Şimdi Ara

Sizce Mezuna Kalanlar Çok Mu Olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kingslanding

Bir yere yerleşiyim diye düsünmeyin, hayatınız boyunca içinizde ukte kalır.

aga en iyi okulu ilk 500 e giremeyen ülkede totosunu yeterince yırtamadığı için istediği bölüm ukte kalan biri varsa gerçekten direk intihar etsin. bir mal daha eksilmiş olur.
  • Cok olur çevremdekiler ygs den bırakmaya başlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok olur

• quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Mezun kalınan her sene stresin karesi alınarak artıyor,hele 4. seneye kalacaklara stresin haddi hesabı yok.
    Ne yapıp ne edin,bir yere yerleşin

4. Sene ne lan 1 fakülte bitirirdin şimdiye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syntax 1907 kullanıcısına yanıt
    4. ye kaldım demedim zaten,sonuçlara göre bakarız
  • La her sene aynı olur uzatmayın. Hedefiniz yüksekse mezun sayısı sizi bağlamaz ilk 25 bin kişiden 23-24 bini yerleşir.
  • mezuna kalip daha iyi bi sonuc yapmak, kendine yakistirmadigin kotu bi sonucu kabullenmemek normal bi sey olsa gerek. sonucta daha iyiyi ummak, keske deneseydim dememek icin kalacak insan cok.

• Acaba dememek icin kaliyo mezuna herkes. cunku artik internetten her seye kolayca cabucak erisiliyo. bu da cezbedici. yarisin icindeyken insanin gozu donuyo

• 33 bin altı gelirse ben kalırım .
  • Seneye konular daralıyor. Mezuna kalan adamın konular tam pratik ve zamanlama eksikliğini giderdiği taktirde önümüzdeki yıl 12.sınıfları yer parçalar. Bu seneden kalan mezunlar zoru gördüğü için seneye sorulacak soruları çiğ çiğ yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

Seneye konular daralıyor. Mezuna kalan adamın konular tam pratik ve zamanlama eksikliğini giderdiği taktirde önümüzdeki yıl 12.sınıfları yer parçalar. Bu seneden kalan mezunlar zoru gördüğü için seneye sorulacak soruları çiğ çiğ yer.

teog da gittikce kolaylaşmaya basladı full yapmayanın dövüldüğü bir hale geldi..
    ama ygs lys de teog 'un 4 katı kadar soru var, ne kadar kolay olursa olsun öyle kolay kolay elenmek sözkonusu olmaz bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.