Şimdi Ara

::: SİZCE MONİTÖRDE HANGİ MARKA::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sadak

Dünyada kendi panelini üreten firma sayısı az. bunların arasında philips, BenQ samsung gibi tanıdığımız markalar var. fakat bu başka firmaların kendi adlarına bu firmalara üretim yaptırıp bunu satmasını engellemiyor. ki HP'nin LCDlerini bildiğim kadarıyla BenQ üretiyor. bunun dışında bir çok firma Prowiev firmasından ürün alıp kendi markalarını basıyorlar. burada iki dikkat edilmesi gereken nokta ver birincisi panelin kalite seviyesi. yurtdışı forum sayfalarında hangi markaların hangi seviyede (A grade, B grade vs) panel kullandığını bulabiliyorsunuz. A grade olan iki markayı karşılaştırırken tek karşılaştırabileceğiniz tepkime süreleri oluyor. bunun yanında sıfır piksel ve normal garanti koşullarıda bence önemli.
    BenQ ve philips bu konuda öne çıkıyor, samsung'da onları takip ediyor diyebiliriz. fakat yeni olarak BenQ'da son günlerde penta yeni distribütör olarak atanmış bu da fiyatların benq'da inanılmaz ucuzlayacağının sinyallerini veriyor. bence Philips yerine şu an BenQ daha mantıklı duruyor.

mesela viewsonicde kendi panelini üretmiyor au optic diye bi firma üretiyor. normal kullanıcı olarak düşünülürse aşağı yukarı her firma aynı ama gerçekten profesonel bişi aranıyora o zaman viewsonic, nec ve iiyama öne çıkıyor. sony hakkında şuan bilgim yok ama crt de mac kullananlar bilir sony nec iiyama ve viewsonic bir numara idi lcd de de gene durum aynı ama sony nin lcd leri pek tatmin edici değil.

• Arkadaşlar en iyi monitör bana göre phılıps'dir.lg falanda kullandım ama en kullanışlısı philips'ti(sony de güzeldir bu arada ama fiyatı biraz fazla:D).LCD ise lg'yi ve sony i tavsiye ederim
  • en iyi lcd markası BENQ diye biliyorum çünkü diğer markaların montajı bile benqnun fabrikalarınd yapılıyor. sonyde dahil buna
  • montaj yapmak kaliteyi arttırmı ?
  • Laceey, iiyama,viewsonic, 19 inch ghostsuz hyundai l90 mukemmel bir monitordur lcd de, crt ise cok secenek var samsungun mb serisi para sorunu yoksa diamontron tüplü bnirsey al real flat onlar piyasadakiler real flat degildir bombeli tüp ustune cam benim var mesela philps 107t5 süper!! birsey philipsin sadece p serisi ise yarar philips nasil 1 numara oluyor anlamadim sanırım sadece adını bildiginiz icin bir numara once bir arastir yabanci sitelerden sonra karar ver
  • philips'den vazgeçme derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

kesinlikle viewsonic nec ve iiyama diğerleri tırıs zaten

SONY, görüntü kalitesi konusunda 1 numara monitorde bilmem ama TVlerde SONY BRAVIA``alr 1 numara monitorde de öyledir heralde ama ASUSlar da çok net tabi
  • yaw hocam neden hortlattın
  • meğer o hortlatmış bende yazayım apple nin monitörleri pahalıdır ama dünyanın en iyi monitörlerindendir
  • madem hortlamıs :)..sony lcd monitor piyasasından cekildi mi hic bir yerde göremiyorum?
  • Televizyon olarakta kullanacaksan bilmem ama Samsung ve Philips gayet iyi. BenQ'da onların yanında ucuz kalmasına rağmen fena sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka13 -- 18 Temmuz 2008; 12:40:06 >
  • Ben 2010 da o zaman için 360 lira para verip LG flatron W2286 almıştım. Tasarımdan özelliklere kadar şahane birşeydi. Tasarım olarak hala o güzellikte monitör göremiyorum, aratın bakın.
    Dokunmatik tuşlar, kolay ve zengin menü, Led, full HD, VGA, DVI, HDMI girişler, kulaklık girişi, güç kablosu bile 3.5 mm
    Ama bu kalite ve özellikteki monitör 6. yılında tamir edilemeyecek şekilde bozuldu.
    Arkadaşlar LG full HD Led monitör için 6 sene az değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aoc
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.