sn @Rdeğerli arkadaşım çok yaşa beya ne güldürdün beni "Gazmı içtin" heya yüksek oktanlı hava gazı Yaw bende 15+3 var bendemi 2.0 kullansammı acep..
Ben 5.1 aldim fakat 2.1 olarak muzik dinliyorum 5.1 olarak film izliyorum ama cok film aliskanligim yoktur genellikle muzik dinlerim
quote:Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG quote:Orijinalden alıntı: vertigo_vh72 Gerci ben arkadasin dedigi gibi film izlerken stereo sistemimi kullaniyorum, ama hakikaten biraz kel alaka bir mesaj olmus hpppala al burdan yak. yani 5.1 sistemin varkenmi bunu yapıyorsun. beyler durun ya aslında fena bir konu olmamış burası enterasan eylemler var. Yok yok, yanlış anlaşılmış. 5.1'im yok, sadece 2.0 stereo sistemim var, müzik için de film için de onu kullanıyorum
quote:Orijinalden alıntı: vertigo_vh72 quote:Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG quote:Orijinalden alıntı: vertigo_vh72 Gerci ben arkadasin dedigi gibi film izlerken stereo sistemimi kullaniyorum, ama hakikaten biraz kel alaka bir mesaj olmus hpppala al burdan yak. yani 5.1 sistemin varkenmi bunu yapıyorsun. beyler durun ya aslında fena bir konu olmamış burası enterasan eylemler var. Yok yok, yanlış anlaşılmış. 5.1'im yok, sadece 2.0 stereo sistemim var, müzik için de film için de onu kullanıyorum hahh şimdi oldu bak DTS müzikler hariç bende pek tercih etmiyorum. fakat 2.1 hertürlü dinlenilir pop müzikte sub ii gidiyor. bu arada başlığın konusunu saçmlardan seçmeler olrak değiştirilmesi uygun olur.
quote:Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG quote:Orijinalden alıntı: vertigo_vh72 quote:Orijinalden alıntı: HEKTOR-NG quote:Orijinalden alıntı: vertigo_vh72 Gerci ben arkadasin dedigi gibi film izlerken stereo sistemimi kullaniyorum, ama hakikaten biraz kel alaka bir mesaj olmus hpppala al burdan yak. yani 5.1 sistemin varkenmi bunu yapıyorsun. beyler durun ya aslında fena bir konu olmamış burası enterasan eylemler var. Yok yok, yanlış anlaşılmış. 5.1'im yok, sadece 2.0 stereo sistemim var, müzik için de film için de onu kullanıyorum hahh şimdi oldu bak DTS müzikler hariç bende pek tercih etmiyorum. fakat 2.1 hertürlü dinlenilir pop müzikte sub ii gidiyor. bu arada başlığın konusunu saçmlardan seçmeler olrak değiştirilmesi uygun olur. bu başlık hala neden silinmedi zatan anlayamadım