Şimdi Ara

Sizce ne yapmalıyım artık bıktım (hastalık içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 yaşındayım doğuştan romatizma hastasıyım şimdiye kadar hiç ayaklarımın üzerine kıvırarak oturamadım 2 yaşımda iğne vurunmaya başladım bu yaşıma kadar haftada 3 gün iğne oldum ve iğnelerim devam ediyor ailem onların sırtına hep yük olduğum için bıkmış durumda bende bunu çok kafama taktığım için üniversiteyi bitiremiyorum. Ölmek istiyorum artık sıkıldım başkalarını üzmek istemiyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini yük olarak görmen çok yanlış hayırlı bir evlat olup okumuşsun üniversiteye gitmişsin bunu yapmayıp ailenin başına bela olan çok kişi var.ve ayrıca hiçbir anne çocuğunun hastalığını yük olarak görmez.Sonuç olarak kendini yük görmeni gerektiricek hiçbir durum yok. hayatının kalanını en mutlu şekilde geçirirsin inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: city016

Kendini yük olarak görmen çok yanlış hayırlı bir evlat olup okumuşsun üniversiteye gitmişsin bunu yapmayıp ailenin başına bela olan çok kişi var.ve ayrıca hiçbir anne çocuğunun hastalığını yük olarak görmez.Sonuç olarak kendini yük görmeni gerektiricek hiçbir durum yok. hayatının kalanını en mutlu şekilde geçirirsin inşallah :)

Gülemiyorum ki ne mutlu olması

• Öl kurtul hocam .

• Igne vurulmazsan ne olur hocam? Olabilecek en kotu ihtimali soyle.

• kesin tanın var mı hocam? Romatoid artrit falan mı?
  • Dogustan romatizma nedir abi ya hocam siz ne kadar şanssızmışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küfürgen

quote:

Orijinalden alıntı: city016

Kendini yük olarak görmen çok yanlış hayırlı bir evlat olup okumuşsun üniversiteye gitmişsin bunu yapmayıp ailenin başına bela olan çok kişi var.ve ayrıca hiçbir anne çocuğunun hastalığını yük olarak görmez.Sonuç olarak kendini yük görmeni gerektiricek hiçbir durum yok. hayatının kalanını en mutlu şekilde geçirirsin inşallah :)

Gülemiyorum ki ne mutlu olması

Bence 1 defa yaşabileceğin hayatı en iyi hale getirebilmek için zorluklarla savaş Vazgeçme !

• bendede vardı bi ara Aso diye bi değer var kanda o düşük olunca her ay penisilin diye bir iğne var çok pis ağrıyapıyo ondan vuruyolardı sonra geçti falan ama Allah yardımcınız olsun inşallah sizde düzelirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

kesin tanın var mı hocam? Romatoid artrit falan mı?

Romatoit artrit denildi önce sonra başka bişey dediler uzun bi ismi var sen anlıyosun galiba hocam. Önce metotrexat diye iğne vurundum sonra embriyel diye bi iğne vuruldum bi süre metot a geri döndüler sonra almanyadan iğne getirttik o vuruldu şimdi embriyel e devam ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: orokanaru otouto yo

bendede vardı bi ara Aso diye bi değer var kanda o düşük olunca her ay penisilin diye bir iğne var çok pis ağrıyapıyo ondan vuruyolardı sonra geçti falan ama Allah yardımcınız olsun inşallah sizde düzelirsiniz

Penisilin iğne çeşidi en zorlu olan çeşit benim vurunduklarımın hepsi penisilin

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Igne vurulmazsan ne olur hocam? Olabilecek en kotu ihtimali soyle.

Yürüyemiyorum ayakta kalamıyorum durduk yere bacaklarım ağırıyo 15 yaşındayken kendim iğne vurunmaya giderdim iğneyi çöpe atardım evdekilere vurundum derdim bir hafta böyle yaptım bi gün uyandığımda ayağıma basamadım 1 ay hastane de kaldım aileme söyledim kızdılar

• o değilde benim vurulduğum yerden vuruluyosan 3 yaşından 23 yaşına kadar kevgire dönmüştür oha be
  • quote:

o değilde benim vurulduğum yerden vuruluyosan 3 yaşından 23 yaşına kadar kevgire dönmüştür oha be

Biraz bacağımdan vurundum sonra kolumdan devam ettiler bazen kalçadan da vurulduğun oldu. Sen nerden vurulmuştun

• quote:

quote:

Yürüyemiyorum ayakta kalamıyorum durduk yere bacaklarım ağırıyo 15 yaşındayken kendim iğne vurunmaya giderdim iğneyi çöpe atardım evdekilere vurundum derdim bir hafta böyle yaptım bi gün uyandığımda ayağıma basamadım 1 ay hastane de kaldım aileme söyledim kızdılar

Igneyi popodanmi vuruluyorsun? Keske kendi igneni kendin yapabilsen! Ya hocam herkesin bi takim sorunlari var iste.benimde kardesim epilepsi hastasi.ayni senin sekilde hapla4ini icmemis.ictim dedi bize.bayilmalar basladi .ama icmemis.yapacaksniz arkadas.zorunuza gitmeden usanmadan sonuna kadar yapacaksiniz.

• quote:

quote:

o değilde benim vurulduğum yerden vuruluyosan 3 yaşından 23 yaşına kadar kevgire dönmüştür oha be

Biraz bacağımdan vurundum sonra kolumdan devam ettiler bazen kalçadan da vurulduğun oldu. Sen nerden vurulmuştun

malum yerden
  • quote:

quote:

quote:

Igneyi popodanmi vuruluyorsun? Keske kendi igneni kendin yapabilsen! Ya hocam herkesin bi takim sorunlari var iste.benimde kardesim epilepsi hastasi.ayni senin sekilde hapla4ini icmemis.ictim dedi bize.bayilmalar basladi .ama icmemis.yapacaksniz arkadas.zorunuza gitmeden usanmadan sonuna kadar yapacaksiniz.

Hacı acı eşşek gibi yapıcaksınız diyosun ama haftada 3 iğne ayda 12 yapıyo yılda 144+3 yapıyo 22 yılda hesaplayamadım ben

• Allah yardımcın olsun hocam... Kaplıcalar falan iyi geliyor diyorlar bu romatizma için ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.