İyi günler arkadaşlar, ilandaki araç nasıl sizce. En son 12500 tl ye bırakıyor satıcı. Araç "S" modeli " EL" modeller ile arasındaki fark nedir acaba. Ayrıca Fiyat nasıl . Şimdiden Teşekkürler.
O aracın ederi 10 bin bile zordur belki.Üstelik tüpte yok,en ucuz marka tüp taktırmaya kalkın size oluru 13 bin.
13 bini ona vereceğinize 15 bin civarlarına yeni kasa 1.2 16v lpg lilerini bulabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: oznk40
O aracın ederi 10 bin bile zordur belki.Üstelik tüpte yok,en ucuz marka tüp taktırmaya kalkın size oluru 13 bin.
13 bini ona vereceğinize 15 bin civarlarına yeni kasa 1.2 16v lpg lilerini bulabilirsiniz.
sanırım haklısınız. Bana da fiyatı yüksek geldi teşekkürler
Araç 10 yaşında ve fiyat olarak çok pahalı kilometreye bakmıyorum çünkü atmosferik motorda kilometre takıntısı bana biraz saçma geliyor.
10.000-11.000 arası bırakırsa alınabilecek bir araç fakat bizim milletimiz güzel fotoğraf makineleri ile aracının yıkatılmış fotoğrafını sahibinden.com'a koyunca 1-2 lira bindiriyor üstüne.
quote:
Orijinalden alıntı: oznk40
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme