Şimdi Ara

SİZE BİR SORU!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CEWAP LINIZI BEKLİYORUM

• YENİ DEKİ WİZARD KARAKTERİ
  • yenide ki warrior/crossbow

oyun olarak bu bence ama çin charına devam adiyosan eskisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chairzard -- 25 Temmuz 2007; 18:01:36 >
  • avrupa karakterinin iyi olduğunu düşünsemde 76 lv full str glavie charımdan wazgeçemem
  • ya ben daha avrupayı oynayamadım ya offf al işte ben bu msja nası yorum yapıcam şimdi hakzızlııııııkkkkkkkkk..
  • eski güzel keşke gelmeseydi avrupa yaw

serverlar populated ti şimdi hepsi crowded olucak

keşke şöle olsa.silkroad avrupa farklı olsa silkroad çin farklı olsa.daha ii olmazmı.farklı serverlar olsa filan???
  • server kapasiteleri arttirildi diye biliyorum.
    gunduzleri lag oluyor tek kotu yani su anda bu..
    diger turlu ben zaten avrupa karakter dusunmuyorum ama gene de deniyim dedim..
    rogue actim..memnun kalmadim..degisik karakterler eyvallah da, gozum kesmedi..
    15sn pot olayi tilt ediyor. belirli bi sistematige gore yapildigi asikar ama sevmedim.
    bir de yeni skill'ler geldi.. sp lazim 110k :) basladik farm'a 2 ayda biter herhalde..

job olayi bence guzel olmus.. oyle kafana gore kapi onunde hunter, thief takip dolasmak yok.
    academy sistemi guzel ama henuz oturmadi ve de cogu oyuncu tam kullanamiyor.

genel olarak guzel..avrupa karakterlerin numarasini lvl 80 olduklari zaman gorecegiz. eger bot cikmazsa -ki insallah cikmaz- bu zaman 5-6 ay belki daha fazla olacaktir.

ama chinese forever derim baska birsey demem..

• quote:

Orjinalden alıntı: feversea

server kapasiteleri arttirildi diye biliyorum.
    gunduzleri lag oluyor tek kotu yani su anda bu..
    diger turlu ben zaten avrupa karakter dusunmuyorum ama gene de deniyim dedim..
    rogue actim..memnun kalmadim..degisik karakterler eyvallah da, gozum kesmedi..
    15sn pot olayi tilt ediyor. belirli bi sistematige gore yapildigi asikar ama sevmedim.
    bir de yeni skill'ler geldi.. sp lazim 110k :) basladik farm'a 2 ayda biter herhalde..

job olayi bence guzel olmus.. oyle kafana gore kapi onunde hunter, thief takip dolasmak yok.
    academy sistemi guzel ama henuz oturmadi ve de cogu oyuncu tam kullanamiyor.

genel olarak guzel..avrupa karakterlerin numarasini lvl 80 olduklari zaman gorecegiz. eger bot cikmazsa -ki insallah cikmaz- bu zaman 5-6 ay belki daha fazla olacaktir.

ama chinese forever derim baska birsey demem..

+1905

• ikisininde farklı güzellikleri vardır ama benim için avrupa vizart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.