
    2. Robin Van Persie ; ADRIANO or PERSIE DESENİZ ADRIANO DERİM.
    3. Carlos Tevez ; GELMEZ.
    4. Fernando Llorente ; GELİRSE 2. GUİZA VAKASI OLUR.
    5. Kostas Mitroglou ; GELMESİN , HEM YUNAN HEM DE TRAVESTİ TİPİ VAR. GALATASARAAYLILAR DALGA GEÇER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

herkese kendi takımı güzel

adam cl final oynamıs niye gelsin. bana bir tane avrupada gözde oldugu halde Tr'ye gelen topcu söyle

yaw he he
  • yunan olması ne alaka ? bu suc mu oluyor ? ırkçılıgın lüzumu yok .
  • quote:

yunan olması ne alaka ? bu suc mu oluyor ? ırkçılıgın lüzumu yok .

Evet.

Sen işine bak.

• üye profili saklı. pardon troll işine devam et sen rahatsız olma
  • quote:

quote:

gs tevez in ancak kramponunun bağcığını alır şampiyon oldunuz 2 gün konuşuldu sonra unutuldu gitti tevez gs ye asla gelmez fenerbahçeye gelir ama aziz o parayı vermez veremez demiyorum vermez çünkü gerek yok takım içi huzursuzluk yaratır onun yıllık ücreti ayrıca sen fenerbahçeli değilsin git gs tarafında dolaş fenerbahçe tarafına giripte kendini rezil etme

Şampiyonluk iki gün konuşuldu da 4.yıldız senelerce konuşulacak hocam

Valla sambaciyi alacaksınız bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahçe nin satın alamayacağı topçu yok. Şike sürecini çıkarmalardı kümeye oynayan gs yi satın alıp , pilot takımı yapacaktık. Kısmet olmadı çakallar uyandı

• quote:

üye profili saklı. pardon troll işine devam et sen rahatsız olma

Profilim açık olsa ne olacak? Ben sana vereyim mi açık bilgi?

• quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

quote:

quote:

4.yıldız aldığınız gün unutuldu sen halen konuşuyosun konuşuyosunda boş konuşuyosun konuyla alakası olmayan şeylerden bahsediyosun transfer listesi ile alakalı bi konu bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

quote:

quote:

4.yıldız aldığınız gün unutuldu sen halen konuşuyosun konuşuyosunda boş konuşuyosun konuyla alakası olmayan şeylerden bahsediyosun transfer listesi ile alakalı bi konu bu

Sen şampiyonluğumuz hakkında konuşmuyor muydun? O çok mu konuyla alakalıydı? Kabullenemiyorsun ama 4.yıldız hala konuşuluyor ve her yerde sizden önce yakaladığımız başarılara bir yenisi eklendiği için konuşuluyor. Son olarak konuya alakalı bir şey yazdım zaten. Senin forumuna senin yorumundan daha alakalı şey yazdım incelersen yorumlarımızı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.