Şimdi Ara

Sizce uno nasıl bir araba? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşın unosuna bir kez binmiştim.. Ön taraf tahmin edilenden daha ferah, ön konsolu küçük ve ince yaptıklarından dolayı bacaklara epey yer kalmış.. Arkayı bilemiyorum..

Yalnız arkadaşın far ampulü patlaktı, değiştiremedik bir türlü.. Çok daraşmalık yapmışlar, el girmiyor.. Ampulü yuvasından kurtardım, aradan çekip alamıyorum, lanet olsun deyip bozuk ampulü geri taktım en sonunda..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Yaklaşık 8 ay uno 60S kullandım, İtalyan Modeli 1.2 Motor. Belirteyim aracın yolda gidişi çok iyiydi. Üstelik ön takım olmadığı halde 120-140 rahat yapıyordum tabi titremeyi geçip komple aracı sallıyordu:) Ama O Da Ne Ön Takım Ne Arka Takım Olmadığı içindi.. Bir Kere Hararet yapmadı yağ eksiltmedi hiç bir bakım yapmadan kullandım bir kere yarı yolda bırakmadı Bu Yönden Aracı Tavsiye Ederim.

Tabi Eksi Yönleri Çok Fazla Konfor,Güvenlik Hiç Yok Bu Araba da. Belirteyim 8000 Tl verilmez Bu Araca Size Tavsiyem 1.2 60S Uno Olur İtalyan üretimidir 95 ve sonraki modeller yerli üretim olduklarından genel de hararet sorunu çıkarabiliyorlar.

60S temizi 5000-6000 e var, Mutlaka Tavsiye Ederim. Ve Parçası Pahalı Yok Tutulmayan Model Falan Derlerse Kulak Asmayın Derim İtalyan üretimi tazı gibi bir araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfundoner

sizce bu uno nasıl sahibiyle konuştum 8,800 diyo son olarak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-temiz-hidrolik-direksiyonlu-uno-70-sxie-132255150/detay

Adamın yazdıkları doruysa full orjinal diyor banada temiz gibi geldi ama fiyat biraz pahalı gibi sanki Uno ya okadar para verilirmi bilmiyorum ama kazası değişeni yok diyor boyası bile orjinal yazmış adam böle arabada bulunmaz zor yani temiz.

• Para biriktirip öğrencilik hayatımın son 2 yılına almayı düşündüğüm bir araç. Ben seviyorum bu arabayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~MidNiqT. -- 30 Temmuz 2013; 1:39:42 >
  • uno çok çalınan bir araç (çalınan araçlar topigine bakabilirsin) valla çok duyunca gözüm korktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan sahibinin yazdıkları eger dogruysa cok guzel ve bakımlı bir arac boylesı bulunmaz kolay kolay en son 8800 dedı ama almak ıstedıgı arabayı bulmus kacırmak ıstemıyo zorlarsak belkı arac basında bıraz daha ındırım kapabılırız çarşamba günü görmeye gidicez inş bi kaç o ilçedeki ustalara göstericez ona göre hareket edicez.Çalınma olayına gelince artık hırsızlar sanmıyorum düşük model bi araca girmeye çalışacaklarını ve arabaları bırakıp evleri tercih ediyo sereften yoksunlar.çarşamba görücez aracı bakalım ilandaki gibi cıkıcakmı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfundoner

sizce bu uno nasıl sahibiyle konuştum 8,800 diyo son olarak.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-cok-temiz-hidrolik-direksiyonlu-uno-70-sxie-132255150/detay

Kaputta boya var gibi geldi bana. Tamam bu yaşta olabilir farat büyük bir kaza kaynaklıysa sıkıntı. Tampon ve farlar da yeni gibi duruyor. İyi kontrol etmenizi öneririm.
    Hayırlısı olsun, umarım dilediğiniz gibi bir araç bulursunuz.

• Bende biraz suphelendım acıkcası arabayı plakadan sorgulattıgım kadarıyla 2013/1 ayında alınmıs arac bu kadar masraf yaptın temiz arac neden satıyosun boyası orjınal dedı bu yastakı bı aracın boyasının orjınal olması pek ınandırıcı gelmıyo boya takıntım yok sonucta kac senelık arac ama kandırılmakta ıstemıyorum en iyisi baktırmaya bı ekspertize gotürmek olcak gibi.

• Şu zamana kadar aklımın ucundan araba almak geçmiyordu kasimda askerim 15 ay askerden sonra ciddi ciddi bu arabayi almayi düsünüyorum 4 milyar kenarda birikmişim var şuan o dönemde max 2 lira daha çikartabilirim yani toplam 6 milyarlik bir bütcem olucak.acaba bu arabanin yedek parçasi cok mu pahali ? Bu arada alicagim modeli 60S ona göre yorum yaparsaniz sevinirim :)

bu arada hocam sen yetkili birine benziyorsun biraz yardimci olur musun :) @terapi_triyaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 30 Temmuz 2013; 12:51:08 >
  • Bana yürüyen tabut gibi gelen araç.
  • Opel corsa swing 98 model 9-13 araligindaki en luks aractir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

Bana yürüyen tabut gibi gelen araç.

Aynen. Hayatta almayı bırak mümkünse binmemeye dikkat edeceğim bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Şu zamana kadar aklımın ucundan araba almak geçmiyordu kasimda askerim 15 ay askerden sonra ciddi ciddi bu arabayi almayi düsünüyorum 4 milyar kenarda birikmişim var şuan o dönemde max 2 lira daha çikartabilirim yani toplam 6 milyarlik bir bütcem olucak.acaba bu arabanin yedek parçasi cok mu pahali ? Bu arada alicagim modeli 60S ona göre yorum yaparsaniz sevinirim :)

bu arada hocam sen yetkili birine benziyorsun biraz yardimci olur musun :) @terapi_triyaki

Valla Hocam Size Tavsiyem Temiz Bir 60S Bulduğunuzda asla kaçırmayın kaportasına bakın baktırın düzgün ise motoru da iyiyse alın parçası çok daha pahalı değil normal fiyatlarda kaldı ki kaza bela olmadığı sürece Ki Allah göstermesin sorun çıkartacak bir araç değil hocam

• terapi_triyaki kullanıcısına yanıt
    Komple baktiracagim hocam zaten almadan bir cekap soktururum :) Hocam bu fiyat konusu neye göre pahali neye göre normal , Birde her yerde bulunmaz mi acaba ? çok tatli gelmeye basladi gözüme makina :)
  • Sxie ve 60s arasında ki fark nedir çoğu kişi 60s diyor onların fiyatları daha uygun ama nedense Sxie daha fazla kulllanılıyor yani aralarında ne gibi fark warki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamitoys -- 30 Temmuz 2013; 13:48:58 >
  • Aralarındakı fark ie olanlar tek nokta enjeksıyonlu motor 70 bg sis farı otomatik cam bazılarında klima ve hid direksiyon 60s de karbülatörlü motor 70 bg italyadan gelme benim bildiğim kadarıyla.

Sxie bu aracların full olanı gibi bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfundoner -- 30 Temmuz 2013; 13:55:17 >
  • sxie daha iyi ozaman
    oto cam seni tatmin eder bnce önemlı adama kendini iyi hissettirir (bn öle hissederim)
    klima tabiki önemli oda aynı şekilde uno muno ama kilima war :)
    en önemliside hidrolik direksiyon bnce çok önemli.
    yani yukarda biri yazmış temiz 60s gordunmu kaçırma diye sxie warken 60s almak bnce yanlış olur.Ben anlamıyorum arabadan sadece daha dolu we snn dediğin gibi unonun fulu gibi.Daha fazla bi fark warmıdır bılmediğimiz bilmem.
  • Bende öle düşünüyorum ama klimalı olanı ve hid direksiyon olan 100 taneden 10 tane desek ancak cıkar bıde hem klima hem hid direksiyonlu aynı aracta olanına hiç rastlamadım daha ya hid direksiyon var klima yok veya tam tersi :)

60s 70s modelini almak istemememin tek nedeni karbülatörlü olması en azından modeli düşük ama muadıllerıne gore motor teknolojisi yuksek ve özellikleri olsun istiyorum en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfundoner -- 30 Temmuz 2013; 15:33:20 >
  • Arkadaslar ılandakı aracı almıs bulunmaktayız.

• ne kadara aldın merak ettım bak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.