KIRDIRRRR BANA TOTEMİC CLUB CIKTI 150M E SATTIM TAM DA CLAN I KURMUSTUM YESİL Bİ PELERİN CEKTİM SIRTA:D
kırdırdım veee drop
lighting eroin sizce ii mi_?
Ke$ke kırdırmasaydın... 130M FaLan ediordu o kutu. Vede FT itemları upgrade olmadığı için artık yani kötü olmuş :(
Ben görew chestinden (yeşil) 4 tane kırdırdım ayrı charlar tabi... 1 tane İron bow 1 tane Grim scete mi ne öle bişi :D 1 tane salamander staf 1 tane Cleaver çıktı
Şans işi
quote:
Orjinalden alıntı: Style_Of__The_ziiiiz
Ben görew chestinden (yeşil) 4 tane kırdırdım ayrı charlar tabi... 1 tane İron bow 1 tane Grim scete mi ne öle bişi :D 1 tane salamander staf 1 tane Cleaver çıktı
Şans işi
Benim bildiğim Green Chestten High Class Diğerindende Unique itemlar çıkar ¿? Ama Cleaver ve Grim Scythe high class diiL?
mıletı heyacanlardırmaya mı calişyorsun soylesene
BANA +1 GRAHAM ÇIKTI DİES DE KAÇ LİRA EDER????
quote:
Orjinalden alıntı: :Kasar_Hood:
kırdırdım veee drop
lighting eroin sizce ii mi_?
bendede var
oyuna girince kırdırıcam sanki para verdim lo :D kırdıram çıkan şeyi buraya yazarım valla dandik bişe çıkarsa hiç üzülmem paramı saydım sanki
shard çıkdıydı bana
Sakın kırdırma hemen sat
kırdırma takas için kulllannn riske girme
quote:
Orjinalden alıntı: breakercobra
yaw uraştık okadar +1 bir chitin helmet çıktı
bana da aynen ole baş cıktı rollback falan olsaydı emın ol satardım.
Daha kırdırmadınmı
heheheh bana İron İmpact Cıktı 400me Sattım Server Ares
rogue chitin sell bot çıktı
ama arkadaşıma crimson bot çıkmış bu yüzden sevindim
yahu adam kirdirdim light erenion cikti dio siz halaa kırdirdin mi nooldu ne cikti diosunuz allahim yaf post kasmayin
kardeş ben satacaktım arklar kır dedi kırdım shard çıktı
bence sat çünkü düzgün bşi çıkma ihtimali %40 tecrübe konuşuo kuzenimin charla 6tane kırdım 3 chitin 1 shard 2 shell çıktı
quote:
Orjinalden alıntı: freeplaytoday
bence sat çünkü düzgün bşi çıkma ihtimali %40 tecrübe konuşuo kuzenimin charla 6tane kırdım 3 chitin 1 shard 2 shell çıktı