quote:Orjinalden alıntı: _ngn_ yanlş anlama ama 17 yaşında bi kız 15 yaşında bi çocukla ÇIKMAZ Ya sen yanlış anladın ya ben
quote:Orjinalden alıntı: _ngn_ yanlş anlama ama 17 yaşında bi kız 15 yaşında bi çocukla ÇIKMAZ ne 17 si ya kız 8 yaşında erkek 6
reddedemeyecegin teklif iyi ya sora kabul etmezse scarface e baglayip kizi en yuksek beygirlisinden bi testereyle halledersinsaka tabi
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: _Em®E_ komedüsün edü yalancısın demekle haklısın sanırım benden yalan haber çıkmaz (en iyisi ben muhabir olmıyım dergi batar walla)
quote:Orjinalden alıntı: murathan_93 reddedemeyecegin teklif iyi ya sora kabul etmezse scarface e baglayip kizi en yuksek beygirlisinden bi testereyle halledersinsaka tabi şaka demeseydin yapcaktı
quote:Orjinalden alıntı: -MaStamindZ- kırmızı gözü paintle kapatman mukemmel olmus aynı gerçeği gibi bence sen 13 yasında değilsin
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: murathan_93 reddedemeyecegin teklif iyi ya sora kabul etmezse scarface e baglayip kizi en yuksek beygirlisinden bi testereyle halledersinsaka tabi şaka demeseydin yapcaktı burda gülmekten yarılıyorum..
quote:Orjinalden alıntı: GaRFieLD_TR quote:Orjinalden alıntı: -MaStamindZ- kırmızı gözü paintle kapatman mukemmel olmus aynı gerçeği gibi bence sen 13 yasında değilsin bizim manyak bile dhaa büyük gösteriyor
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz lan bu daha embriyo akşam akşam güldürdün beni beaww (Allah'ta seni güldürsün)
quote:Orjinalden alıntı: Smith&Wesson quote:Orjinalden alıntı: HarryBlade 8 yaşında var mısınız ikinizde? senden 1 yaş küçükmüş senden 1 yaş büyük..