Bildirim
sizce psp yi ucuzmu aldim ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nerde yaşıyosun ki ?ama tabi norml fiyat.hatta memorystick biraz daha yüksek olabilirdi . -
50 euro nedir yahu -
quote:
Orijinalden alıntı: netrex2
nerde yaşıyosun ki ?ama tabi norml fiyat.hatta memorystick biraz daha yüksek olabilirdi .
hmmmm fiyat normal diyorsun yani bende ucuz aldgimi zannediyordum -
nasıl normal yahu istanbul'da o paraya nerde var psp? -
bencede normal. psp de bi sorun yoksa -
quote:
Orijinalden alıntı: yoney
nasıl normal yahu istanbul'da o paraya nerde var psp?
ucuz mu yani ? -
psp fat.ler 150-200 arasında gidiyor diye biliyorum ucuz almışsınız hayırlı olsun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: enginco06
psp fat.ler 150-200 arasında gidiyor diye biliyorum ucuz almışsınız hayırlı olsun..
tesekkur ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
quote:
ucuz mu yani ?
Evet, bence gayet uygun bir fiyat. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: jokerwill
quote:
ucuz mu yani ?
Evet, bence gayet uygun bir fiyat.
iyi ya sevindim
-
fiyat gayet uygun -
100 Tl ye almışın.Bence çok iyi bir fiyat -
50 avroya aldığına göre yurtdışından almışsın piyasası dışarıda öyle ama burada 100liraya aldım dersen o zaman yarı fiyatına almışsın bulursan ban da al derim -
sagolun arkadaslar aldim ve gayet te hos vakit geciriyorum yanliz tek sikintim eger psp nizi kirdirirsaniz kesinlikle en az 4 gb hafiza karti almayi unutmayin sonra benim gibi bol bol azap cekersiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X