Şimdi Ara

SİZCE WIN7 GÜNCELLEME GEREKLİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

SİZCE WIN7 GÜNCELLEME GEREKLİ Mİ?

(En Son Oy Tarihi: 16.6.2017)
Giriş
  • ARKADAŞLAR WINDOWS7Yİ GÜNCELLEMEK GEREKLİMİ,GÜNCELLERKEN HERHANGİ BİR PERFORMANS ARTIŞI SAĞLIYOR MU?

• ilk olarak kurulumu yaptığımız da kişisel ayarlar bölümünde bize güncelleme ile ilgili kısımı sorduğu zaman sadece gerekli olanlar dememiz en uygunu.
    Sadece donanımsal parçaların upgrade i ve w7 ile ilgili basit güncelleştirmeler. Gayet hızlıdır.
  • yani korsan kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

yani korsan kullanıyorsun

yok orjinal kullanıyorum laptop var orjinal win7 hp :)
  • herhalde güncelleştirme yüklemek gerekiyor, internet hurafelerini dinlemeyin, milyar dolarlarla değeri ölçülen bir şirket sırf laf olsun diye ya da performansı düşsün diye en gözde ürününe güncelleme göndermez
  • bende genelde performans düşüklüğü yaratıyor. özellikle güvenlik güncelleştirmeleri. genellikle sadece "performans ve güvenilirlik güncelleştirmesi" diye açıklanan güncellemeleri yüklerim.

zaten bu güne kadar virüs yediğim bi elin parmaklarını geçmez çok fazla yaramazlık yapmıyorum o yüzden güvenlik güncelleştirmelerini pek yüklemem genelde. bu güncellemelerin cab dosyalarının windows klasörünü şişirmelerinden de nefret ederim ayrıca.
  • son zamanlarda win7 de "Windows Gezgini çalışmayı durdurdu " herkesin başına bela oldu bence microsoft bilinçli olarak bozuyor önceki işletim sistemlerini millet win10 a geçsin diye xpsp3 dede aynı sorunlar olmuştu format atıp hiç update yapmadan kullanmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

son zamanlarda win7 de "Windows Gezgini çalışmayı durdurdu " herkesin başına bela oldu bence microsoft bilinçli olarak bozuyor önceki işletim sistemlerini millet win10 a geçsin diye xpsp3 dede aynı sorunlar olmuştu format atıp hiç update yapmadan kullanmayı düşünüyorum.

6 yil gecmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

son zamanlarda win7 de "Windows Gezgini çalışmayı durdurdu " herkesin başına bela oldu bence microsoft bilinçli olarak bozuyor önceki işletim sistemlerini millet win10 a geçsin diye xpsp3 dede aynı sorunlar olmuştu format atıp hiç update yapmadan kullanmayı düşünüyorum.

güvenlik güncellemelerini bilmem ama, son aylarda çıkan bazı güncellemelerin, sistemi takip ettikleri söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 16 Mart 2016; 17:56:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.