Şimdi Ara

Sizce Note 4 mü Yoksa Xperia Z3 mü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkaysadun

quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Çok yorumun z3 olduğuna bakmayın hocam galba onalr arkadaş falan
    Teknosa gibi mediamarkt gibi yerler ve bu işlerden anlayanlara göre z3 en iyi 5telefondan biri değil ve note 4 gömer

Sen teknomarket çalışanlarının telefondan anladığını mı sanıyorsun?

Düz mantık
    Eğer anlamasalar yanlış bilgi verirler
    Yanlış bilgi verince insanlar daa kötü tel. Alırlar
    Kötü tel alanlar şikayet eder şikayet ederse satışlar düşer satışlar düşerse eleman işten çıkar ve bu böyle gider
    Hem buradakilerin sony satıcısı olmadığını nerden bilicez ?
    Zaten note 4ün z3ten kötü olduğunu söyleyen kişinin yorumunu okumam

samsung çok reklam yapıyor sebebi o. teknomarkete telefon bakıyorum desen direkt samsung önerirler çünkü en çok samsung stokları var.

en iyi 5 telefonu söyleyin de bilelim neler varmış

• kamerayla fazla haşır neşir deilsen z3 tabikide. çok süper tipi var . ama kamerayı resim çekmeyi çok kullanırım dersen uzak dur z3 ten. ben z3 alcam çok şık telefon ayrıca ince. artı karizmati.k note herkeste var 2si 3ü 4ü fark etmiyo herkesin elinde kızılay dağıtmış gibi samsung var. bu tellefonlar aşşa yukarı aynı güçte donanımda sarj gücünde. ama kamerada samsung la iphone çok ileri sony htc vs çok geri ona göre yap seçimini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acmtncy

quote:

quote:

quote:

Teknosa gibi mediamarkt gibi yerler ve bu işlerden anlayanlara göre z3 en iyi 5telefondan biri değil ve note 4 gömer

Düz mantık
    Kötü tel alanlar şikayet eder şikayet ederse satışlar düşer satışlar düşerse eleman işten çıkar ve bu böyle gider

samsung çok reklam yapıyor sebebi o. teknomarkete telefon bakıyorum desen direkt samsung önerirler çünkü en çok samsung stokları var.

note 4
    ip6+/ip6
    alpha
    g3
    s5/m8
    bunlar düzenli sırada değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redmaner

Tabiki sony. Dikkatinizi çekerim note yada z3 değil. Telefon alırken markanın önemi çok büyük. Sony kendini bu alanda fazlasıyka kanıtlamış. Şarjı kamerası ve sağlamlupu çok üs düzeyde.Ama tabiki tercih meselesi bu yalnızca tavsiye

kamera hiç iyi değil

• Sony kamera konusunda kendini kanıtlamış bir marka. Lens açısından diğer markaları savunmaya gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Düz mantık

note 4
    ip6+/ip6
    alpha
    g3
    s5/m8

teknosa çalışanları mı verdi bu sıralamayı? bilmesek inanacağız.

z3; s5 ve m8'den daha üstün bir cihaz. sırayla farkları yazayım. ikisinden de +1gb ram fazlası var. chipsetler aynı. z3 su ve toz geçirmez. su geçirmezliği s5'den daha üst seviyede. m8'de zaten yok. s5 gibi plastik değil kaliteli. m8'den çok daha ince. s5'de olmayan stereo hoparlör var. m8'in kamerası vasat.

32gb lg g3 ile kıyaslarsak, lg'nin qhd ekran avantajı var tabi farkı görebilirseniz. z3 malzeme kalitesi olarak önde ayrıca su geçirmez. stereo hoparlör bir başka artı. chipsetler yine aynı. 32gb'da ram 3gb o da aynı. 16gb g3 ise geride. 2gb ram ileride qhd'ye yetmeyecektir.

ip6/6+ ayrı dünya. 6+, z3'ten her alanda daha üstün. sadece büyüklük dert. ip6 ise ekran çözünürlüğü düşük. stabilite olarak ios cihazlar hepsinden üstün. ios android kıyaslaması yapmayacağım.

note4 de donanım olarak z3'ten iyi bir cihaz. ama tasarım ve malzeme kalitesi vasat. alan kişinin ne aradığına bağlı.

alpha'ya gelince şu telefonlar arasına alpha'yı koymanız bile durumu özetliyor. 2gb ram ve 720p ekranıyla alpha bu telefonları rakibi değil. sadece exynos chipseti hızlı ama yetmez. z3 compact ile kıyaslanabilir. internette var kıyaslamaları.

• not 4 sebeke sorunu yasayan var mı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Düz mantık

note 4
    ip6+/ip6
    alpha
    g3
    s5/m8

teknosa çalışanları mı verdi bu sıralamayı? bilmesek inanacağız.

z3; s5 ve m8'den daha üstün bir cihaz. sırayla farkları yazayım. ikisinden de +1gb ram fazlası var. chipsetler aynı. z3 su ve toz geçirmez. su geçirmezliği s5'den daha üst seviyede. m8'de zaten yok. s5 gibi plastik değil kaliteli. m8'den çok daha ince. s5'de olmayan stereo hoparlör var. m8'in kamerası vasat.

32gb lg g3 ile kıyaslarsak, lg'nin qhd ekran avantajı var tabi farkı görebilirseniz. z3 malzeme kalitesi olarak önde ayrıca su geçirmez. stereo hoparlör bir başka artı. chipsetler yine aynı. 32gb'da ram 3gb o da aynı. 16gb g3 ise geride. 2gb ram ileride qhd'ye yetmeyecektir.

ip6/6+ ayrı dünya. 6+, z3'ten her alanda daha üstün. sadece büyüklük dert. ip6 ise ekran çözünürlüğü düşük. stabilite olarak ios cihazlar hepsinden üstün. ios android kıyaslaması yapmayacağım.

note4 de donanım olarak z3'ten iyi bir cihaz. ama tasarım ve malzeme kalitesi vasat. alan kişinin ne aradığına bağlı.

alpha'ya gelince şu telefonlar arasına alpha'yı koymanız bile durumu özetliyor. 2gb ram ve 720p ekranıyla alpha bu telefonları rakibi değil. sadece exynos chipseti hızlı ama yetmez. z3 compact ile kıyaslanabilir. internette var kıyaslamaları.

G3ün ekranı z3ü gömer
    M8in sağlamlığı ve s5in özellikleri yeter
    Alphanın ekranı 720p ama gayet iyi gösteriyor zaten kamerada z3 bunalrdan daha geride

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İkiside muhteşem telefon.Xperia z3 tavsiye ediyorum.

• G3 ün ekranı z3 ü gömer demişsin hocam chipset 2k ekranı desteklemeyince ekran 2k olsa ne olur. Snapdragon 801 2k ekranı desteklemiyor g3 bataryayı su gibi içiyor.

• Alpha nın 720p ekranına güzel gösteriyor diyorsun z3 ün full hd ekranına laf ediyorsun çok çelişkilisin gerçekten ;)

• g3'ün ekranı qhd o zaman note4 hariç hepsini gömer. ama qhd ile fhd farkını ayırt edemezsin.

m8'in sağlamlığı demişsin, üstte o kadar yazdım hangi alanlarda geride olduğunu. m8 çok kalın bir telefon üstelik ekran/boyut oranı az.

s5'in hangi özelliği z3'ü geçiyor onu da söyleseydiniz iyiydi. chipsetleri m8/s5/z3 üçünde aynı. z3'ün rami daha yüksek nereye s5 daha iyi oluyor? nabız ölçüyor diye mi daha üstün oldu?

"gayet iyi gösteriyor" da on numara bir yorum oldu. 300 küsür ppi ekran sonuçta. g3, qhd olduğu için fhd'leri gömüyorsa 720p ekrana ne diyeceğiz?

kameraya gelince z3'ün kamerası g3, note4 ve s5'in gerisinde. alpha ile aynı kulvarda olmadıkları için kıyaslama göremedim. ama m8'in kamerasının amiral gemiler arasında en kötüsü olduğu gerçek. 4mp kurtarmıyor.

uzun lafın kısası söylediklerime üstünkörü cevap vermişssiniz. z3'ün ne s5'den ne m8'den geride değil hatta ileride bir telefon. teknomarketlerdeki çalışanların ne durumda olduğunu herkes biliyor onların laflarıyla z3 kötü diyorsanız yanılıyorsunuz.

• Samsunga sakın ha bulaşmayın hocam. Rezillikten başka birşey değil, paranız yemin ediyorum çöpe gider. Tartışmasız Sony Z3

• quote:

g3'ün ekranı qhd o zaman note4 hariç hepsini gömer. ama qhd ile fhd farkını ayırt edemezsin.

m8'in sağlamlığı demişsin, üstte o kadar yazdım hangi alanlarda geride olduğunu. m8 çok kalın bir telefon üstelik ekran/boyut oranı az.

s5'in hangi özelliği z3'ü geçiyor onu da söyleseydiniz iyiydi. chipsetleri m8/s5/z3 üçünde aynı. z3'ün rami daha yüksek nereye s5 daha iyi oluyor? nabız ölçüyor diye mi daha üstün oldu?

"gayet iyi gösteriyor" da on numara bir yorum oldu. 300 küsür ppi ekran sonuçta. g3, qhd olduğu için fhd'leri gömüyorsa 720p ekrana ne diyeceğiz?

kameraya gelince z3'ün kamerası g3, note4 ve s5'in gerisinde. alpha ile aynı kulvarda olmadıkları için kıyaslama göremedim. ama m8'in kamerasının amiral gemiler arasında en kötüsü olduğu gerçek. 4mp kurtarmıyor.

uzun lafın kısası söylediklerime üstünkörü cevap vermişssiniz. z3'ün ne s5'den ne m8'den geride değil hatta ileride bir telefon. teknomarketlerdeki çalışanların ne durumda olduğunu herkes biliyor onların laflarıyla z3 kötü diyorsanız yanılıyorsunuz.

Kağıt üzerinde deil kullanarak baktım z3compactın kamerası alphadan kötü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olsam Z3 alırdım
  • Samsung s4 kullanıcısıydım z3 aldım bi hafta oldu. Samsungun o takılma donma gibi sorunlarını hiç görmedim arayüzü cidden başarılı yapmışlar. Note4 güzel telefon kalemi vs cidden çok işlevsel ancak kullanmıcaksan çizim filan yapmıyacaksan gereksiz bi detay. Ayrıca samsung türkiye ye 2. Sınıf muamelesi yapıyor sırf o yüzden almam bidaha en ufak güncellemeyi bile haftalar sonra veriyor türkiyeye. Note4 işlemci olarak daha başarılı gözüksede ekran 2k olduğu için aynı performanstalar diyebilirim. Gerçi farkları olsada bunlar normal bi kullanıcı için hissedilmez. Ekran olarak düşüneceksen eğer z3 ün ekranı çok parlak ve renkler doğal güzel iş çıkarmış sony. Pilide 5.5 saat ekran kullanımı veriyor bana 2. Günü rahat görüyor 40 şarj kalıyor ama pili çok geç doluyuor note4 deki gibi hızlı şarj olayı yok. Gece takarım diyosan sıkıntı olmaz gerçi. Seçim senin samsung da güzel sony de güzel telefon hangisi işime yarar diyorsan onu al

• Berkaysadun B kullanıcısına yanıt
    yanyana deneyerek baktım bende iphone6 plus ın kamerası z3 den daha iyi , iphone 6nın kamerasıise z3 den daha kötü.
  • öncelikle z3 "phone" note4 "phablet" oluyor.. bu ikisinin aynı fiyata satılabilmesini sorgulamıyorsunuz :)

telefonların özelliklerinin de ne olduğu hakkında burada yazan kimsenin doğru düzgün bir bilgisi de yok malesef...

yorum yazanların yaş ortalaması 25 üzeriyse eğer eğitim sistemimizin içler acısı haline de üzülmemek elde değil...

her neyse.. bir kaç yanlışı düzeltelim telefonlar arasında kalanlar ve yazımı okuyanlar öğrenmiş olurlar :) "qhd" yazılan şey 540x960 piksel çözünürlüğü ifade eder ve küçük harf kullanılmaz.. note4 gibi g3 gibi telefonların ekranı QHD(1440x2560)... diğer teknik özellikleri de anlatırken desteklemiyor yerine iyi performans sergilemiyor dersek daha iyi anlatmış oluruz bir şeyleri.. ama bunları da geçelim ;

bir telefonu sadece kamerası iyi şarjı daha iyi su geçirmezliği var vs.. diye almanız ilerde bunun niye şu özelliği yok demenize neden olur büyük ihtimalle ya da beklediğinizi almamaya başladığınızda üzülürsünüz.. resmin bütününe bakmak lazım şahsi fikrim Z3 ekran ve donanım olarak note4 ün bariz gerisinde ve hemen hemen aynı fiyata satılmakta :D kusura bakmayın ama sony i çok ama çok severim samsung a oranla.. ama paramla kimseyi finanse etmek istemem hak ettiği fiyat olsa Z3 alın geçin note4 biraz büyük kalıyor telefon için derdim ama Z3 1800 bile olsa 2200 tl ya note4 alınır geçilir bilmem anlatabildim mi ? :)

2200-2300TL note4 için bile çok yüksek ve gereksiz fiyatlarken Z3 e o paraları veren adamın aklına şaşarım zaten o adam 6 ay sonra değiştirir telefonunu.. değiştirsin de zaten ama daha uzun süre kullanmak isteyen ve olması gerektiği gibi parası kıymetli ama illaki alacak arkadaşlar note4 alın ve keyfini çıkarın ;)

ÖZET : :) kamera, kulaklık ses kalitesi, ekran kalitesi, pilin değiştirilebilmesi gibi kullanıma daha çok etkisi olan ve iyi olmak zorunda olan alanlarda note4, şık görünüm ve su geçirmezlik gibi daha niş özellikler konusunda Z3 ;) ve aslında bana göre note4 te su geçirmezlik ve stereo hoparlör olsa her anlamda Z3 ten üstün olurdu ama çok da lazım değil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 20 Aralık 2014; 2:11:33 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.