Şimdi Ara

Sizce mantıklı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tekrar bu değerli bilgiler için.Bu arada alma etme diyen arkadaşlar neden almamam gerektiğini yazarlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BallantinesFinest

Teşekkürler hocam tekrar bu değerli bilgiler için.Bu arada alma etme diyen arkadaşlar neden almamam gerektiğini yazarlarsa sevinirim.

Neden almaman gerektiğini çok kez yazdılar burada ve bunun gibi başka bi çok konuda. Çok masraf çıkartır ve rahat ettirmez. O halloldu derken bu çıkar, bu halloldu derken öteki çıkar... Rahat rahat binsen bile çok masraf etmiş olursun. O yüzden fuzuli harcayacak paran, tabiki arabaya vereceğinin dışında, ve iyi anlayan bir ustan olmadıkça bu işlere kalkışmak büyük risk. Ha hiç mi düzgünü çıkmaz, elbet çıkar. Gerçi o da tam anlamıyla olmaz ama diğerlerinden az uğraştırır en azından. Ama düzgünü zor çıkar, özellikle görünüşe aldanmamak lazım. Peki neden diyoruz bunları? Bmwler çok hor kullanılır, her alan zevkini alana kadar suyunu çıkarır. E bi de alacağın araba 12,13 yaşlarında olduğu için kaç kullanıcının elinden geçtiği belli bile olmayan arabalar olunca sonucu sen kendin çıkarabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 28 Ocak 2016; 18:01:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BallantinesFinest kullanıcısına yanıt
    Hocam para sizin paranız tabiki fakat bi tavsiye vermek istiyorum. Sağlam bi harcayacağınız paranız yoksa almayın. her sokak başı yanlanmış hor kullanılmış olan bu araçların masrafı çok olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gktupc -- 28 Ocak 2016; 18:09:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

alma diyenlerin mantığı sıfır araba alıp 10 bin değer kaybıyla 2 sene sona satmak. en kötü ihtimalle borusana gider motor ve şanzıman komple yaptırırsın 15 bin tl oda. zaten alırken alacağın arabada neler değişeceğini yazdım daha ötesi dersen komple motor değişir :D kalkıp kaporta değiştirecek değilsin ya herkes birşeyler konuşur ben ortada maximum edeceğin masrafları yazdım karar sizin daha fazlası veya azı olmaz bu işin. karar senin ister 50 bine b segment sıfır arabaya bin ister d segment bmw ye ben yerinde olsa e segment e39 alırdım 40-45 e temizleri bulunuyor 170 hp olan 5.20i ler tercih edilir kronik sorunu yoktur 2002 üst e46 larında kronik sorunu yok. ortalama 13-15 litre lpg tüketimin olur. 2200 cc de. ha gazı okşayarak basarsan orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

alma diyenlerin mantığı sıfır araba alıp 10 bin değer kaybıyla 2 sene sona satmak. en kötü ihtimalle borusana gider motor ve şanzıman komple yaptırırsın 15 bin tl oda. zaten alırken alacağın arabada neler değişeceğini yazdım daha ötesi dersen komple motor değişir :D kalkıp kaporta değiştirecek değilsin ya herkes birşeyler konuşur ben ortada maximum edeceğin masrafları yazdım karar sizin daha fazlası veya azı olmaz bu işin. karar senin ister 50 bine b segment sıfır arabaya bin ister d segment bmw ye ben yerinde olsa e segment e39 alırdım 40-45 e temizleri bulunuyor 170 hp olan 5.20i ler tercih edilir kronik sorunu yoktur 2002 üst e46 larında kronik sorunu yok. ortalama 13-15 litre lpg tüketimin olur. 2200 cc de. ha gazı okşayarak basarsan orası ayrı.

E39 a pek sıcak bakmıyorum almamda zaten yaşım genç, zaten şuan bindiğim focus'da boş bi araba değil yazılımlı 160 hp bi araba ama artık 160 da yetmiyor bugün ilana verilmiş bulunduğum şehirde bi 330İ buldum araba temiz duruyor gidip bakıcam o arabaya.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-isik-dan-2001-330i-tam-dolu-bakimli-masrafsiz-ozel-renk-m-paket-267736007/detay/

• Ustam var ustadan yana sıkıntı yok bmw çıkmacısı arkadaşımda var ondan yanada sıkıntı yok zaten şuan bindiğim focusda fabrika çıkışlı 110 hp bi araba değil kat iptalli yazılımlı 160 hp bi focus e böyle olunca arabada ister istemez sıkıntılar çıkıyor ki parçalarıda çokta ucuz sayılmaz ford'un bende diyorumki önden çekişli deli gibi saran bi arabaya edeceğim masrafı zevkimi alarak bi bmw ye bineyim istiyorum. Daha önce bindim bmw ye e36 cabrio ya bindim fakat açtığı masraflara kullanma zevki kesinlikle değiyor.
  • BallantinesFinest kullanıcısına yanıt
    ARABAYI BEĞENDİM FULL OLAN BİR MODEL FİYATDA LPG SİSTEMİDE UYGUN KAZA DEĞİŞEN YOK DİYOR DEDİKLERİ DOĞRUYSA BİRDE MOTOR VE ŞANZIMANDA KUSUR ÇIKMAZSA KM NORMALDİR YAŞINA GÖRE TAHMİNİ YÜZDE 85 CİVARI ÇIKAR MOTORDA KÜÇÜK BİR PAZARLIKLA ALINIR.
  • bu arada unutmadan söyleyeyim araç makyajlı kasa değil. sizin istediğinizin dışında kalıyor ama karar sizin.
  • bence de dertsiz başına dert alma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.