Şimdi Ara

Sizce Nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar koyum boyle th6 oldu yeni
    Nelerin gelismesi lazim
    1063 kupam war suan ki halimle fazlami kupa sizce koyun cok eksigi war gibi savunma ve maden konusunda
    dizilim felan nasil olmali
    goruslerinizi bekliorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sihirbaz kuleni altın depolarına yakın tut. Evi yükseltmek için acele etme. Hatta yükseltmemek için diren.. Şimdilik savunmaya önem ver onları yükselt (duvar,havan,okçu,top)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcanus66

Sihirbaz kuleni altın depolarına yakın tut. Evi yükseltmek için acele etme. Hatta yükseltmemek için diren.. Şimdilik savunmaya önem ver onları yükselt (duvar,havan,okçu,top)

Bende savunmayi geliştirmeyi düşünüyor um ama 1 gunde 6.seviye oluyo okcular hzr elim degmisken madenleri bi yandan yukselsin dedim ama anlamadigim sey benden dusuk lvl adsmlar benden cok gelismis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

quote:

Sihirbaz kuleni altın depolarına yakın tut. Evi yükseltmek için acele etme. Hatta yükseltmemek için diren.. Şimdilik savunmaya önem ver onları yükselt (duvar,havan,okçu,top)

Bende savunmayi geliştirmeyi düşünüyor um ama 1 gunde 6.seviye oluyo okcular hzr elim degmisken madenleri bi yandan yukselsin dedim ama anlamadigim sey benden dusuk lvl adsmlar benden cok gelismis

1 gün hiçbir şey daha :) benim madenler daha sürünüyor. yükseltme gereği duymadım. bir saldırıda 200-400k arası altın çalıyorum zaten. level 48 şuan.
  • köy binasını erken geliştirmişsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

quote:

1 gün hiçbir şey daha :) benim madenler daha sürünüyor. yükseltme gereği duymadım. bir saldırıda 200-400k arası altın çalıyorum zaten. level 48 şuan.

Ben beklemekten catlarim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

köy binasını erken geliştirmişsin.

Aslinda cogu yer th6 istiodu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Link.tl nedir nasil kullanilir
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Duvarlar ve madenler çok düşük kalmış.biraz erken geliştirmişsin sanki TH'yi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatates

Duvarlar ve madenler çok düşük kalmış.biraz erken geliştirmişsin sanki TH'yi hocam

Ewt duwarlar cok geri kaldi bencede su an amacim 1250 kupa yapip 3.isciyi almak daha sonra duwarlari full 4 yapacam ondan sonra toplari ve okcu kulelerimi max yapacm thye gore tabi sonrada madenler ve digerleri

• Tüm binaları tam olarak geliştirmeden ana binayı geliştirme
    yoksa ilerde sıkıntı çekersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thugxlife

Tüm binaları tam olarak geliştirmeden ana binayı geliştirme
    yoksa ilerde sıkıntı çekersin

Artik ole yapiorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.