Şimdi Ara

Sizce toplayacağım bilgisayar iyimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce toplayacağım bilgisayar iyimi ? Yoksa bir kaç şeyin değişmesi gerekiyor mu ? Site itopya.com
    http://i.resimyukle.xyz/fKyJ.png
    http://i.resimyukle.xyz/xWTC.png
    http://i.resimyukle.xyz/BK2G.png
    http://i.resimyukle.xyz/PTMb.png

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem çöp , sitenin reklamını bu şekilde yapmaya çalışmamk daha da çöp .
  • Bilgisayar fena değil ama bütçeniz rx470 ekran kartına uygunsa tercih edebilirim. Yalnız işlemcinin dar boğaz yapacağını da pek zannetmiyorum. Ama ram bazı oyunlar için az kalabilir. Yok artık diyebilirsiniz. Mesela just cause 3 arkada steam fln açıkken 8,5gb kadar ram kullanıyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAJU

Sistem çöp , sitenin reklamını bu şekilde yapmaya çalışmamk daha da çöp .

Parçalara baaaak, kasaya bak
  • GAJU kullanıcısına yanıt
    Baya olgunsun ya bravo sitenin reklamını yapmıyorum

• Eren3326 E kullanıcısına yanıt
    İlk öncelikle cevabın için teşekkürler 8gb ram dediğin oyun için yeterli 8gb ram her ne kadar günümüzde bir standart olsada 2.sorum ise şu amd fx x8 8300 lü sistem mi toplasan genelde modelleme ve robotik programlama üzerinde çalışırım ve fx 8300 ün benchmark dan aldığı souç daha yüksek ve daha çok için ısındı ama ddr 3 olduğu için önü kapalı yada fx serisini filanda boşverip zen mimarisini mi beklemeliyim çoğunlukla her ne kadar modelleme yapsamda oyunda oynuyoruz arada parayı sadece cpu ya harcıyamam o yüzden i5 filan dersen :D rx480 de alabilirim aslında dar boğaz yapmaz bütcem okadarda kısıtlı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

quote:

Orijinalden alıntı: GAJU

Sistem çöp , sitenin reklamını bu şekilde yapmaya çalışmamk daha da çöp .

Parçalara baaaak, kasaya bak

Evet şuanki haliniz baya ironik <_<

• BerkanGO B kullanıcısına yanıt
    O zaman size tavsiyem ram kalsın işlemciyi değiştir ekran kartı da kalsın. Robotik programlama dediğine göre senin asıl işlemciyi değiştirmen lazım. Yalnız şunu unutma. Eğer işlemciyi değiştirirsen anakartı da değiştirmelisin. AMD A10 7890K 4.1GHz 4MB Cache Soket FM2+ İşlemci + AMD Radeon R7 öneririm. Ayrıca işlemcinin dahilinde dahili ekran kartı da var. Sıvı soğutma tak ısı olmasını istemezsen. O zmn çok iyi bir pc olur. Ayrıca herhangi bir tasarımın renderı çok hızlı olur. Yazılımın derlemesi çok hızlı olur.
  • APU denince genelde hemen uzaklaşırım ama cinebench r15 testine bir bakayım

• Bir de yazmayı unuttum amd ddr4 ram desteklemiyor. Ayrıca hiç amd ye geçip uğraşamam dersen senin işlemci de fena değil. Ona göre hesap yap.
    Hocam testlere baktım bunu alacağıma i3 6080p yada fx x8 8300 alırım

• Aslında yeni mimariyi beklesem iyi olabilir zen inşallah beklentileri karşılar bulldozer mimarisi pek iyi değildi beklentileri karşılamadı

• BerkanGO B kullanıcısına yanıt
    "Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz 6Mb Cache LGA1151" İşlemci, bi bakın.
  • Onun ne olduğu belli zaten :D testlerine baktım bence zwn mimarisi çıkınca ikisini karşılaştırıp bir işlemci alayım i7 işlemcileri zorlıyacak diyolar

• Çok güzel bir işlemci buldum Intel Atom 230 Tek Çekirdekli İşlemci şaka şaka. Intel Kaby Lake Core i5 7400 3.0GHz 6MB Cache LGA1151 İşlemci. Yani son attığım vr desteği de var ayrıca 7.nesil. Vr desteği olması her yeri aynı anda işleyebilmesi demektir. Mantık olarak tek bir görüntüyü çok rahat renderlayabilir.

Güncelleme:
    Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz 6Mb Cache LGA1151
    Intel Kaby Lake Core i5 7400 3.0GHz 6MB Cache LGA1151

ikisi de çok iyi skylake'ı zaten az önce yazmıştım. Tavsiyem ikisinden birisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren3326 -- 30 Ocak 2017; 12:9:35 >

Atom dedin ya çıldırdım ben :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.