Şimdi Ara

Sizce hangisini almalıyım (Mouse) ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Sizce hangisini almalıyım (Mouse) ???

(En Son Oy Tarihi: 9.1.2021)
Giriş
    Öncelikle tek bir yoruma bakmadım çünkü sadece 1 yıldız olan yorum değil 5 yıldız veren bir kişinin yorumunda da aynı şikayet var.Ve siz ürünü ne zaman almıştınız çünkü şu anda dolar neredeyse 5 TL yani fiyatları arttı eskiye göre.
  • Echo351 E kullanıcısına yanıt
    Şubat ayında aldım ve o zamanda fiyatları böyleydi ki emin ol Trust gibi markalar Dolar artışından çok etkilenmiyor :D Zaten karlı satışla piyasaya giriyorlar sonrasında fiyatlı düşürüyorlar.
  • R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Everest Rampage CENTAUR SMX-R13 hakkında size birkaç sorum olacaktı:

1-Centaurun RGB ışıkları bana biraz sönük gibi geldi masaya falan ışığı yansıtıyor diyorlar ancak videolarda gördümde fazla yansımıyor gibi geldi bana bu böyle mi yoksa RGB ışıkları gayet güzel bir şekilde yansıtıyor mu yani masada yansıtması belli olur mu?

2-RGB efektinin modları var mı yani RGB efekti hızlı hızlı renk değiştirme modu var mı? birde RGB efektlerini değiştirmede hangi modlar var söyleyebilirmisiniz?

3-Üründen genel olarak memnun musununuz?,parasını sonuna kadar hakeder mi? Ve eksi yönleri nelerdir?

Bu soruları cevaplarsanız çok memnun olurum. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echo351 -- 8 Haziran 2018; 15:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Unstoppable

Reyzır meyzır boşver ışığı mışıqı *Logitech her zaman.. Kullandığım mousem logitech değil fakat Kulaklığım ve Klavyem Logitech ve çok memnunum aynı zamanda Logitech G300S bir arkadaşımda vardı ve garantisi biteli tam 3 sene olmuştu nadiren de olsa mouse de takılmalar olmuştu garantisi bittiği halde logitech mouse yi aldı üstüne *bu modelimizden elimizde mevcut değil diye bir üst modelini gönderen koca yürekli ve gönderdiği mouse nin garantisini yenileyen müşterilerine önem veren aşık olunası bir firmadır.
    Kesinlikle :) Bende g710+ 'da ses silindirinin dönmemesi sebebiyle ticket açmıştım ve g910 göndermişlerdi sağolsunlar :))

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Biraz geç cevap olacak kusura bakma.

1- Masaya ışığı arka tarafından biraz yansıtıyor ama çok yansıtmıyor. Daha çok çizgi şeklinde bir yansıma oluyor arka alt kısmından. Masayı aydınlatacak bir aydınlık söz konusu değil. Renkten renge bu yansıma şiddeti farklılık da gösterebilir tabi. Ben sürekli değişen renk modunda(neon) kullanıyorum.

2- RGB için üç farklı mod var;
    Steady(İstediğin bir renkte sabit yanma)
    Breathe(İstediğin bir renkte parlayıp-sönme)
    Neon(Renkler arası geçiş)

Steady zaten sabit yanan renk, diğer ikisinin süre uzunluğunu sn cinsinden ayarlayabiliyorsun. Breathe modunda 4-8 sn aralığında, Neon modunda 0.5sn-7.5sn aralığında ayarlanabiliyor.

3- Üründen genel olarak oldukça memnunum. Elime güzel oturuyor. Özellikle ileri-geri tuşunun altındaki tuş bazen iyi iş görüyor(x2 sol tık görevi). DPI tuşları ile 6 kademede 500-4000 arasında ayarlanabiliyor. Özel DPI belirtilebiliyor. Eğer yazılım açıksa DPI değiştikçe ekranın sol üstünde hangi DPI seviyesinde olduğunu, hangi modda olduğunu gösteren bir bildirim çıkıyor. Tutuşu güzel, dokunma hissi güzel. Şu an eksi gördüğüm bir yönü yok açıkcası. Benim önceki mouse Razer Deathadder idi. Açıkcası bunu daha çok sevdim her anlamda. 2 aydır kullanıyorum sonradan sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Ancak aynı markanın kulaklığını daha uzun süredir kullanıyorum, bir sorun yaşamadım.

DPI ayarlama ve RGB ışığını ayarlama dışında belli parametreleri ayarlama ve tuşları atama var. Bunları 3 farklı mod olarak kaydedebiliyorsun. Modlar arası geçiş yazılım ile yapılabiliyor. Ayarlanabilen parametreler:
    Report Rate
    Mouse Sensivity
    Scrolling Speed
    Double-click speed.

Bunlar dışında makro ayarlama falan var, ben pek uğraşmıyorum onlarla. Bana göre parasını hakeden ve piyasadaki en iyi f/p ürünlerden biri. Ancak diğer markaların ürünleri kalitesiz diyemem sadece bu ürünün verdiği özellikleri onlar çok daha yüksek fiyattan veriyor yoksa logitech kalitesini veya müşteri hizmetleri ilgisini sorgulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 10 Haziran 2018; 2:55:50 >

• R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkürler.Aklımdaki tüm soru işaretlerini giderdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    Bloody V7M HD Optik Multi Core Metal Ayak 3200CPI Oyuncu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/bloody-v7m-hd-optik-multi-core-metal-ayak-3200cpi-oyuncu-mouse-pm-bd801091

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinizin önerileri için teşekkürler n11 den indirimle beraber 65 tl ye Everest Rampage CENTAUR SMX-R13 aldım. Ancak almadan önce Everest Rampage SHİNE SMX-R15 mi alsam diye düşündüm o da indirimle beraber 110 tl ye geliyordu ve bir EVEREST RAMPAGE ye o kadar para verilmez diye CENTAUR olanı almaya karar verip aldım.

İndirimle beraber ucuza geldiğiiçin sizce mantıklı bir karar mı olmuş ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Echo351 -- 29 Haziran 2018; 15:0:42 >

Biraz geç oldu ama olsun ben genede başkaları için söyliyim bu mouseyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve aşırı menunum.

1-) Masaya ışık yansıtma konusunda ise gündüz yansıtmıyo evet ama akşam yansıtıyo rahat olabilirsiniz.

2-) Mouse ta güzel bir yazılım desteği var. Makro, dpi, rgb ışık modifikasyonu, tuş atama özelliği var.

3-) Ve ayrıca mausenın yazılımda 3 tane tuş kombinaysonu yapıp kullanabiliyorsunuz. Makro yazılımı aşırı kolay ve genede makroyla uğraşmak istemiyosanız mausedaki G7 tuşu kendinde three cilick özelliği ile geliyor.

4-)Son olarak mauseyi alıp makro yazmayı bilmeyen insanlar bana ulaşırsa yardımcı olurum.

!= Tarihin geç olduğunun farkındayım, belki bundan sonra bakanlar olur diye anlatmak istedim.

Sizce hangisini almalıyım (Mouse) ???

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.