Şimdi Ara

Sizce Hangisi ve Neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar isler karisti, ilani buraya koyduktan sonra Volvonun sahibi, fiyatini 44000'den 47000'e cekti. Boylelikle o sayfa kapanmis oldu (Baya heveslenmistim ama galiba baska musterilere kapi araladik burdan )
    Avensis icin de bir miktar beklemeye karar verdim ama diger taraftanda dizel mazda 3 touring giderek agir basmaya basladi... hayirlisi diyorum
  • alınan araçta yakıt konusunu kafaya takmak istemiyorsanız bence de dizel tercih edilmeli. Mazda3 de C segmentinde gerek iç gerekse dış tasarım olarak çok beğendiğim araçlardan. Avensis konforu aramazsanız sanırım pişman olmazsınız Mazda3 tercihinde.
  • Ben Mazda 3 Touring dizel veya impressive -benzinli diyorum, güvenlik ve ekstra ekipmanlar çoğu D sınıfı araçta bulamazsınız. yakıt tüketimi ortalama 6.7-7.5 lt. İkinci olarak kesinlikle Volvo diyorum. neden? Şasi Mazda ile aynı olduğu için, uzun yıllar sorunsuz binebileceğiniz iki araçtır. İkinci el olayında ise Toyotadır. Eğer sizin için 2.el çok önemliyse Toyota alın. Önemli olan aracın kaç beygir olduğu değil, ne kadar hafif ve yol tutuşunun ne kadar başarılı olduğudur. Sonuçta bunlar performans araçları değil. Mazda %17 ile en sorunsuz araçtır.
    EN DAYANIKLI VE SORUNSUZ MOTORA SAHiP OTOMOBiL: MAZDA
    ingiltere' de " WhatCar" dergisinin 200 bin araç üzerinde yaptığı araştırmada MAZDA, en az arıza yapan otomobiller listesinde ilk sırada yer aldı. üzellikle ikinci el otomobiller arasında, 200 bin araç üzerinde ve 22 marka arasında yapılan araştırmada Mazda, en az arızayla birinci sırada bulunuyor. Arıza ihtimali çok düşük olarak belirlenen Mazda Otomobilleri, " dayanıklılık" ve "tamir masrafı" olarak iki ayrı bölümde incelendi ve sonuç Mazda''nın önderliği ile sonuçlandı.

ingiltere'nin en iyi otomobil dergilerinden WhatCar yaptığı araştırmada Mazda Otomobilleri ile ilgili olarak, " Eğer kilometrelerce eziyetsiz bir motor arıyorsanız, daha fazla bakmayın. üünkü birçok ünlü markalar bile Mazda'nın 100 araçta 17 garanti isteği rekorunu yakalayamadı. Küçük Mazda 323 yüksek performans elde etmesine rağmen, bütün araçların performansı da çok iyiydi. Spor otomobil alıcıları ise, araştırmamızda en güvenli araba seçilen MX-5 'in tekerlekleri üstünde rahat olabilirler." cümlelerine yer veriyor.

Dayanıklı ve problem yaratmayan bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız, Mazda' da çok daha fazlası var... Estetik ve gücün birleşimi Mazda Otomobilleri en güvenli yolculukları, gösterişi, zerafeti, kaliteyi, konforu, üstün performansı ve doğa ile mükemmel uyumu yaşamayı garanti ediyor.
    22 marka arasında yapılan araştırma tablosu
    Arıza ihtimali
    1. Mazda %17
    2. Mercedes %25
    3. Toyota %26
    4. Honda %27
    5. Mitsubishi %29
    6. Volvo %30
    7. Nissan %33
    8. Fiat %34
    9. Audi %35
    10.Ford %36
    11.BMW %37
    12.Peugeot %37
    13.Subaru %37
    14.Hyundai %38
    15.Rover %39
    16.Volkswagen %40
    17.Opel %43
    18.Renault %48
    19.Saab %48
    20.Citroen %50
    21.Land Rover %53
    22.Alfa Romeo %54

• Arkadaslar zaten ilan sahibinin fiyat artimina gidisi Volvo kapisini kapamama yol acti.. zira ilan ilk yayinlandiginda 44000 tl'ydi aracin fiyati ve o fiyatta o donanim pek kolay bulunacak gibi degildi.. Ama daha once dedigim gibi arkadas zam yapti resmen
    Su ara dedigim gibi Avensis ve Mazda 3 arasinda gidip geliyorum. Galiba ucuz olanini sececegim, zira arabanin parasini altinda tutuyordum, be bugunku altin fiyatlarindaki gocusun ardinda param bir miktar eksildi
    Sanirsam bir sure daha pasa pasa bekliycem...
    Yorum yapan ve fikir veren tum arakadaslara cok cok tesekkurler, sag olun, var olun...
  • Yine de yorumlara devam edelim.
    Her zaman söylediğim gibi normal bir araba almak istiyorsanız avensis, havalı bir araç almak istiyorsanız mazda 3. Her ne kadar etraf avensisten çok mazda kaynasa da hala avensise göre çok dikkat çekici.
  • almayı düşündügünüz volvo 100 bg kasa agır geldiği kalkışta hantal olduğu için 100 bg üretimi durduruldu satıcı arkadaş zam yaparak size iyilik yapmış. 1.6 dizel düşünürseniz toyotodan mantıklı derim.
  • amaç motor performansı ise VOLVO
    amaç konfor vs. filansa AVENSİS
    ki bu 2 araçı karşılaştırmak biraz mantıksız avensis motor peformansı dışında her yönden volvo'yu geçer çünkü segment farkı var
  • Bence motor performansı olarak da Avensis önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Bence motor performansı olarak da Avensis önde

+1

Bence de motor performansi olarak Avensis daha onde. Volvo 100 hp Avensis ise 132 hp. Hangi mantikla 100 hp lik Volvo'nun motor performansina daha iyi denilebiliniyor anlamak guc. 100 hp S40'in o kasasini nasil ceker, ceker mi bu bile tartisilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli_m -- 27 Eylül 2011; 13:56:45 >
  • Arkadaşlar, görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
    Ama bu işlerde herzaman olduğu gibi başından bir şeylere niyetleniyorsun ancak son ana kadar hiç birşey kesin olmuyor, ne tekim bende de bu durum böyle gelişti. Bu gün itibariyle araç arayışımı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-ozan-dan-yeni-dizel-mazda-3-1-6-110-bg-sadece-17-000-km-de-60202492/detay/
    ile sonlandırmış bulunmaktayım... inşallah sonrasında keşke demem

• Hayırlı olsun,güzel araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio159 -- 1 Ekim 2011; 21:41:32 >
  • inceledigim kadarıyla çok kaliteli bir araç güle güle kullanın.
  • Süper tercih olmuş, hayırlı olsun.
  • segment farkı var iki araç arasında (c-d) ama benim seçimim s40 olur.
  • tesekkurler arkadaslar....
  • Ben olsan Volvoyu alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.