en iyisi dark sonra shiny sonrada metallic....Dark=Çok vuruyo Shiny=Normalle Aynı vuruyo 100 canı daha fazla Metallic= Az vuruluyo,normalden biraz daha fazla vuruyo 50 90 arası..
Saygılarımla
metalic olmadı kesinama shiny ile darkı karşılaştırmak saçmalık bence örn biri %25 fazla vuruo dierinin %25 fazla canı var yani bi shiny venusaur ile bi dark venusaur savaşsa 2side aynı anda ölür...ama shiny ler daa bi karizma duruyo orası ayrı bi mesele
shiny tabii ki daha iyi ama yerine gore dark pokeside iyi olabilir metalic en kotusu
bana katılan var mı??
POKEMONDAN POKEMONA DEĞİŞİR D.SABLEYE S.SABLEYEDEN DAHA DEĞERLİ.AMA EFSANELERİN SHİNYLERİ DARKLARDAN ÖNDE GELİYO.KAPİŞŞ?
dark en iyisi.... savaşlarda cok oldu bana, adamda shiny bende dark, adam shiny registeel ile anciet power vurdu paso bende dark crawdauntla crabbhammer ve dark olduu için crawdaunt daha fazla vurdu ve ben aldım :)
ama gorunus bakımından shiny daha iyi :) en sevdim poke shiny charizard zaten , rengi muthiş :)
bence shini
dark 380 vuran bir poke tek vuruşta öldüremiyo ama dark olursa rahat rahat öldürüyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme