Şimdi Ara

Sizce Sayısal İlk 20K Mı Daha Zor Eşit Ağırlık İlk 500 Mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    say ilk 50k girmen icin bile mat 30+ yapman lazım yapamayan geçiyor bunun fiziği kimyası biyolojisi de var gidiyor yazar ezberliyorlar 20 matla ea 10k giriyolar işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yav 50 tyt yapıyorsun fikir belirtme kardeşim 30+ yapamayan eşit ağırlıkta da 500 giremez zaten 10k ea girmeyi konuşmuyoruz zaten bir uza yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elden Lord kullanıcısına yanıt

vepuandan 100 tyt ayt mat fulk 30 fen 30 sos şeklinde yap anlarsın dediğimi

• ea 10k'ya girseler bile istedikleri bölüme mi okuyacaklar? Sırf sayısal zor diye tm'ye geçmek riskli bir tercih olabilir

• bişey belirttiğim yok öyle çalış böyle çalış demiyorum sadece sınıftan çok kişi ea geçti dedim adam da bana bunu sordu zaten niye geçti onu söyledim

• bi arkadaşım yaptığım netleri girdiğimde sayısal 123k ea da 10k geliyor dedi o yüzden ea geçti. tüm geçenlere sormadım ama çok kişi ea geçti tanıdığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6C674A4F -- 14 Kasım 2023; 17:57:1 >
  • yav k. kardeşim ea artık zor yazmışsın 10 kişilik 30 ayt yapamayan kendin gibi arkadaş grubunla eaya geçen sayısalcı diye bir şey yok bunu anla millet ya ikisini de çalışıyor ya da son 2 ay ea bakıyor bu dediğim adamlar zaten sayisalda 75 ayt gören adamlar ea 10kyı çalışmadan girsem şimdi yaparım önce konuyu bir kavra a ..

• ea sayısaldan zor yazmadım sadece eskiye göre daha zor dedim çünkü çok geçen var ve sınav daha seneye haziranda herkes senin gibi mezuna kalmıyor sene başı netler daha düşük olabiliyor sadece eadan sayısala geçen çok kişi var dedim. zaten arkadaşımın şuanki netleri ea 10kya yetiyor o yüzden ea geçti bu yazdığım sana niye battı bu kadar anlamadım

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

benim için sosyal fenden çok daha zordu 35+ yapma noktası. sayısalcı olduğumdan dolayı olabilir. o yüzden zorluğu tartarken lisede sayısal ağırlıklı bir eğitim mi aldın sözel ağırlıklı bir eğitim mi aldın parametresini de düşünmek lazım. mezuna kalıp 1 sene edeb tarih çalışsam bile doğru düzgün bir sonuç çıkaramadım, o temel önemli çünkü.

soru için eğer benim gibi sayısal kafada ve bütün lise hayatınızda edebiyatta tarihe çok kafa yormayan bir insansanız eax10 = say olarak hesaplayabilirsiniz.

• ea daha kolay

• hahahahhaha ben 12.sınıfım nickte abe var diye mi mezun sandın senin o kafanın içini seveyim hem tokatlayıp hem sevesim geldi 😅🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE8554585 -- 14 Kasım 2023; 21:4:39 >
  • abim sandım 😂😂😂🤣🤣

• sana çay ısmarlayacam kardeşim hahahahah

• Ea sıralamalarını direkt 10 ile çarpıp sayısala dönüştürüyorum ben. Rekabet ortamını falan da hesaba katarsak EA 500 daha zordur muhtemelen

• Julianos kullanıcısına yanıt

BOUN Turizm İşletmeciliği, ODTÜ Uİ ve ODTÜ SBKY bölümleri EA 2.000 için emniyet kemeri oluyor.

• EA 10.000'de YTÜ İşletme ve YTÜ İktisat emniyet kemeri oluyor sanırım ama SAY 50.000'e YTÜ Metalurji ve Malzeme Mühendisliği de fena olmayabilir.

• eşit ğağrlk da ozzor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.