Şimdi Ara

Sizce MW4'de nasıl bir konu bizi bekliyor. ( Mw3'ten spoiler içerir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
12.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 4 -YANLIŞLIKLA- PİYASAYA ÇIKTI!

Activision, emsali görülmemiş bir yanlışlık yapıp Call of Duty: Modern Warfare 3′le ilgili bilgileri yeni yeni vermeye başladığı şu günlerde Call of Duty: Modern Warfare 4′ü piyasaya çıkardı. Şu sıralar kimseyle görüşmeyen Activision CEO’su Robert Kotick ile şansımızı zorlayarak yakaladığımız çok özel röportajda şu açıklamalara ulaştık:

“Nasıl olduğunu anlayamadık.”

Tek niyetimiz, yeni oyunu bir an önce piyasaya çıkartmaktı ki bir teknoloji markette Call of Duty: Modern Warfare 4 ile karşılaştım. Başta “Korsanıdır, oyun dünyası hakkında bilgisiz tüketicilere bir tuzaktır.” diye düşündüm ve hem marketçi ile yüz göz olmamak hem de eve gidip durumu onayladıktan sonra teknoloji markete dava açmak maksadıyla ürünü satın alıp bilgisayarıma kurdum. Oyunu çalıştırdıktan sonra şoka girdiğimi itiraf etmeliyim. Zira birkaç aydır üzerinde çalıştığımız oyun tamamlanmış biçimde karşımda duruyordu.

“İyi iş çıkartmışız.”

Oyunu bulmuşken biraz göz atayım dedim ve senaryo seçeneğini yaklaşık 4 saat içerisinde bitirdim. Rusları öldürdüğümüzü hatırlıyorum ancak senaryoyu pek anımsamıyorum şu an. Yavaş çekime geçilen ve Amerikan bayrağının dalgalandığı sahneler çok etkileyiciydi. Oyunculara hikâye hakkında ipucu vermek istemiyorum ama finali sürprizlerle doluydu. Tüm oyun boyunca aradığımız adamın aslında yanlış kişi olduğunu öğrenmek ve tam öldük derken asıl düşmanı öldürmek örneğine rastlanmamış bir senaryo becerisi gerektiriyor. Eh, bu noktada biraz ipucu vermiş oldum sanırım.

“Korsan grupları çok başarılı.”

Oyundan benim haberim yokken haberdar olmakla kalmayıp oyunun Crack’ini ve seri numaralarını piyasaya süren korsan gruplarını her ne kadar eleştirsem de bir yandan takdir etmekteyim. Sadece lisanslı sunuculara erişim izni verdiğimiz için korsan oyun sahipleri çoklu oyuncu seçeneğine giremiyorlar. Dolayısıyla korsan gruplarının satışlarımız konusunda verdikleri zarar tahmin edilenden daha düşük. Sonraki serilerde senaryo seçeneğine de korsan kopya hususunda kalıcı bir çözüm getirmeyi planlıyoruz.

“Kurtuluş Savaşı temalı oyun düşünmüyoruz.”

Türk oyunculardan sürekli aldığımız elektronik postalarda ortak bir sual mevcut: “Kurtuluş Savaşı ya da terörle mücadele konulu oyun yapacak mısınız?” Şu an için böyle bir planımız yok. Amerikan tarihi ve Vietnam konularını yeterince işlediğimizi düşünmüyoruz. Irak zaferiyle ilgili oyunları tamamladıktan sonra belki bu tarz projelere yönelebiliriz. Beklemede kalmalarını rica ediyoruz.

“Diğer serilerin de piyasaya çıkmaması için mücadelelere başladık.”

Modern Warfare 5 ve Modern Warfare 6 da şu an hazır durumda. Oyunların piyasaya çıkışını engellemek amacıyla yapımcı firmalarla ve kargocu şirketimizle bizzat görüştüm. Kamuoyu bu durumun bir daha yaşanmayacağından emin olabilir. İlk kez bir oyun çıkmadan sonraki serisini oynamalarını sağladığımız için oyuncuların gönüllerinde farklı bir yerde olacağımızı düşünmekteyiz.

Robert Kotick’e açıklamaları ve misafirperverliği için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dynedops2

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 4 -YANLIŞLIKLA- PİYASAYA ÇIKTI!

Activision, emsali görülmemiş bir yanlışlık yapıp Call of Duty: Modern Warfare 3′le ilgili bilgileri yeni yeni vermeye başladığı şu günlerde Call of Duty: Modern Warfare 4′ü piyasaya çıkardı. Şu sıralar kimseyle görüşmeyen Activision CEO’su Robert Kotick ile şansımızı zorlayarak yakaladığımız çok özel röportajda şu açıklamalara ulaştık:

Tek niyetimiz, yeni oyunu bir an önce piyasaya çıkartmaktı ki bir teknoloji markette Call of Duty: Modern Warfare 4 ile karşılaştım. Başta “Korsanıdır, oyun dünyası hakkında bilgisiz tüketicilere bir tuzaktır.” diye düşündüm ve hem marketçi ile yüz göz olmamak hem de eve gidip durumu onayladıktan sonra teknoloji markete dava açmak maksadıyla ürünü satın alıp bilgisayarıma kurdum. Oyunu çalıştırdıktan sonra şoka girdiğimi itiraf etmeliyim. Zira birkaç aydır üzerinde çalıştığımız oyun tamamlanmış biçimde karşımda duruyordu.

“İyi iş çıkartmışız.”

Oyunu bulmuşken biraz göz atayım dedim ve senaryo seçeneğini yaklaşık 4 saat içerisinde bitirdim. Rusları öldürdüğümüzü hatırlıyorum ancak senaryoyu pek anımsamıyorum şu an. Yavaş çekime geçilen ve Amerikan bayrağının dalgalandığı sahneler çok etkileyiciydi. Oyunculara hikâye hakkında ipucu vermek istemiyorum ama finali sürprizlerle doluydu. Tüm oyun boyunca aradığımız adamın aslında yanlış kişi olduğunu öğrenmek ve tam öldük derken asıl düşmanı öldürmek örneğine rastlanmamış bir senaryo becerisi gerektiriyor. Eh, bu noktada biraz ipucu vermiş oldum sanırım.

Oyundan benim haberim yokken haberdar olmakla kalmayıp oyunun Crack’ini ve seri numaralarını piyasaya süren korsan gruplarını her ne kadar eleştirsem de bir yandan takdir etmekteyim. Sadece lisanslı sunuculara erişim izni verdiğimiz için korsan oyun sahipleri çoklu oyuncu seçeneğine giremiyorlar. Dolayısıyla korsan gruplarının satışlarımız konusunda verdikleri zarar tahmin edilenden daha düşük. Sonraki serilerde senaryo seçeneğine de korsan kopya hususunda kalıcı bir çözüm getirmeyi planlıyoruz.

Türk oyunculardan sürekli aldığımız elektronik postalarda ortak bir sual mevcut: “Kurtuluş Savaşı ya da terörle mücadele konulu oyun yapacak mısınız?” Şu an için böyle bir planımız yok. Amerikan tarihi ve Vietnam konularını yeterince işlediğimizi düşünmüyoruz. Irak zaferiyle ilgili oyunları tamamladıktan sonra belki bu tarz projelere yönelebiliriz. Beklemede kalmalarını rica ediyoruz.

Modern Warfare 5 ve Modern Warfare 6 da şu an hazır durumda. Oyunların piyasaya çıkışını engellemek amacıyla yapımcı firmalarla ve kargocu şirketimizle bizzat görüştüm. Kamuoyu bu durumun bir daha yaşanmayacağından emin olabilir. İlk kez bir oyun çıkmadan sonraki serisini oynamalarını sağladığımız için oyuncuların gönüllerinde farklı bir yerde olacağımızı düşünmekteyiz.

Robert Kotick’e açıklamaları ve misafirperverliği için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kurtuluş savaşı 1000000 Vietnam,1000000 Irak eder.

• quote:

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 4 -YANLIŞLIKLA- PİYASAYA ÇIKTI!

“İyi iş çıkartmışız.”

güzel zaytunglamış

• Artık yeter be. Tamam mw iyiydi,mw2 harikaydi mw3 U de bitirdik ama artık yeter. Hep aynı oyunu oynuyormuşum gibi geliyor. Yeni karakterler var gerisi aynı. Ama mw4 çıkarsa (ama artık çıkmaz) yine rekor kircak buna eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar Task Force 141'den sadece Price ve Nikolai kalsa da,Amerikan Rangers timindekiler hala ölmedi.Yani Sgt.Foley,Cpl.Dunn,James Ramirez.Belki MW4 çıkarsa onlarla devam edebilir.

• şuna bir açıklık getirmek istiyorum mw deki pricenin dedesi yani call of duty 1 deki price 1. oyunda alman askerleri tarafından öldurulmuştu ama oyuncular yöneticilere gönderdikleri mesajlarla pricenin oyuna gelmesini sağladılar. soap mw serisinin 3 oyunundada bizimle biz ölmesine izin verirmiyiz ?
  • Artık 2.dünya savaşı oyunu yapsınlar mw gibi konulu yapsalar :(
  • Herşeyin ilki güzel.
  • 2.Dünya savaşı konulu bir oyunu müthiş grafiklerle ve 20 saat hikaye moduyla yaparsalar satış rekoru kırarlar
  • 2inci dünya konulu yapsalar diyoruz ama bu seferde içerik olarak : silah aparatları,kill streaklar,patlayicilar vs çok kisitli olacaktir.hikayeyi nasil çevirirler tahminim.yeni bir terör gurubu koyarlar ortaya.bence B.O. sirketinden daha iyi yapiyorlar cod oyunlarini.merak ediyorum.black ops 2 yi sevmedim şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımyasal -- 25 Kasım 2012; 21:26:34 >
  • bence bu sefer konu kuzey afrika ya da orta doğu olabilir. o bölgelerdeki oluşumlar olabilir. petrol olabilir. ya da avustralya.
  • En önce kim ne derse desin Black Ops serisi şu ana kadar içimi titreten (iyi anlamda) en havalı seri ya. Hele arkadan müzik koydukları ve Hudson'nun gözlük takışı yok mu... Black Ops II çıktı ve bence Black Ops III' te 2 sene sonra yolda (şu sıraya bakarsak öyle : cod1 - cod2 - cod 3 - mw1 - waw - mw2 - bo - mw3 - bo II her serinin oyunu iki yılda bir geliyo) ama Black Ops II den sonra ne çıkcak onu deli gibi merak ediyorum şu an ya! Tahminleri alalım...
  • arkadaşlar oyunun cıkma ıhtımalı yuksek neden cıkmasın kı sonucta adamlar bu ısı para kazanmak ıcın yapıyo yanı
  • Bu çıkan son modern warfare serisi olablir çünkü kimse kalmadı artık.
    Konu olarak captain price veya tüm karakterlerin o aşamalara geliş zamanlarıda anlatılabilir fakat son seri olucaktir büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathProof -- 30 Kasım 2012; 17:27:39 >
  • quote:

bence devam oyunu gelcek çünkü mw1 de bizim adam ölmüyo(soup),mw2 de yine bizim adam ölmüyo(soup), mw 3 de yine bizm adam ölmüyo(price)
    ama çıkarsa bence o koskoca 5 seneyi konualsınlar çünkü roach ve ghost un nerden çıktığını görmüyoruz

Evet bence de arkadaşlar isteseniz de istemeseniz de oyunun çıkacağı kesin, zaten şu günlerde seslendirme kadrosundan bill muray çalışmalara başlandığını açıklamıştı.. ayrıca senaryonun nasıl olacağı gerçekten merak konusu. evet Task Force 141 kadrosu şu an büyük zayiat vermiş gibi gözüküyor. önce Gaz, sonra Roach, Ghost ve ekibi, Sandman ve ekibi, şimdi de değerli yüzbaşımız Jhon 'Soap' McTavish malesef öldü gibiler. oyunun hayranı bir çok arkadaşımız gibi ben de buna çok üzüldüm ama yeni gelecek senaryoda öldü sandığımız ekip üyeleri belki de gerçekten kurtulmuş olabilirler. mesela ghost'un Pislik Sheppard'dan yediği kurşunun omzuna geldiği ve eğer bölümün başındaki Sniper ekibinden Archer ve Todd'un onu tam olarak yanmadan kurtardığı göz önüne alınacak olursa Ghost Ölmemiş demektir. gördüğünüz gibi senaryoda bence gerçekten çok güzel sürprizler bizleri bekliyor. AMA açık konuşmak gerekirse, 2. oyun başladığında Soap'u karşımızda görünce gerçekten şaşırdık, üstelik Yüzbaşı olarak!! Peki ama 1. oyunun bittiği yer olan İmraN Zhakaev'i öldürünce Kamarov ve ekibi Soap ve Price'ı kurtardııı.. Cpt.Price'a kalp masajı yaparak onu uçurdulaaar sene 2011.. Vee oyun bitti. Bir de baktık kii 2.oyun başlarken yıl olmuş 2016 ve bizim çömez Soap olmuş bir Cpt.McTavish:) Peki arkadaşlar bu arada geçen 5 yılda neler oldu? Price'ın başına neler geldi? Gulag'daki mapushaneye ne zaman ve kim onu hapsetti bilemiyoruz?? Ayrıca Gulag'a baskına gittiğimizde "Prisoner 627" bizim işimize yarayacak biri idi ve onu konuşturmak için Gulaga gidiyorduk yanlış hatırlamıyorsam. ama prisoner 627 nin Price olduğunu bilmiyordu Soap.. ve Sheppard bu istihbaratı da Makarov'dan almıştı.. El hasıl Price 5 yıl boyunca neler yaptı bilemiyoruz. (ayrıca 627 no lu mahkumun price olduğunu öğrenen Sheppard dahi buna şaşırmış ve işlerin sarpa saracağını anlayıp onlar çıkmadan üzerlerine bombaları fırlattırmıştı hava destek ekibine. ama bizimkiler son anda kurtulmuştu hatırlarsanız) Aynı zamanda Ghost - Roach ve TF 141 ekibinin bilindik karakterleri nasıl bir araya geldiler? 1.oyunda Soap'un elemelerden geçmesi gibi bir eleme aşaması oldumu? Zhakaev'den sonra ultranationalistlerin başına Makarov nasıl geçti, neler yaşandı_? bu ve buna benzer sorulara ek olarak bir de 3. oyunda Sandman'ın Cpt.Price'a bir teşekkürü vardı.. Price, Metal 01 ekibinin uydu haberleşme ağına girip Sandman ile konuşurken, Sandman, Makarova yönelik 'Sam Amcanın Yakala Öldür Operasyonu' gibi bir operasyonda başarısız olsalar da Price'a yardımları için teşekkür ediyordu. buradan da senaryoda daha bilmemiz gereken çok şey olduğu kanaatine varıyorum :) Ayrıca 3. oyunun sonunda Price, Soap, Ghost ve Sandman'ın yer aldığı bir resim var. Resmi çeken de büyük ihtimal Roach Bu resim de "Operation Kingfish" adında Makarova yönelik bir oprasyonda çekilmiş bir resim. İşte ben o operasyonun bölümlerini oynamak isterdim, bir kaç yıl sonra öleceklerini bildiğimiz halde Ghost, Roach, Soap ve Sandman ile omuz omuza bir operasyon.. Ghostun ince alay dolu sözleri, Price'ın emir ve direktifleri falan filan ... gerçekten harika olurdu .... Eğer yeni gelecek senaryoda bu konulara da değinilirse tadından yenmez gibi olur diyorum.. Seriyi seven ve devamını bekleyen arkadaşlardan görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim..... :))

• Price tek kaldı,makarov geberdi ve soap ta oldu bunlar mw4 ün çıkmicak anlamına gelmez.zaten çıkıcak 9 kasımda ihtimali var.bu sefer ''Neversoft''olacak.
  • Bence MW serisi bir efsane ya mw4 ün çıkacağını umuyorum.Muhtemelen Cpt.Price ın yanına yeni karakterler eglir yeni düşman olur ve yeni bir konu başlar.zaten mw srisi satış rekorları kırdı ben olsam yenisini çıkarırdım
  • Öldürecek düşman kalmadı . Ya yeniden gizli bir görev verirler yada geçmişe dönerler .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.