Bildirim
Sizce Tüm Digimonlar İçinde En Güçlü Digimon Hangisi?
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-CHAMPION-
BK Wargreymon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 5 Haziran 2007; 16:01:20 > -
postmu.kasmaya.çalışıyosun.insan.şunları.aynı.posta.yazar... -
BlackWarGreymon -
güncellendi -
o ilk digi ne ilk defa duyuyorum -
bana göre 3 tane var....
* Imperialdramon Paladin Mode
* Alphamon
* Ulforce Veedramon Future Mode -
OMLİMON BENCE..... -
Güncelledim,Bu arada koç lafını ing. coach manasıyla kullanmadım. -
evet arkiler en güçlüyü seçiyoruz ve herkesin 1 oy hakkı var.Lütfen boş atmayalım
Bloodmon ilk dediini aldım.
Bu arada Azulongmon Digimonda 4 kutsal digiden birisidir. Digimon 2 ve 3 te boy göstermiştir.
4 te çıktımı bilmiyorum. -
b.wargreymon oyum sana -
Güncellendi.
-
oyum blac wargreymona -
güncellendi -
azulongmon zincirlenmişmi öylemi duruyor digimon 2 de hologram olarak arada bir görünüyordu o zaman black wargreymonda ondan kaçıyordu bu arada benim oyumda imperildramon paladin mode çünkü 2 tane 2. seviye (ikinci kez mega olmuş) digiden oluşuyor -
x-evolitiondaki alphamon -
Güncellendi.
BK Wargreymon hala lider çekişme sürüyor.Oylarınızı bekliyorum. -
Ekstra oy şansı:Evet arkadaşlar soracağım soruyu ilk bilen kişi bir oy verme hakkına sahip olacak. İşte soru :
Digimonworld 3 (PSX) te Galaticmondan önce savaştığımız lordmegadeath'ın ortaya çıkardığı diginin adı nedir?
-
ya blackwargreymon bana saçma geliyor blackwargreymon la wargreymon eşit yani iz wargreymon en güçlü diyorsunuz -
bence en iisi apocalymon sezon 1 in tamamını izleyen bilir piedmon puppetmon metalseadramon ve machinedramonun bossu
Benzer içerikler
- haxball hile
- telegram para kazanma
- war thunder hesap satış
- cevapların recebi
- ticarium taktikleri
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X