Slm arkadaşlar.Ben eskiden Greecede oynuyordum.Oyunu bıraktım.Yeni server ne zaman açılır bilenler veya fikri olanlar yazsa iyi olur.Ona göre hazırlanalım
bekle ben şimdi hemen bi tane açıyom adı ne olsun söyle adınıda senin istediğin bişey yapayım
bismillah yaa...daha yepyenii 3 server warr insaff bi utanmadan yenii server achılsın diooo
açılır babam rahat ol ,bu botların sonu gelmedikce daha onlarca server acılır.hee hesapta bi de taklamakan gelir o zman daha cok bot olur.dedgim gibi bu aralar bi tane daha acarlar gibime gelior
yaff harby ha benm her serverda ( assa yukarı ) adamım war hepsınıde kastk 69 u war 67 si war 70 i war 59 u war olmayan lv kalmadı ama sole Tıbet e gecerken olan hava sondu tıbete herkes nası hucum etmıstı forumda ahh ahh ne guzel gunlerdı
quote:
Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr
bekle ben şimdi hemen bi tane açıyom adı ne olsun söyle adınıda senin istediğin bişey yapayım
Jangbogo diye server açarsan iyi olurYa bide en yeni server hangisi bi söleseniz bide ne zaman açıldı iyi olur?
quote:
Orjinalden alıntı: jangbogo17
quote:
Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr
Jangbogo diye server açarsan iyi olurYa bide en yeni server hangisi bi söleseniz bide ne zaman açıldı iyi olur?
sparta 2 -2,5 hafta oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme