Şimdi Ara

Sizce Jinxe Nerf gelmelimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç kere oyunuma denk geldi ve çok güçlü bi karakter olduğunu gördüm kill alınca vs hızlanması ultisi Lucian da geldi ama bukadar etkili değildi bence nerf gelmeli diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Count Elvis -- 20 Ekim 2013; 22:09:39 >

• Bidahaki patch'e ayarlarlar.Genellikle her hero geldiğinde op(istisnalar var, Lucian PBE'de daha çıkmadan nerf yedi mesela), çıktığından sonraki patch'de nerf yerdi benim zamanımda.

Edit:Çok oynamadım bilmiyorum ama W'su olmazı lazım Zap çok iyi early dmg var.CD'si idare eder ama çok az mana harcıyor ve dmg dediğim gibi insane büyük ihtimalle W'suna mana nerf'i yiyecek gibi.

E'si bilidğin road block bazı herolar ile üzerinden skill kullanılarak geçilebiliyor.Snare süresi uzun onuda kısaltırlar gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3PL4C3R -- 20 Ekim 2013; 22:14:46 >
  • zap ve ultisi çok vuruyor zaptan kolay kaçılıyor ama bir hatada canını yarılıyor. E skilli de çok çabuk snare atıyor atar atmaz değil de attıktan 1 saniye sonra snare aktif olmalı hiç attack speed almadan q ile 1.7 attack speed ile dolaşıyor. cidden çok op şuanda bence
  • Pasife or cd ye lazim bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasifine dokunurlar mı bilemem ama muhtemelen w nun ad ratiosunu 1,2 e çekeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrvx

pasifine dokunurlar mı bilemem ama muhtemelen w nun ad ratiosunu 1,2 e çekeceklerdir.

w suna nerf gelmeli 100 ad varken +150 hasar veriyor base damagenin yanında
  • Azıcık ayar çekilirse iyi olur hem Luci gibi unutulup gidilmez stabil olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.