Böyle bir sisteme o ekran kartı olmamış en azından HD 5750 alabilirsiniz.
formda yaptığım aramalarda bu kartın ismini baya duymuştum fiyatını incelemek istedim ama bulamamıştım
quote:
Orijinalden alıntı: HasanUyar
quote:
Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06
formda yaptığım aramalarda bu kartın ismini baya duymuştum fiyatını incelemek istedim ama bulamamıştım
Vatanbilgisayarda %25 indirim ile 175 tl olmuştu yalnız şuan stokda yok bu vereceğim site hariç bu vatanda olan ile farklı model ama marka aynı belki düşünürsünüz
Vatanbilgisayarda %25 indirim ile 175 tl olmuştu yalnız şuan stokda yok bu vereceğim site hariç bu vatanda olan ile farklı model ama marka aynı belki düşünürsünüz
hocam kart güzel ddr5. benim alıcam kartla aralarında pek fiyat farkıda yok ama oyun ıynamayacak bri için değrmi bu kartı almak sizce ?
Arkadaşlar oyun oynamayı severim özellikle world of tanks ı oynuyorum ve bilgisayar oynarken çok kasıyor özellikle oyunda çalı ağaç nesneler e yaklaşınca bilgisayar aşırı kasıyo onun dışında nesne vb. şeyler olmadığı sürece kasmıyor.Neden dolay kastığını söylerseniz iyi olur.Oyunun minimum istediği sistem özelliklerinde sadece işlemci hızı az (2.2 ghz istio) işlemci olarak önerebileceğiniz var mı? Teşekkürler
Windows xp Professional Service pack3
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ 1.80 ghz,3gb ram(2 gb yi sonradan ekledim)
Ekran kartı:
Asus Extreme AX550 Series Yaklaşık Top. Bellek:512 mb
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme