Şimdi Ara

SİZCE KİM HAKLI???????( Lütfen Cevaplayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray mı yoksaa Ribery miiii? Parasını alamadığını idda eden Ribery ben her yönden haklıyım dior

Diğer taraftan biz onun tüm parasını verdik diyen Cimbom Yönetimi acaba kiim haklı çıkacak??????

• Tamam da komik olan ne???

Bir de Ortega ve Murat Yakın'ın neden kaçtığını düşünelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Tamam da komik olan ne???

Bir de Ortega ve Murat Yakın'ın neden kaçtığını düşünelim.

Nedense BJK lı veya başka takımdan olanlar bu olayı komik mbulmuyor ama FB lilerin çok düşük mizah anlayışı yüzünden gül gül ölüyorlar...Neyse asıl mevzumuza dönersek her ne olursa olsun yönetimin bu konuda hatası vardır yumurta kapıya dayanmadan Riberye parayı ödemediler...Ama iki taraf arasında her ne olursa olsun haksız olan Ribery tarafıdır.GS nin hatası vardır ama bu hata GS yi haksız yapmaz...Ribery hayatının çalımını GS ye atmıştır...Hani derler ya adamın belini kırdı diye Ribery Özhan Başkana bir çalım atmıştır ki belini kırmıştır bu çalımla...Ama olacak olan da bellidir GS 10 milyon dolar ve manevi tazminatını alacaktır...Hatta ben bile bir GS li olarak Marsilya kulübüne dava açmayı düşünmüyor degilim...Baksanıza 2 gündür möillet dalgasını geçiyor manevi tazminat için yeterince delilim var forumda...

• TABİİİ Kİ ''F.RIBERY'' HAKLI
  • RİBERY OLABİLİR ÇÜNKÜ GS ZOR DURUMDA OLABİLİR...
  • ribery kişiliksiz davrandı. parasını almamış olabilir adam olsaydı aldım diye imzalamasaydı o zaman. ribery - ortega gibi adamlar ülkemize ikinci sınıf muamelesi yapıyor. umarım galatasaray davasında haklı çıkar ribery i geri döner. 2 sene paf takımla idman yapsın.

bu arada belirteyim BEŞİKTAŞ lıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peaceman -- 17 Haziran 2005, 23:08:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.