Şimdi Ara

Sizce Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Sizce Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?

(En Son Oy Tarihi: 13.7.2021)
Giriş
  • Kesinlikle Mansur Yavaş olmalı. Gerisi tefarruattır.

• Bu saatten sonra baymak kombi bile aday olsun yeminle basıcam imdaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttt !!!! !!!.

• Mansur yavaş emekliye ayrılacam diyor siz cumhurbaşkanı yaptınız. Beyler hem yaşlı cidden zorlar insanı Ekrem daha genç en azından uzun süre kondisyon düşmez.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mansur yavaşın doğu Perinçekten farksız olduğunu düşünüyorum. Keskin düşünceleri insanları üzmez umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Rte kadar muhalefet bile yapamazsın yahu. 

Alıntıları Göster

Beceriksiz , bir işe yaramayan bir muhalefetin olduğu bir ülkede

İktidarin muhalefeti de bir yerde kendisi olur.

Şimdi burdan bakinca milyon yılda bir doğru bir söz etmişsin gibi duruyor  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Seçim sayı oyunu 100 de 51 i aldin aldin alamadin baş. Hadi ilk tur kritik geçti 2 ci turda fazlayi alan isi bitirir.
    Oy bölerek oy çoğalmasını beklemeyin..

Erdoğani sevmiyorsan ve gerçekten istemiyorsanız karşısına boş koltuk koysalar oy atacaksınız

MHp nin Eklemettin cati adayına vermeyen seçime gitmeyen Chpliler ve daha sol guruplar baş elde ettiler. Adamda iş yoktu savunulacak adam degil tamam ama bu cok mu iyi oldu.20 senedir bezdik.

Önce devirin sonra demokratik sistemde kimi seçerseniz seçin ama barajı da kaldıralım ki mecliste temsil hakki olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Temmuz 2021; 14:52:16 >
  • Kesinlikle milliyetçi kökenli Mansur Yavaş.RTE nin karşısına solcu aday koyulmaz koyulmamalı.Aynı örneği 2018de yaşadık.Muharrem ince %30a cakıldı kaldı. Halbuki düşününce ne kadar sağlam bir adaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

Beceriksiz , bir işe yaramayan bir muhalefetin olduğu bir ülkede

İktidarin muhalefeti de bir yerde kendisi olur.

Şimdi burdan bakinca milyon yılda bir doğru bir söz etmişsin gibi duruyor  

Alıntıları Göster

İyice kudurmaya başlamışsın.Boşuna dememişler gün gelir devran döner horoz döner tavuk gömer diye.Ailecek aç kalacaksınız 1-2 seneye 

• Hangisi olur bilmiyorum ama Mansur Yavaş dışındaki adaylara oy vermeyi düşünmüyorum.

• Mansur Yavaş olmalı aday, işini hakkıyla yapan dürüst bir insan kendisinin bir yanlışını görmedim şu zamana kadar.

• Keşke sen de milyon yılda bir doğru bir şey desen de şu tarz mesajları yazmasan artık. 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.