Şimdi Ara

Sizce imkansız aşk vabeyler ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bthnmlk

Evet konu dışı sakinleri biraz uzun bir yazı olacak.
    Forumda hiçbir zaman ismimi yaşımı vb gizlemedim bu yüzden sorun olmasını istemiyorum .

Öncelikle Antalyada geçirdiğimiz bir haftalık tatilden sonra oluyor bu olaylar . Yedik , içtik , eğlendik , çok iyiydi . Güzel arkadaşlar edindim. Otel %95 rus tu .
    Tatilde tanıştığım Rusyada yaşayan aslen Azeri yakın bir arkadaşım var ( x )
    Olaylar burada başlıyor .
    X Rusyadan arkadaşına hepberaber çekildiğimiz bir fotoğraf yolluyor . Daha sonra beni VK dan Sofia adlı bir kız ekledi . Kız tam bir afet ama ( fotoğraflar konu sonunda olacak . ) Mesaj attı selam naber tarzı . Önce şaşırdım ne alaka diye. Tanışıp tanışmadığımızı sorduğumda bana x 'in arkadaşı olduğunu söyledi .

X e mesaj attım hemen konuşmayı aynen harfi harfine yazıyorum

-Bacım bu Sofia kim ya ?
    +Benem arkadaşım Rusia dan
    -Beni niye eklemiş ki bu hayırdır
    +Hoşuna gelmişsen
    -H.s..r şaka falan yapmıyonuz dimi ?
    + Yok doğru vallaha

Bayağa bir yazdım buna çünkü inanmadım ( benim tipim 100 üzerinden 70 se kızın 200 )

Açıkçası bilmiyorum ama o heyecanla dedimki iş hiç uzamasın sofiaya direk seni seviyorum tarzı birşeyler yazdım ( Diğer kafanın etkisi olmalı erkek olmak böyle bişey )
    kız şaşırdı bende seni seviyoırum falan dedi . sabaha kadar konuştuk klasik muhabbetler ben diyorum Türkiyeyi beğendin mi o diyo Rus kızları nasıl ( Biz otelden çıktık , ertesi gün bunlar gelmiş . İyi hoş konuşuyoruz kızla . birkaç gün oldu . Tam gece iyi geceler falan dedim yazdım ki buna ( türkçe ) Seni alacam zalımın gızı gerekirse Moskovayı fethetçez sonra ingilizce x'e sor osana anlatır falan dedim .

2.ŞOK

kız bana yazdıki

Bilirem ben sizin dilinizi . İçimden bi hstr çektim kız bana diyoki ben daha 16 bana var daha 2 sene ben sana kaçaram bilmemne . Tam Azeri Türkçesi . Hiç bozuntuya vermedim ama öyle kıllandım o kadar kıllandım ( x beni işletiyo diye ) kıza video gönder dedim . tamam sabah atıcam sen yat uyu falan diyo türkçe baya döktürüyo .

Sabah oldu o telefonu elime aldım daha açmadan kendi kendime bi umutsuzluk vardı açıkçası , olmaz video kesin bi moklar dönüyo diye. Baktım video falan yok . X e yazdım bu işin içindeysen karşıma çıkma gibisinden ne işi bilmemne ikna oldum bunun parmağı yok işte. Sofia 5-6 gün VK da değildi . Sonradan durum paylaştı Hastanedeyim ulaşamazsanız iyiyim merak etmeyin diye . Birr şekilde bununla başladık yekrar konuşmaya . Skype a hayır diyo Whatsappa hayır diyo ben buna bayağa ağır trip attım .

Seni anlamıyorum bilmemne madem beni seviyosun neden böyle yapıyosun gibisinden . Kız bana özür mesajı atmış Profil fotoğrafını değiştirmiş
    ( konu sonundaki ilk fotoğraf )

Ben varya bir dört köşe oldum ama nasıl . Ne biliyim beyler , hiç böyle birşey olmamıştı . Bu güncel dün oldu bu olay . Bayağı tekrar iyi olduk X le konuştum bu whatsapp olayı ne diye ( Babası görmüş sormuş , işte kızmış kısacası ( ilginç ) kız buyüzden whatsapptan falan konuşmak istemiyor ) kendi kendime lan ne kızsın dedim . Otelde okadar başka kızlarla sarmaş dolaş anasının babasının yanına gittik tanıştık birşey olmadı da . Kızla konuşuyoruz . Annen baban ne iş yapıyolar diye soruyorum . Konuyu değiştiriyor hemen . Yine ciddi mesaj attım konuşmaya çalışıyorum beni sallamıyorsun dedim . Kız özür diledi Annesinin babasuının gerçek olmadığını evlatlık olduğunu söyledi . Nasıl üzüldüm ama ne biliyim . Gerçekten üzüldüm kıza. Bunlar güncel . Kıza daha şimdi bunları yazmadan önce yazdım biraz zaman verebilirim sana babanla papaz olma diye cevap gelir . belki konuyu editlerim .

Olay budur beyler kız diyor her sene türkiyeye geliyoruz görüşürüz . Reşit olunca kaçar gelirim falan diyor . Ama kesinlikle ciddi yani bizim ergenler gibi lak lak boş muhabbet yapmıyor. Üşenmeyip ilk defa bu kadar uzun yazdım , umarım güzelce tartışabileceğimiz bir ortam olur . Teşekkür ettim okuduğunuz için .

Sizce imkansız aşk vabeyler ) Sizce imkansız aşk vabeyler ) Sizce imkansız aşk vabeyler ) Sizce imkansız aşk vabeyler )

Kimse kalkan almamış
    O değilse o kız ne lannn konusmuyorsan bana yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://vk.com/sashatmnh
    Fake.
    İyi ki yanlış bulmuşum.
    Fotoğrafın aynısını paylaşmış.

Edit: ha şöyle bir durum da var, belki seninki doğrudur benimki fakedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED7AF69A7 -- 20 Ağustos 2015; 1:09:12 >
  • Ve şimdi donlarda bir ıslaklık,kalplerde bir boşluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZippoCH

http://vk.com/sashatmnh
    Fake.
    İyi ki yanlış bulmuşum.

Konu sahibi şuan agliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ZippoCH

http://vk.com/sashatmnh
    Fake.
    İyi ki yanlış bulmuşum.

Edit: ha şöyle bir durum da var, belki seninki doğrudur benimki fakedir.

Abv ulaaaan içim acıdı

• beyler bu karşılıksız kalmaz da oha valla fake
  • Dostum öncelikle üzgünüm.
    bir video iste kızdan. İsmini söyleyip aylavyu demesi bile yeterli. Aynısını fakeden de iste. Hangisinden cevap gelirse

• quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

hocam benim de sevgilim var gürcistandan gelecek cuma günü 2000 dolar yolladım su an inanılmaz mutluyum

seni kazıklamışlar hocam ben ukraynalıyım adım natasha fernandova 1500 liraya gelirim ayrıca çok tatlısın

• BEYLER . ÇOK ACAYİP DURUM VAR HANGİSİ FAKE BULACAĞIZ . 2 HESABADA BAKTIM SAÇMA SAPAN FOTO YOK HEPSİ BAYA SADECE KIZIN . ALEXANDRA DA 420 TANE FOTOĞRAF VAR SOFİA DA 1200 KÜSÜR NE DİYONUZ ?
  • Olm nasıl bir değişiksiniz kız arkadaşlarınızın falan fotograflarını buraya koyuyorsunuz
  • Ben olya abramovich resmi koysam inancakmisin ya

• Kız değildir o. Kız olsa duramazsın.

• 2 linkide atın hangisinin fake olduğuna biz karat veririz

• Böbrek.avi

• quote:

Orijinalden alıntı: extrabold

2 linkide atın hangisinin fake olduğuna biz karat veririz

Bu kız kaç karat diyorsun hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnmlk

BEYLER . ÇOK ACAYİP DURUM VAR HANGİSİ FAKE BULACAĞIZ . 2 HESABADA BAKTIM SAÇMA SAPAN FOTO YOK HEPSİ BAYA SADECE KIZIN . ALEXANDRA DA 420 TANE FOTOĞRAF VAR SOFİA DA 1200 KÜSÜR NE DİYONUZ ?

İşsizlik yaptım 2. fake olabilir.
    instagramdan bakın sashabpost
    700 küsür takip edeni ve 1000 takip ettiği var bu kız 1000 kişi takip eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen Polo

quote:

Orijinalden alıntı: extrabold

2 linkide atın hangisinin fake olduğuna biz karat veririz

Bu kız kaç karat diyorsun hocam?

Hocam biri 5 karat diğeri 6 karat ama kangal alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrabold -- 20 Ağustos 2015; 1:23:34 >
  • alexandra benim beyler ben kaptım yüzde 50 şansım var lan zaten fake olsa bile rusun fake olanı bile guzeldir

• yav he he he heh ehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

alexandra benim beyler ben kaptım yüzde 50 şansım var lan zaten fake olsa bile rusun fake olanı bile guzeldir

Fake olanının kız olup olmadığını nerden biliyorsun hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.