< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 15 Şubat 2013; 12:49:19 > |
Sizce XBOX için en iyi fitness, training oyunu hangisi? (2. sayfa)
-
-
-
Nike Kinect Training ile resmen hayatım değişti.
40 yaşındayım. 1.82 boyunda ve 93 kg civarında iken Pandemi başladı ve ben 103 kg'a kadar çıktım.
İşim de masabaşı olunca (öğretim üyesiyim) ağır ve zor hayat canıma tak etti. Çocuğuma, eşime kaliteli zaman ayıramıyor, çocuğumla eğlenirken hemen yoruluyordum, tüm gün ağır ve yorgun geçiyordu.
Çocuğum (5 yaşında) pandemi nedeniyle evde sıkılıyor ve telefon tablet vs den uzak dursun diye aldığım Xbox ve kinect sayesinde "Nike Kinect Training" ile tanıştım.
Hiçbir destek almadan, salona vs gitmeden, evimde Nike Kinect Training ile yaklaşık 2 ay çalıştıktan sonra zaten çok kilolu olduğum için verdiğim 7-8 kg'ı ben farketmemiştim. Ama farkettiğim şey daha canlı, enerjik ve aktif yaşam sürdüğümdü. Eşimin küçüldün sen uyarı üzerine tartılınca kilo verdiğimi gördüm, bu da beni daha çok motive etti.
7 AYIN SONUNDA; 103 kg'dan 78 kg'a düşmüştüm ve SONUÇ;
SON DURUM:
Nike Kinect Training ile 7 aylık "Get Lean" (İncelme) yani çok yoğun kardiyo programını uyguladıktan sonra şimdi "Weight Training" yani ağırlık çalışması programına geçtim. Yani artık kilo vermek yerine ağırlıklarla kaslarımı geliştiriyorum ve 1 aydır bu programı uyguluyorum.
Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 10 Ağustos 2021; 13:49:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X