Şimdi Ara

Sizce oyun açıldığından beri en çok hangi yaratık kesilmiştir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence köpekler
  • apostle veya harpy

worm 10'a kadar harpy rahat 20 lvl alınacak bir yer aposda öle
  • Tabiki köpek bunda supem yok kopekde 1 senem geçdi cunku
  • Oyunun en çok kesilen ve şiddete maruz kalan hayvanı ayrıca çokda gariban: Snatcher
  • worm gawolt we dier bütün koxper slotları
  • bence hıc kuskusuz ıskelelet turlerıı kesılmıstır deat kıng,sekeleton,burrıng yanı bunlar
  • upp upp
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemli_boy

Ultima

Tabi canım

Köpekler
  • up upp
  • lem konuyu uzatmayın fazla dogmadan ölen tek yaratıklar gavolt ve türleri bundan fazla bişey kesilmemiştir
  • APOSTLE
    HARPY
  • En Çok Kesilen Ash Knight'dı Eskiden Kesiyosun Ama Bi Türlü LeveL Alamıyosun Çoğu 70'i Apostle'de Oldu Orasıda Olabilir..
  • solcan tabiki en fazla o, ben 740 levelim -2 raptorum var herkesten iyi biliyorum naytı eğer bi sorun varsa gelin halledeyim hemen 500 tane golem+trolu toplam 10 vuruşta ve hiç canım gitmeden geberten adamım bi sorunu olan varsa gelsin ters yapan varsa da söyleyin halledeyim hemen ben insanım bana 1000 tane 80 levellik insan ordusu saldırdı ayrıca hepsinde de kops kuruluydu tecrübeli abiniz yani ben onları 5 vuruşta hallettim
  • up
  • tabiki skeleton. Slota git 3558 tane koxper var
  • 1. tabiki her server ın gereksizleri humanlar

2.skeleton ve türleri

3. gavolt ve türleri

4. zombie ve türleri
  • URUK HAİ-URUK BLADE

+45 koxpcular orda FULL KOXP kurar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABUZİTTİN 2007

solcan tabiki en fazla o, ben 740 levelim -2 raptorum var herkesten iyi biliyorum naytı eğer bi sorun varsa gelin halledeyim hemen 500 tane golem+trolu toplam 10 vuruşta ve hiç canım gitmeden geberten adamım bi sorunu olan varsa gelsin ters yapan varsa da söyleyin halledeyim hemen ben insanım bana 1000 tane 80 levellik insan ordusu saldırdı ayrıca hepsinde de kops kuruluydu tecrübeli abiniz yani ben onları 5 vuruşta hallettim

o dediğinden

• CW FaLcon Raven
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.