Şimdi Ara

SİZE BAKMANIZI ONERIRIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayır ben diorumki muhim olan yüzler deildir, o yüzleri taşıyan kafaların icindekilerdir !! anladınmı
    hem nedir o ban ban, sabah sabah
  • O SANA İDİ YANI BEN SANDIM ATATURKUN RESIMLERININ KALDIRILMASINI ISTIONDA O YUZDEN BE
  • değil ab evren birliği gelse gücü yetmez o resimleri kaldırmaya
  • Bu resimlerin kaldırılmaması lazım dairelerde tek fotoğraf o bile oluor bazen bazen derdini anlatırlıolar o sıcak mutluluk saçan yüze bazen baktıklarında ülkenin topraklarını nasıl alındığını 1 mm'sinin bile değerli olduğu vatanın üstünde olduğunu hatırlayınca tekrar tekrar Fotoğraflara bakarak kaç kere teşşekür eder.Vede şimdi onu kovuyoruz milli duyguları gelliştirdiği için.
  • bi ark ında dediği gibi
    "hurafe bunlar
    kimsenin gücü yetmez.."
    öyle birşey olsaydı tabloları kaldıranları millet kaldırırdı

volkan senide bu tutumundan dolayı kınıyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicMerth -- 9 Ağustos 2006; 9:49:59 >
  • AB`nin de Dunyanin da bizi anlayamadigi yer bu zaten..dunyanin hicbir ulkesinde devlet dairelerinde falan hicbir liderin kurucunun resmi yoktur diktatorlukle yonetilen ulkeleri saymazsak ve anayasalarinda da hicbir sahsa ozel maddeleri yoktur..saddam irak`i humeyni irani kaddafi libyasi gibi diktatorluk ulkelerinin isidir bu...Yani istense Ataturke ancak bu kadar hakaret edilemezdi..Hayati boyunca cirpindigi demokrasi cumhuriyet ozgurluk kavramlarini bizler salt bir kellecilik,resimcilik Ataturk somurusu mantigiyla diktatorluk ulkesine ceviriyoruz..Nedense rusvet alan prof.luk tezini asirmayla alan sahtekarlar da en once Ataturk rozetlerine sariliyolar aynen Haci bilmem nelerin milleti kandirirken dini kullanmasi gibi...Kullanin nasi olsa bu memlekette kullanilacak cok malzeme var..Ataturk benim resmimi onunuze gelen yere asin mi demis???Bir ulkede bu kadar sahip cikiliyor!!!gibi gorunup de bu kadar anlasilamamis bir baska lider daha yoktur eminim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.