Şimdi Ara

Sizce universite hangi sehir de okunur sosyal acidan ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ege kampüs(BORNOVA) anadolu üniverstesi(ESKİŞEHİR)
  • İstanbul, İzmir, Eskişehir.
  • İstanbul'da HAYAT var
  • Arkadaş çukurovaya gitti fena değilmiş orasıda
  • istanbul baskasi yalan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbuldan gidecegim de antalya akdeniz uni yada eakisehir anadolu beklentileri karsilamaz mi?

• Ess

• Eskişehir'de ve İzmir'de birer yıl okuyan biri olarak..

Aslen izmirliyim.. Ege kazanırsanız, harbi iyi sosyal ve ortam bulursunuz, ama eğitim açısından ege tıp-diş-eczacılık dışında vasat.. Yani çok çok iyi bir şekilde mezun olamazsınız.. İzmir her yönüyle türkiye'de önde olan bir yer. Ege çevresi biraz daha ucuza kaçıyor. Yeme-içme olarak, ancak sosyal ortamlarımız biraz pahalı.. Ev olaylarını pek bilmiyorum. Kendi evim Ege Üniversitesi'nin karşısı zaten.

Eskişehir küçük ve güzel bir şehir.. Küçük diyorum çünkü cidden merkezi küçük. Gidince biraz hayal kırıklığı yaşadım. Öğrenci kenti deniyor ama ucuz değil. Cidden pahalı. Pek para yetiştiremezsiniz. Yurtları kötü. Evleri 1+1 = 400 450 civarı. Tek kişi çıkarsanız aylık 800-900'u kenara ayırın. Osmangazi değilde Anadolu Üniversitesi seçerseniz daha iyi olur

• Şırnak üniversitesi8D]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangur -- 29 Mart 2014; 12:01:49 >

• Ankara kötü diyen adam ya ankarada bir kötü olay yaşamıştır yada ankarayı görmemiştir.
    üstüne basa basa söylüyorum öğrenci için en yaşanası yer ankaradır elbette istanbul güzeldir ama ayda 2 - 2.5 milyar paran varsa güzeldir ankara ortamı güvenlidir eğlence ortamları kültür ortamları tonladır ve öğrenci için uygundur fiyatlar istanbulda hergün bir pislik olur kapkaç bilmem ne vs ankarada olmaz çünkü ankarada birinin önünde kap kaç yapsan diğer tüm ankaralılar ağız burun dalar sana tavsiyem ankara biçilmiş kaftandır ha ama akdeniz ve eskişehirede çok güzel diyorlar aklında bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin-41

Akdeniz üni. nasıl acaba bilgisi olan var mı ?

gayet iyi,gel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasi olana istanbul orta halli olana ankara izmir eskisehir

• izmir iyidir ama üni için tavsiye etmem.

istanbul
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.