Şimdi Ara

Sizce Yakışıklımıyım :) 10 üzerinden kaç alırım ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: •BuuReN•

Yav ben seni bi yerden tanıyorum ama nerden yaa? Yazlık turistik bir yerdemisin hocam?Adım gibi eminim seni bir yerde gördüğüme

hocam yıllarımı verdim turizme. antalya ya geldiyseniz illa bi yerde denkgelmişizdir.
  • şanzelize cafe de dj'lik mi yapıyorsun ?
  • Ben begendim yakisiklisin karakteristik bir tipin var kisiliginde iyiyse 10/10 kisilik olmadimi tip bir seye yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlumeCRY -- 10 Haziran 2014; 17:03:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfancy07

quote:

Yav ben seni bi yerden tanıyorum ama nerden yaa? Yazlık turistik bir yerdemisin hocam?Adım gibi eminim seni bir yerde gördüğüme

hocam yıllarımı verdim turizme. antalya ya geldiyseniz illa bi yerde denkgelmişizdir.

Antalyaya geldim tabi.Bu SSK nın kamp'ı taraflarında bulundunuzmu hiç?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djfancy07

quote:

Antalyaya geldim tabi.Bu SSK nın kamp'ı taraflarında bulundunuzmu hiç?

tam olarak orda oturuyorum :)
  • Kısa saç daha iyi bir şey sorucam ban ucuz bir dj aleti önerebilirrmisin en fazla 250...lütfen acill

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanterzi1

Kısa saç daha iyi bir şey sorucam ban ucuz bir dj aleti önerebilirrmisin en fazla 250...lütfen acill

dj aleti derken tam olarak neyi kasdetiyorsun ? Mixer ? Cd player ? turntable ? Anfi vs vs vs...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.