Şimdi Ara

sizce öpülmek mi istenmişim (rc drift)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün klasik bi konu açmıştım rc drift e başlamak istiyorum ne önerirsiniz diye. Avm nin tekinde bi hobi mağazası bana himoto önerdi ısrarla ben şaft aktarmalı istemiyodum fakat 600-700 fiyat altında bulamazsın dedi okey dedim himoto konusunda ikna etti ve bana drift lastikleriyle 600 liraya anlaşabileceğimizi söyledi bu adam drift 1. Siymiş ben de tamam bakalım dedim ve biraz ilanları gezdim aynı model rtr himoto 350 lira sıfır. Döndüm mağazaya bu nedir dedim aynısı dedi kıvırdı falan ilanın sahibini tanıyorum onlarla da çalıştım dolandırıcılar falan dedi ilanı kötüledi

Yorumunuz nedir adam beni öpmek mi istemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstememiş baya öpmüş.

• Sanırım alsaydım öpülmüş sayılacaktım dostum

• Geçmiş olsun. az daha öpüyormuş. Ancak firmayı da açıkalyın insanların bilgisi olsun. Bu karalamak değil farkındalık oluşturmaktır. Dikkatli olmak gerektiğini bilmelidir insanlar.
  • hebelup kullanıcısına yanıt
    Ankara ankamall de bi tane hobi mağazası vardır hocam ilgilenenler bilir sinema bölümünün karşısında

• Hobbytime
    Gitmişliğiniz var mı

• Gitmişliğim var alışveriş te yaptım ama genelde sitelerinden alışveriş yapıyorum. Hatta orada çekilmiş foto da var örneğin mesela.
     sizce öpülmek mi istenmişim (rc drift)
    insanların durumlarından faydalanmaya çalışıyolar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Veys2000

Bugün klasik bi konu açmıştım rc drift e başlamak istiyorum ne önerirsiniz diye. Avm nin tekinde bi hobi mağazası bana himoto önerdi ısrarla ben şaft aktarmalı istemiyodum fakat 600-700 fiyat altında bulamazsın dedi okey dedim himoto konusunda ikna etti ve bana drift lastikleriyle 600 liraya anlaşabileceğimizi söyledi bu adam drift 1. Siymiş ben de tamam bakalım dedim ve biraz ilanları gezdim aynı model rtr himoto 350 lira sıfır. Döndüm mağazaya bu nedir dedim aynısı dedi kıvırdı falan ilanın sahibini tanıyorum onlarla da çalıştım dolandırıcılar falan dedi ilanı kötüledi

Yorumunuz nedir adam beni öpmek mi istemiş

Himotonun fırçalı fırçasız motorlı versiyonları var fiyat farkı ondandır.
  • Fırçalı reis. Fırçasız olsa da vermem bugün sprint 2 drift alıyorum o fiyata

• quote:

Fırçalı reis. Fırçasız olsa da vermem bugün sprint 2 drift alıyorum o fiyata

Öpülmekten kurtulmuşsun.
  • Hpi sprint 2 drift alıyorum bilgin var mı

• quote:

Hpi sprint 2 drift alıyorum bilgin var mı

Hsp 1/10 nitro buggy al bence 90 kmh hız yapıyor kendimde kullanıyorum.
  • Amacıma göre bi şeyler lazım :D

• quote:

Amacıma göre bi şeyler lazım :D

Kenthobbyden aldım aracımı çok memnun kaldım müşteri memnuniyeti olarak başka modelci bulamazsınız,sizede öneririm alttaki linkteki aracı bizzat gözümle inceledim aklınıza yatarsa gidip sizde inceleyin hediye benzin falanda alırsınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-sifir-ayarinda-yakitli-4x4-gs-vision-pro-2-vites-110-km-hiz-218502182/detay

• Hemen alıyorum sağ ol

• quote:

Hemen alıyorum sağ ol

Hocam yanlış anlaşılma olmasın reklam amaçlı yazmadım sadece memnun olduğum için önerdim size.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.