Şimdi Ara

Sizce Thermaltake Toughpower 850w/1000w mi Highpower Absolute 850w mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarda ki ürünler arasında kararsız kaldım. Psu konusunda pek bilgim yok. Sistemim bu şekildedir.
    • Cpu Amd Phenom II x4 940 Be
    • Hd 750 Gb Samsung 7200 rpm
    • Powercolor Hd 4870x2
    • Sapphire Amd 790 Fx
    • Dvd-Rw Asus
    • Case Thermaltake Vh8000bwa Armor
    • Kb Microsoft Klavye-Mouse
    • 600 Watt Coolormaster Rp600-Pcap
    • Spk Logitech X-540 70 Watt 5.1
    • 4gb ddr2 Dual Kingston 1066Mhz
    Anakartı Asus m4a79-deluxe ile de değiştiricem Psu ile birlikte. Yardımcı olursanız psu konusunda çok sevinirim :) Birde highpower 850w / 1000w arasında 20tl gibi cüzi bi rakam farkı var. Bu ikisi arasında 1000w mi tercih edilmeli 850w mi? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD-123 -- 8 Ağustos 2010; 3:06:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2660
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2661

bence bunlardan birini seç

+1 Corsair varken onlara bakma.

• Bence bunları al demekle biraz eksik bir yönlendirme olmuyor mu? Neye göre bunları alim? Tavsiye ettiğiniz ürünleri + ları neler therma. ve high dan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD-123

Bence bunları al demekle biraz eksik bir yönlendirme olmuyor mu? Neye göre bunları alim? Tavsiye ettiğiniz ürünleri + ları neler therma. ve high dan?

daha kaliteli bileşenler.daha fazla verimlilik(dolayısı ile daha az ısınma),12v kanalından daha fazla güç,
    üzerinde yazan değerleri anlık olarak değil sürekli olarak verebilme vs vs
    http://forum.donanimhaber.com/m_11490358/tm.htm
    http://www.80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=25&type=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 8 Ağustos 2010; 15:25:05 >

• 4870x2 gerçekten bu kadar fazla güce ihtiyaç duyuyor mu yav?
  • 4870x2 baya bir güç çekiyor yük altında olmadan bile. Video incelemesinde de görmüştüm. Corsair ürününde karar kıldım fakat eksenbilgisayar'da göremedim 850w modelini. Acaba istanbul ya da antalya da bulabileceğim bir elektronik market varmıdır? teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750W GOLD PSU ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4870x2 baya bir güç çekiyor yük altında olmadan bile. Video incelemesinde de görmüştüm. Corsair ürününde karar kıldım fakat eksenbilgisayar'da göremedim 850w modelini. Acaba istanbul ya da antalya da bulabileceğim bir elektronik market varmıdır? teşekkürler :)

Vatan topkapı çubesinde var ama world'e 310 TL.

Ayrıca eksende FSP 800W gördüm 270 TL nakite;

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_25875_FSP_Everest_80Plus_800__800W__PFC__12_cm_Fan__Guc_Kaynagi.html

• quote:

4870x2 baya bir güç çekiyor yük altında olmadan bile. Video incelemesinde de görmüştüm. Corsair ürününde karar kıldım fakat eksenbilgisayar'da göremedim 850w modelini. Acaba istanbul ya da antalya da bulabileceğim bir elektronik market varmıdır? teşekkürler :)

inventus zaten istanbulda.. ve piyasada en uygun fiyat orada..
    oradan alabilirsin..oldukça güvenilir bir yerdir..
  • quote:

quote:

inventus zaten istanbulda.. ve piyasada en uygun fiyat orada..
    oradan alabilirsin..oldukça güvenilir bir yerdir..

Inventus stok tutuyor mu acaba? Yani direk gidip ordan almamız mümkün mü?
  • stok tutuyormu bilmiyorum ama çok hızlı kargoya veriyorlar..
    sitesinden alışveriş yaparken "mağazadan teslim alacağım" gibi bir seçenek var..
    emin olmak için telefonla temin edilmesini sağlayıp gidip alabilirsiniz
  • quote:

stok tutuyormu bilmiyorum ama çok hızlı kargoya veriyorlar..
    sitesinden alışveriş yaparken "mağazadan teslim alacağım" gibi bir seçenek var..
    emin olmak için telefonla temin edilmesini sağlayıp gidip alabilirsiniz

Öyle bir seçenek varsa o zaman stok tutmuyor olma ihtimalleri yüksek.

Gerçi istanbul içi kargoya verseler ertesi sabah elimizde ama insan geçerken uğramak ister falan

Arkadaş nette alsın en iyisi, kargo da bedavaymış.
  • Istanbulda çok arkadaşım var alıp yollarlar ama eve kargo geliyorsa gidip gelmeye gerek yok :) onu ben bir araştırayım da en iyisi
  • hmnm konuya iyi denk geldik. dostum ben bendeki sistemlerden birindeki hiper 880 wattı forumda takasladım senin sorduğun psunun 1 düşüğünü taktım high power 750 sistemde 4870*2 var 6 tane disk var 2 dvd rw 8 gb ram 10 adet fan var 1 adet fan kontrol banamısın demiyor güçle ilgili herhangi bi sorun yok sıkıntı yaşamazssın 850 alacaksın sen üstelik. hp 850 işine rahatlıkla görür. ben pek fazla tt tercih etmem tavsiyede etmem.tauogpowerlerde baya ısınıyordu onu söyleyim hp de ısınma yok psu kapandıktan sonra 120 saniye kadar fan çalışıyor ve psuyu soğutup stopluyo

http://www.vatanbilgisayar.com/high-power-hp-850-g14c-absolute-power-850w-moduler-kablolu-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=36319

• quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

hmnm konuya iyi denk geldik. dostum ben bendeki sistemlerden birindeki hiper 880 wattı forumda takasladım senin sorduğun psunun 1 düşüğünü taktım high power 750 sistemde 4870*2 var 6 tane disk var 2 dvd rw 8 gb ram 10 adet fan var 1 adet fan kontrol banamısın demiyor güçle ilgili herhangi bi sorun yok sıkıntı yaşamazssın 850 alacaksın sen üstelik. hp 850 işine rahatlıkla görür. ben pek fazla tt tercih etmem tavsiyede etmem.tauogpowerlerde baya ısınıyordu onu söyleyim hp de ısınma yok psu kapandıktan sonra 120 saniye kadar fan çalışıyor ve psuyu soğutup stopluyo

http://www.vatanbilgisayar.com/high-power-hp-850-g14c-absolute-power-850w-moduler-kablolu-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=36319

HighPower içinde kötü şeyler söylemediler ama özellikleri bakımından corsair daha iyi dedi birçok kişi o yüzden corsair almayı düşünüyorum bende. İlersi içinde planlarım var. Birdaha sistem toplarsam eğer psu canavar gibi olması için corsair 850w istedim. Ama olmazsa şayet Hp 850 alabilir ya da 750w o an ki durumuma bağlı. Yinede verdiğin bilgiler için teşekkürler. Peki ya hd4870x2 için söylemek istediğin birşey var mı? Birde 4870x2 nin performansından memnunmusun? Benim daha o kadar test etme imkanım olmadı dersler yüzünden. Ama inşallah 1-2 haftaya bende test edicem :) canavar mı değil mi o zaman görücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD-123 -- 9 Ağustos 2010; 17:22:36 >

• BENDE 1 DEN FAZLA SİSTEM VAR 5870 DE VAR AMA 4870*2 ÇOK GÜÇ HARCIYO GELEN FATURAYA YAZIK onu satıp üstüne para ekleyip 5850 alınabilir

high power güzel high poweri al. bütçen nedir tabi bilmiyorum ona görede tavsiyeler yapılabilir başlıkta tt yada hp sorulmuş bendede hp nin 750 si vardı o yüzden yazdım. başka psularda bütçeye göre tavsiye edilebilir. ama 850 f/p olabilir senin için

quote:

quote:

hmnm konuya iyi denk geldik. dostum ben bendeki sistemlerden birindeki hiper 880 wattı forumda takasladım senin sorduğun psunun 1 düşüğünü taktım high power 750 sistemde 4870*2 var 6 tane disk var 2 dvd rw 8 gb ram 10 adet fan var 1 adet fan kontrol banamısın demiyor güçle ilgili herhangi bi sorun yok sıkıntı yaşamazssın 850 alacaksın sen üstelik. hp 850 işine rahatlıkla görür. ben pek fazla tt tercih etmem tavsiyede etmem.tauogpowerlerde baya ısınıyordu onu söyleyim hp de ısınma yok psu kapandıktan sonra 120 saniye kadar fan çalışıyor ve psuyu soğutup stopluyo

HighPower içinde kötü şeyler söylemediler ama özellikleri bakımından corsair daha iyi dedi birçok kişi o yüzden corsair almayı düşünüyorum bende. İlersi içinde planlarım var. Birdaha sistem toplarsam eğer psu canavar gibi olması için corsair 850w istedim. Ama olmazsa şayet Hp 850 alabilir ya da 750w o an ki durumuma bağlı. Yinede verdiğin bilgiler için teşekkürler. Peki ya hd4870x2 için söylemek istediğin birşey var mı? Birde 4870x2 nin performansından memnunmusun? Benim daha o kadar test etme imkanım olmadı dersler yüzünden. Ama inşallah 1-2 haftaya bende test edicem :) canavar mı değil mi o zaman görücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 10 Ağustos 2010; 15:38:38 >

• hatukay gelmişken bir de cosmos kasa önerseydin
  • Corsair 850wcpu hx modelini sipariş ettim sipariş bekliyorum. Sistem'e kurduktan sonra memnun olup olmadığımı yazarım. Yorum yazan ve önerilerde bulunan herkese teşekkürler. Bu arada kasamdan son derece memnunum
  • ARMORU sat cosmos rc 1000 al

bende cosmosu satacam siyahı geldi onu kullanacam diğer sistemede bi corsair obsidian 800 alalım bakalım nasılmış

quote:

Corsair 850wcpu hx modelini sipariş ettim sipariş bekliyorum. Sistem'e kurduktan sonra memnun olup olmadığımı yazarım. Yorum yazan ve önerilerde bulunan herkese teşekkürler. Bu arada kasamdan son derece memnunum

• quote:

ARMORU sat cosmos rc 1000 al

bende cosmosu satacam siyahı geldi onu kullanacam diğer sistemede bi corsair obsidian 800 alalım bakalım nasılmış

quote:

Corsair 850wcpu hx modelini sipariş ettim sipariş bekliyorum. Sistem'e kurduktan sonra memnun olup olmadığımı yazarım. Yorum yazan ve önerilerde bulunan herkese teşekkürler. Bu arada kasamdan son derece memnunum

Yardırıcam diyorsun hadi bakalım hayırlısı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.