worm 10'a kadar harpy rahat 20 lvl alınacak bir yer aposda öle
Tabiki köpek bunda supem yok kopekde 1 senem geçdi cunku
Oyunun en çok kesilen ve şiddete maruz kalan hayvanı ayrıca çokda gariban: Snatcher
worm gawolt we dier bütün koxper slotları
bence hıc kuskusuz ıskelelet turlerıı kesılmıstır deat kıng,sekeleton,burrıng yanı bunlar
upp upp
quote:
Orjinalden alıntı: gizemli_boy
Ultima
Tabi canım
Köpekler
up upp
lem konuyu uzatmayın fazla dogmadan ölen tek yaratıklar gavolt ve türleri bundan fazla bişey kesilmemiştir
APOSTLE HARPY
En Çok Kesilen Ash Knight'dı Eskiden Kesiyosun Ama Bi Türlü LeveL Alamıyosun Çoğu 70'i Apostle'de Oldu Orasıda Olabilir..
solcan tabiki en fazla o, ben 740 levelim -2 raptorum var herkesten iyi biliyorum naytı eğer bi sorun varsa gelin halledeyim hemen 500 tane golem+trolu toplam 10 vuruşta ve hiç canım gitmeden geberten adamım bi sorunu olan varsa gelsin ters yapan varsa da söyleyin halledeyim hemen ben insanım bana 1000 tane 80 levellik insan ordusu saldırdı ayrıca hepsinde de kops kuruluydu tecrübeli abiniz yani ben onları 5 vuruşta hallettim
up
tabiki skeleton. Slota git 3558 tane koxper var
1. tabiki her server ın gereksizleri humanlar
2.skeleton ve türleri
3. gavolt ve türleri
4. zombie ve türleri
URUK HAİ-URUK BLADE
+45 koxpcular orda FULL KOXP kurar
quote:
Orjinalden alıntı: ABUZİTTİN 2007
solcan tabiki en fazla o, ben 740 levelim -2 raptorum var herkesten iyi biliyorum naytı eğer bi sorun varsa gelin halledeyim hemen 500 tane golem+trolu toplam 10 vuruşta ve hiç canım gitmeden geberten adamım bi sorunu olan varsa gelsin ters yapan varsa da söyleyin halledeyim hemen ben insanım bana 1000 tane 80 levellik insan ordusu saldırdı ayrıca hepsinde de kops kuruluydu tecrübeli abiniz yani ben onları 5 vuruşta hallettim