Şimdi Ara

Sizce Hangisi HDR-CX550 veya HG21 yada HDR-CX520

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugünlerde bir kamera almayı düşünüyorum.

Kamera yı yurt dışından getirtmeyi düşünüyorum.

Olmazsa olmazlarım:

1920X1080 kayit özelliği olması
    Kaset dışında SD yada HDD gibi media kullanması
    Az ışıkta iyi çekim yapması

aklimda iki yada 3 model var

Sony HDR-CX550
    Canon HG21

bu iki modelin fiyatları birbirine çok yakın 1100 $ civarı. Acaba bunlardan hangisini seçmeliyim?
    Yoksa bunlardan fiyat olarak daha uygun olan Sony HDR-CX520 mi alsam?

Yani CX520 ile CX550 arasında yaklaşık 200$ bi fiyat farkı var bu fiyat farkını hak edecek güzellikler var mı sizce?

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

• Panasonic TM700. İnceleme ve örnek videolarına bakıp üçüncü aday olarak listeye alabilirsin. Ben bugün sipariş verdim. Cx550 diğer alternatifimdi.

Vimeodan ham videolarına bakabilirsin
  • 550 de 520 göre ldukça önemli iyileştirmeler var
    520 yi boşver
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinmu

Panasonic TM700. İnceleme ve örnek videolarına bakıp üçüncü aday olarak listeye alabilirsin. Ben bugün sipariş verdim. Cx550 diğer alternatifimdi.

Vimeodan ham videolarına bakabilirsin

bu model yeni sanırım. yerli sitelerde ne fiyat var ne bişe. bende tam bi kararsızım. sony ve canonun bazı modelleri arasındayım. canonun makinaları vizörsüz olduğu için sony nin 500 küsürlü modellerine gidip geliyorum. onlarda çok pahalı. tm700 incelenmeye değer bi makine gibi bencede.
  • Su anda HDR-CX350V modeline karar verdim. Hem butçeme uygun bir model CX550 ye gorede sadece biraz daha dar bir vizör var. Ama oda aradaki fiyata gore feda edilebilir diye dusundum.

Ayrıca panasonic TM700 hakkında da pek bi bilgi bulamadim ama fiyatı iyimiş baya...
  • TM700 2010 best consumer camcorder seçildi bazı sitelerce. Yıllardır Sony ciydim. İlk kez şaştım. Evdeki bütün elektronik eşyalarım sony'dir neredeyse. Ama bu TM700 etkiledi beni. Hatta eski SOny kameramı satıp alıyorum bunu. Kullanınca yorumlarımı da yazarım.

İnceleme bulamayanlar içinwww.camcorderinfo.com sitesini önerebilirim.
  • tm700'ün fiyat 1.000$ civarı sanırım ama yerli sitelerde henüz fiyatını bulamadım?

sony cx550 - pana tm700 kıyasında düşük ışık çekimlerinde sony sanki bi adım önde?

http://www.youtube.com/watch?v=CeNeapsM0e0

http://www.youtube.com/watch?v=gttpjvkAlyg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laydin -- 9 Mayıs 2010; 10:55:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle laydin e katiliyorum. Videolarda cok net bir şekilde düşük ışık performansı daha iyi sony nin...
  • Bu test sonuclarında manuel özellikler ekstra puan getiriyor sanırım sony onlardan kaybediyor. amatör çekimler yapmayı düşünen biri olarak otomatik çekim modları açıkcası daha kullanışlı geliyor bana bu yüzden de sony ni bu konuda daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca düşük ışıkta burada ki ilk fotoda panasonic daha iyi görünmesine ragmen real cekimlerde(laydin in link tebelirttiği) bariz sony daha iyi performans gosteriyor. Bu test sayfası karşılaştırma için iyi olabilir ama herkesin kendi kriterleri vardir bazi ozellikler daha onemlidir bazilarinida dikkate bile almaz. Bence bu siteye bakarken kendi kriterlerine gore hangisi onemli hangisi yeterli diye bakip karar vermek daha aydinlatici olacaktir diye dusunuyorum...
  • evet düşük ışık ve geniş açıda sony önde. ikiside çok önemli. manuel ayarlarda sony çok da geri değil. sony ninde de optik zoomu 12x olsaydı keşke. video formatında panasonicin 1920 x 1080/50p si sony de yok. sony ninki 1920 x 1080/50i. p ile i arasındaki farkı tam bilmiyorum.?
  • bu formatlar NTSC ve PAL ile ilgili sanırım bildiğim kadari ile.
    Bu cozunurluk konusunda bi sorun yada birbirlerine karsi bir ustunluk olacagini sanmiyorum. Cozunurluk konusunda benim dikkat ettigim 1920X1080 cozunurluk orani ve 24 bit yazma hızı. Bu seviyerde olduktan sonra diğerleri gereksiz teferruat diye dusunuyorum. Yaniliyormuyum acaba?
  • Merhabalar arkadaşlar, bugün Hong Kong tan sony hdr-cx550e modelini aldım. Ama model isminden de anlaşılacağı üzere cx550ve olmadığı için cihaza entegre bir gps sistemi yok. Satıcının söylediğine göre hong kong da 'v' nin simgelediği gps dahili kamera zaten satılmıyormuş. Avrupaya özgü bir donanım gps dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sizce bu özelliğin eksikliğinden dolayı üzülmeli miyim?
  • Doğrudur bende araştırmıştım bazı bölgelerde sony Vsiz modelini satıyor Asia bolgesi buna dahil. Olsa güzel bir özellik olurdu ama olmaması da çok büyük bir kayıp deil bence. Sanırım TR içinde çok aytıntılı deilmiş haritaları.... Bence çok büyük kayıp deil
  • tr'de gps'li alanlar zaten kullanmıyor, kullansa da bi süre sonra sıkılıp kapatıyor. yani çok bi kaybınız yok, hayırlı olsun :)
  • bu sony lerin en yenilikci özelliği steady shottir.sanki tripodda cekim yapiyormuşunuz gibi full zoomda bile titremiyor.3 saniye slow motion kayit yapabiliyor saniyede 240 kare.bunu 11 saniyeye yayıp güzel bir görüntü cikiyor.tm700 ise türkiyede henüz piyasada yok ne hikmetse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.