Şimdi Ara

Sizce Monitörümdeki Backlight Bleeding Kabul Edilebilir Seviyede mi? (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitörüm Philips Brilliance 220C1SB ;http://www.teknobiyotik.com/philips-220c1sb-22-5ms-full-hd-wide-screen-lcd-monitor.html

Bu kadar az miktarda varsa hiç kurcalamamalı mı yoksa yine de servise göndermeli mi sizce? Servisler nasıl bir prosedür izliyor bu durumlarda? Bir de üstünde çizik bile yokken gönderip yıpranmış, çizilmiş şekilde geri gönderilmesi durumu var, düzeltebiliyorlar mı bu sorunu onu da bilmiyorum.

Bugün arkadaşlarıma ait bir kaç farklı monitörde daha bakma şansım oldu aslında, AOC ve Samsung markalardı, tam modellerini bilmiyorum, onlarda daha beterdi bu durum, ekranın ortalarında dahi vardı bu ışık sızması. Gerçi bu sorunu olmayan bir lcd görmedim, mağazalarda hiç anlaşılmıyor gün ışığında olduğu için ama evde anlaşılıyor..

Çok kararsızım, zaten yaklaşık bir ay sonra şehir dışına çıkacağım 8-9 aylığına, bilgisayarı kullanamayacağım yani. Ne yapsam sizce? Bu seviyede olması yine iyi midir? Bu konuda tecrübe yaşamış arkadaşların yorumlarını dinleyeceğim artık.

İlk resim daha iyi anlatıyor durumu, son resimde fabrika ayarlarında sadece parlaklığı 50 seviyesine düşürülmüş günlük kullanımımı gösteriyor.

• Gayet iyi. Hiç uğraşma .Servis bunu düzeltemez zaten. Panel kaynaklı bir durumdur. Abartı bir durumda zaten yapılmaz yeni monitor verilir. Ama sizin durumunuzda bu çok normal. Yani bundan daha az bulamazsınız.
  • normal bir durum,sorun yok
  • Çok çok teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için, oyunlara da öyle bir daldım ki monitörü gönderecek kadar bir durum olsaydı çok koyardı gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.