Elimde +7 rebit yani +1 raptorum vardı ve full +6 shelim vardı oyun iyice sıkmaya başlamıştı beni dedim raptora +2 basayım yandı peşine kolluğa bastım yandı bota bastım yandı pantolona bastım7 oldu gövdeye bastım 7 oldu kafalığa bastım 7 oldu peşine +1 glave aldım 7 yaptım rebitledim sonra +7 chitin bot yaptım rebitledim şimdi bana bütün bunlardan sonra kardamıyım zarardamıyım fikirlerinizi söylermisiniz +6 shel giymek istemiyordum o yüzden bastım hepsini birazda raptorun etkisi var yanınca hepsini yakayımda oyunu bırakayım dedim ama yine olmadı kurtulamadım.
server?
raptor gitti için zarar dasın hemde bayaaa bii zarar
raptor düsmüs olabilir elinden ama oyun düsmemiş eğer bırakmak isteseydı n raptorun yanması yeterdi birakman için ama sana yetmemiş ve oyunu tekrar kazandırmıs
İtem olarak olmasa bile oyuna tekrar dondugun ıcın cok buyuk zarardasın....
git dm dön rptr gelsin gelmiycek bir şey deil.Şu aralar upgler cız bız yani
tahmin ettiğim cevaplar gelmiş hep elbette bende zarar ettiğimi düşünüyorum ama +6 shell giymekde aptallık diye düşünüyorum raptor gitti ama shelleri 7 yaptım neyse sağlık olsun yine buluruz bi raptor dm ler sağolsun
kar
büyük zarar
çok kötü olmus ama shellerin +7 olması senin için büyük kar
kar
hiç kötü oolmamış kaç lwl adamsın git anasını satiyim dm kesdm anladığım kadarıyla dropu sağlam gözümün önünde 20 saniyede 1 dm iki asas 1920 heller la 20 saniyede kesiodu lwl70 di ikisiyarım saat complte destroyer raptor ıb mirage felan çıktı
enek mi derler
+6 shell giycegine +7 chitin giy ii yapmıssın bnce +8 fp giyen gormustum warrior elinde raptor war shellilerde cok wuruo hemde ucuz fp+8 +7 shellden sat shelleri item al kendine
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme