Şimdi Ara

SİZE ÖZEL PS4 TÜM MODELLER KAPLAMA (SKIN COVER) YAPILMAKTADIR. PS4 + 2DS4 : 50 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
830
Cevap
85
Favori
57.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışlara devam arkadaşlar cevapladım hocam :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Satışlara devam arkadaşlar cevapladım hocam :)

P.M. Gönderdim hocam. Hayırlı satışlar.
  • Kurt. kullanıcısına yanıt
    Cevapladım hocam :D

• İstemiş olduğum ps4 skin cover geldi.Çok çok güzel olmuş ellerine sağlık
  • eagle1903ss kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam güle güle kullanın hayırlı olsun :)

• Şu PS4'üne skini uygulamış olan arkadaşlar biraz SS'lerle desteklese iyi olur.
  • Arkadaşlar ps4 skin coverın uygulaması zor mu acaba hava kabarcığı vs kalıyormu vede kaç parça geliyor? Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • striderofmiddleearth kullanıcısına yanıt
    Uygulaması kişiden kişiye değişir ben kendi başıma yapıyorum hiç kabarcık kalmadı ancak tek başına yapamayan arkadaşlarda var :)

• @Afr0oo : Yenilikçi, iletişime açık ve güvenilir girişiminden dolayı tebrik ediyorum.
    10 yılı aşkın süredir forumdayım, bu şekilde temiz ticaret ve güveni ön planda tutan arkadaşların forumda ayrı bir rütbesi olması gerektiğini düşünüyorum. Referans sistemi var diyeceksiniz ama benim kastetiğim daha denetimli bir süreç, TV'lerde programları çıkan donanımhaber yönetiminin de elini taşın altına attığı bir süreçten bahsediyorum. Afr0oo'nun girişimini şanseseri forumu okurken değil de reklamdan geçilmeyen forum.donanımhaber vitrininden görmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Neyse bu konuda çoook söyleyeceğim var ama konuyu dağıtıyorum. Henüz PS4'üm yok ama alan ya da alacak olan tüm arkadaşlarıma bahsedeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xao

@Afr0oo : Yenilikçi, iletişime açık ve güvenilir girişiminden dolayı tebrik ediyorum.
    10 yılı aşkın süredir forumdayım, bu şekilde temiz ticaret ve güveni ön planda tutan arkadaşların forumda ayrı bir rütbesi olması gerektiğini düşünüyorum. Referans sistemi var diyeceksiniz ama benim kastetiğim daha denetimli bir süreç, TV'lerde programları çıkan donanımhaber yönetiminin de elini taşın altına attığı bir süreçten bahsediyorum. Afr0oo'nun girişimini şanseseri forumu okurken değil de reklamdan geçilmeyen forum.donanımhaber vitrininden görmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Neyse bu konuda çoook söyleyeceğim var ama konuyu dağıtıyorum. Henüz PS4'üm yok ama alan ya da alacak olan tüm arkadaşlarıma bahsedeceğim.

Çok teşekkür ederim hocam güzel düşünceleriniz ve yorumunuz için herkes sizin gibi düşünse keşke :) Çok sağolun tekrardan herhangi bir konuda yardimim gerekirse pm atmanız yeterli hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ps3 super slim kasa icinde skin yapiyor musunuz acaba? Ve fiyati ne kadar?

• nero67 kullanıcısına yanıt
    Superslimm icin suanlik yok hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xao

@Afr0oo : Yenilikçi, iletişime açık ve güvenilir girişiminden dolayı tebrik ediyorum.

+1 kesinlikle!! :)

• hocam ürünlerinizi cidden beğendim. istanbula kargonuz varmı? bir de ps3 için god of war resimli bir skin varmı?
  • fatihkayacioglu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam :) Türkiye'nin her yerine kargomuz var god of war temalı şuan elimizde yok ama istediğiniz herhangi bir resmi uygulayabiliriz :)

• Benimki de geldi. Ayarlamak gerçekten zormuş :) Birde fazla sert çekmemek lazımmış

@Afr0oo çok teşekkür ediyorum gerçekten harika oldu.

SİZE ÖZEL PS4 TÜM MODELLER KAPLAMA (SKIN COVER) YAPILMAKTADIR. PS4 + 2DS4 : 50 TL

• kdrsrsln kullanıcısına yanıt
    Kardeşim gerçekten efsane olmuş eline sağlık seninde güzel yapıştırmışsın hayırlı olsun tekrardan :))

• Afr0oo kullanıcısına yanıt
    Sayende bunu yaptırabildik. Gelen herkes hayran
  • Afr0oo kullanıcısına yanıt
    FB çalışmalari nerde kardeş

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.