Şimdi Ara

SİZCE TIP KAÇLA KAPATIR?(ANKET) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

SİZCE TIP KAÇLA KAPATIR?(ANKET)

(En Son Oy Tarihi: 12.8.2024)
Giriş

tıpa rağbet her zaman belirli bir sayının üstünde hocam geçen senede forumda benzer muhabbetler dönmüş ama artık çok büyük dalgalanmalar beklemiyor açıkçası

• 23x0.8'e inanmamış biri olarak 31.8XX kapatacak diyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt
    15.2 ye 15.5 lik yer gelir mi hocam siz alim, bilge, kadim birine benziyorsunuz

• isyanediyorumisyan kullanıcısına yanıt

Ne alimi hocam estağfurullah can sıkıntısından foruma sarıp konu açıyorum sadece  Gelme ihtimali yüzde 80-85 civarı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 1 Ağustos 2024; 0:12:13 >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam gelmeze hazırlandım gelirse sevineceğim.

• yine iyimser taraftayım diyorsunuz yani  

• Slash702 S kullanıcısına yanıt

Hocam baya yeni acilan bölüm yazdim. 22.7 benim siralamam. En yakin muhendislik 19.5ta suanda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası yeni mezun pratisyen güzel para alıyor doğruya doğru ama çalışma ortamı gerçekten kötü top okul müh mezunu adam daha rahat çalışıyor. Belli bir sıralama aralığında ilk 20K müh mantıklı 20-30K arası yer yer müh mantıklı olsa da tıp daha mantıklı kalıyor bu da tıp sıralamalarını belli bir aralıkta tutuyor. Tıp bence 30K civarlarında sabit kalır 1-2 yıl.

• Muh hangi muh mantikli hocam? Teknoloji fakultesinde aldiginiz bilgisayar mantikli değil. Suan bilgisayar alaninda son mantikli secenek cerrahpasa o da bu sene 16 bin görür

İyimser değilim hocam,gerçekleri söylüyorum çevremde 25k ile mezuna kalacak bir sürü adam var.(şaka gibi ama tıp geliyor yazmıyorlar)

• Loky19 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam sanırım size tıp gelir gibi mühendisliklerin düşme niyeti hiç yok

• Hocam peki bu arkadaşlar ne hedeflediği için mezuna bırakıyor

Hocam geçen sene deprem psikolojisinden dolayı da sadece bi tık ilerledi mesela deprem etkisi olmasa bence geçen sene tıp27500 lerde kapatırdı

• kro60 K kullanıcısına yanıt
    Fikrinize saygı duyuyorum hocam ama kars erzincan ağrı buralarda deprem yoktu aralarında sadece erzincan 1k ileri çekti

Hocam Makine isteyeni var bilgisayar isteyeni var.
    25ten mezuna birakiyorum Seneye 3-5k yaparım havasindalar.

• Valla umut verdiniz hocam kimisi çevremde tıpa eğilim maksimum diyor kimisi siz gibi sınırda beklemek cidden yordu

Beklemek zordur hocam son model ekipmanlarıyla 40gunde anca okudular sınavı.
    MSB TIP düşünmez misiniz ?

• hocam benim yaş 26 avukatım aynı zamanda boş zamanlarımda çalıştım elimden geldiğince uzun lafın kısası zaten yaş haddinden giremem oraya

Hayırlısı hocam, çoluk çocuk bu siralamalari tam zamanlı çalışarak anca yapıyor, basari hikayesi sizinki adeta.

• hocam artık kaşarlanmışım sınav konusunda sanırım daha çok vaktim olsa daha güzel gelirdi eksiklerimin farkındaydım ama vaktim yoktu umarım tıpa sokar beni ne diyelim  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.