Yıldız tilbe - Vazgeçtim YIldız Tilbe - Buz kırağı Sezen aksu - belalım Sezen aksu - seni kimler aldı. f.d Alev Alev..
offffff offfffffffff... eskilere götürüyo bu şarkılar beni........
love story ve tarkandan asla vazgeçemem eski yingenizle ilk dansımı bu iki şarkıyla yapmıştım ve bulunduğumuz yerlerdeki en ünlü en meydanlarda bu şarkıyı mırıldanarak herkesin ortasında dans ederdik mesela izmir konak meydanı,taksim,gündoğdu meyd, çereşe meyd, bu gibi birçok yerde zaman mekan ortam dinlemeden hemen mırıldanıp dansımızı ederdik sözüm vardı ona çunkü Hayatımın en güzel anlarıydı ama BİTTİ şimdi bu parçaları her duyuşumda sanki artık birdaha mutluluğu yakalıyamacagımı hissedip hüzünleniyorum
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa
quote:
Orjinalden alıntı: h_Ü_s_O
Nilüfer'in bi şarkısı var erkekler ağlamaz
Enrique İglasias'ın bi şarkısı var "HERO"
Rahmetli KERİM TEKİN' in bi şarkısı var: Kara Gözlüm
kar beyazdır ölüm
+1
Nilüfer Örer - Sakın Söz Etme dinlemiyen varsa muhakkak dinlesin.
Joe Satriani - Forgotten(Part II) Lionel Ritchie - Hello Richard Marx - Until I find you again Ayna - İstanbul senmişsin Mariah Carey - Without you Glen Medeiros - Nothing's Gonna Change My Love ...
Greenday-Time of your life
The Offspring-Gone Away
Marc Anthony - I Need You
+ Limpbizkit > My Genneration
çoook eski Losing my religion sanki o zamanların havası, yaşayış tarzı, hayatı anlama ve onunla mücadele şekli bi başkaydı...
Pilli bebek - Berrak Pilli Bebek - Siyah beyaz
Mukemmellerdir kendileri
no doubt - don't speak
candan ercetin - yalan
erkekler ağlamaz
one of us
evanescence - my immortal
Alan Parson Project - old and wise
sibel alaş-adam şebo- ay/üvey/oyunlar
danny vera - My Confessions derim baska bir sey demem!!!
Mad World-Gary Jules............ Hörrrrrrrrrrrrrt
quote:
Orjinalden alıntı: eckem
Mad World-Gary Jules............ Hörrrrrrrrrrrrrt
çok iyi bi halt ettin sanki
Çok var ama şu anki ruh halim Cem karaca--sende başını alıp gitme der..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme