Şimdi Ara

------SİZCE HARRY POTTERIN YENİ FİLMİNDEKİ CHO CHANG NASIL???---- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız aşiri güsel deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

kız aşiri güsel deil

shirin bishi ama ben de beenmedm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roswell

quote:

kız aşiri güsel deil

kıskançlık var dicem ama ben de beenmedim yaa
  • quote:

quote:

kız aşiri güsel deil

LÜTFEN TÜKÇEYİ KATLETMEYELİM!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

quote:

kız aşiri güsel deil

LÜTFEN TÜKÇEYİ KATLETMEYELİM!!!!!

olur hocam

• ohooo türkçeye gelene kadar bir sürü eksiklerimiz var...

roswele yakıshyor öle konhusmak

• quote:

ohooo türkçeye gelene kadar bir sürü eksiklerimiz var...

böölede de iki arada bi derede kalıom ama ben

• Ben de beyenmedim kızı yani kitaptakine göre düşünücek olursak BU KIZ O KIZ ASSSSSLAAAAA OLAMMAAZZZ
  • quote:

quote:

defam et sen kendi konujmana ii yaa ölee

• yukarda emma'nın resimlere baktım bi de cho'yu oynayacak arkadaşın(zuahhaah sanki tanıdık, neyse ona da başarılar.malfoyun yanındaki zübocanlardan birini oynasaydım ben helal derdim kendime kız kadroya girebilmiş saygı) resme baktım koptum.

eee tabii emma gibi kızı gördükten sonra herkes yuhh der bu durumda kitap içersinde harry salak mı hermione gibi kız dururken cho chang'a takılıyor dedirtiyor. saçma olan ksım harry orda 3 senedir hermione ron vb kişilerle ortamlara akıyor da hermione ile o anlamda bir olay olmazken sen tutup da filme emma dan güzel bir kız koyman lazım ki biz de diyelim vayy harry'e bak kızı geldiği gibi kaptı ama yok sen tutup da emma'dan güzel bir kız koymazsan bu sefer harry sap konumuna düşer.casting hatalı

casting olayını ben yapsam emma'dan daha güzel bir kız oynatırdım cho rolü için ki bir şeye benzerdi o zman.hadi hayırlısı

• Sen kitabı kafanı vererek okumamışsın herhalde?Kitapta tarif edilenle aynı kız
    quote:

Orjinalden alıntı: LoJi

YA GÖRDÜNÜZ MÜ CHO YU.BENCE İĞRENC YANİ İĞRENC DEGİLDE BOYLE HAYALLERİMDEKİ CHO DEĞİL BEN DAHA GÜZEL BİRŞEY BEKLİYORDUM
    yani gözleri cekik filan degil tam anlamıyla süper bir kız bekliyordum cunku kitapta bayagı bir abartmışlar yani.neyse sizin düsünceleriniz nee???
    bu arada ron yeni sacıyla cok tatlı olmus
  • kardeşim tabi çekik gözlü olacak adı üstünce çoçeng çançinçon der gibi
  • ya tamam haklısınız da yani benim hayalimdeki cho degil.
    yani nasıl anlatıyım sonucta benim hayalımdeki cok güzel cok tatlı bir cho chang ama yani oyle değil.
    daha doğrusu kitapta cok abartımşlar acayip güzel birşey göstermişler ama bence acayip bir güzelliği yok.yani hermione gibi asırı bir güzelliği yok.
    ya bu arada nasıl izliyorsunuz fragmanları ben de izlemek istiyorum lütfen söyleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cihan4512000

Sen kitabı kafanı vererek okumamışsın herhalde?Kitapta tarif edilenle aynı kız
    quote:

YA GÖRDÜNÜZ MÜ CHO YU.BENCE İĞRENC YANİ İĞRENC DEGİLDE BOYLE HAYALLERİMDEKİ CHO DEĞİL BEN DAHA GÜZEL BİRŞEY BEKLİYORDUM
    yani gözleri cekik filan degil tam anlamıyla süper bir kız bekliyordum cunku kitapta bayagı bir abartmışlar yani.neyse sizin düsünceleriniz nee???

nesi aynı be arkadaşım yav.. emma kitapta öylemi anlatılıyor? ben cho için görünce dönüp birdaha bakacağımız birinin oynamasını beklerdim..

• hermione ronla çıkacak arkadaşlar

anlayacağınız onun başı bağlı boşuna yakıştırmaın harryle
  • quote:

Orjinalden alıntı: jikolata

quote:

quote:

defam et sen kendi konujmana ii yaa ölee

basüstüne hojam

• quote:

Orjinalden alıntı: bomert

quote:

Orjinalden alıntı: Cihan4512000

Sen kitabı kafanı vererek okumamışsın herhalde?Kitapta tarif edilenle aynı kız
    quote:

nesi aynı be arkadaşım yav.. emma kitapta öylemi anlatılıyor? ben cho için görünce dönüp birdaha bakacağımız birinin oynamasını beklerdim..

kesinlikle katılıyorum sana

• ya az once 1000. kez harry potterın fragmanını izledim. ya sıkılmıyorum hiç ya.acayip zevkli.
    eminim filmini de boyle 10 000 kez izlerim.annemler anlamıyo bir türlü.diyolarki nasıl bir filmi izliyorsun bir kac kez(onların bir kac kezi benim 10000 kezim) neyse anlatamıyorum onlara.hele kitaplarını varya ne kadar okudugumu hatırlamıyorum.ablam aynen sunu diyo
    "ya kızım sonunu biliyorsun nasıl zevk alıyorsun aynı kitabı okumaktan"
    ama işte naparsın ben boyleyim.
    eminim harry potter hayranlarının bir çoğu boyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoJi -- 28 Eylül 2005, 20:29:27 >
  • aynen tam hatırlamıom ama biyere gitmiştim yanımda sadece harry potter 3 vardı yaz tatiliydi 1 hafta içinde 5 kez okudum üst üste bitiriyorum baştan bi daha 5. kitap hariç hepsini 10 kezin üstünde okudum 5. kitap 7 kez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.