Şimdi Ara

sizce üniversite okurken tyt 15k yapılabilir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tbagxx T kullanıcısına yanıt

aile baskısı hocam. tıp istiyorum, zaten tıpla ortak dersleri de vercem bu sene saydırmak için. öyle yani. (türk dili ve inkılap)

• bizim şu an haftada 3 gün ders var. sadece tyt çalışırım zaten ayt çalışmanın anlamı yok kırılacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4BE26359C

aile baskısı hocam. tıp istiyorum, zaten tıpla ortak dersleri de vercem bu sene saydırmak için. öyle yani. (türk dili ve inkılap)

siz kaçıncı sınıfsınız? benim ailem belki bu yıl tatmin edici bir tyt sonucum gelirse belki o da dondurmama izin verebilirler

• Bence aşırı zor değil. Bu sene çözdüğüm deneme sayısı 20 - 30'dur tytde, mat denemesi desen o da 5 - 10 tane. Fen desen çalışmadım pek diyebilirim. Türkçe ve sosyale hiç çalışmadım zaten azıcık dil bilgisi hariç. Sonuç olarak 80k dan 32k ya çektim tytde. Evde olduğumuz bu zamanlarda haftada 1 2 deneme atmak çok zor değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meftun. M kullanıcısına yanıt

alkü

TYT ÇALIŞMANIN DA PEK ANLAMI YOK SANKİ HOCAM, BELKİ SENEYE KALKACAK YANİ PUAN KORUMA. belli olmaz. ayt daha sağlam ve garanti.

• kalkarsa artık yapacak bir şey yok. seneye dondurmayı düşünüyorum bakalım.

1. sınıfa geçtim. ben de öyle yapıcam zaten. bu sene iyi bir tyt ayt sonucu elde edip seneye dondurucam direkt. bu sene hem bi gönülleri olsun, hem uzaktan hem de tıpla ortak dersleri saydırma güzelliğinden yararlanıp durumu idare ediyorum.
  • siz inkılapla edebiyat dışında üni derslerini çalışmayacaksınız o zaman? bu sene o derslerden kalmanıza tepki vermezler mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.