Şimdi Ara

Size ruhu varmış gibi hissettiren arabanız oldumu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Yakın Hocam bunları yazarken durduk yere geldi aklıma. Anılar, iyi günler, kötü günler. Çok şeye göğüs gerdik sanmıştım. Bu öğrenci halimizle evlerimizden uzakta bir şehirden bi başımıza bir şeyleri için çabalıyor, uğraş veriyorduk. Gelecekteki çocuklarımıza isimler düşünüyorduk Her şey çok hızlı gelişti bir anda oldu bitti. 2.5 yıllık geçmiş kül oldu. Dünyanın en kötü insanları olduk birbirimize. Giulietta için yakında bir inceleme yazısı yapacağım Hocam hatta nasipse fikrim videolu olması yönünde. Ufak tefek birkaç güncelleme yaptım aracıma 1 aya yakındır onlarla uğraşıyordum o yüzden çok takılamadım bile buraya Motor dizel olursa eğer 1.6 multijet olduğu için parça konusunda sıkıntı olmuyor ama küçük şehirdeyseniz Allah korusun ufakta olsa bir kazadan sonra bile parça bulamayabilirsiniz.
    Sondaki güzel duanız için derdime ortak olup bir sigara yaktığınız için teşekkür ederim İnceleme tamamlanınca özellikle sizi etiketleyeceğim konuya. Özel olarak değinmemi istediğiniz, aklınıza takılan noktalar varsa özelden yazın elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Özellikle videoda üstünde daha çok dururum

Mesaj iki kere atılmış, silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 19 Ağustos 2017; 3:28:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Yakın Hocam bunları yazarken durduk yere geldi aklıma. Anılar, iyi günler, kötü günler. Çok şeye göğüs gerdik sanmıştım. Bu öğrenci halimizle evlerimizden uzakta bir şehirden bi başımıza bir şeyleri için çabalıyor, uğraş veriyorduk. Gelecekteki çocuklarımıza isimler düşünüyorduk Her şey çok hızlı gelişti bir anda oldu bitti. 2.5 yıllık geçmiş kül oldu. Dünyanın en kötü insanları olduk birbirimize. Giulietta için yakında bir inceleme yazısı yapacağım Hocam hatta nasipse fikrim videolu olması yönünde. Ufak tefek birkaç güncelleme yaptım aracıma 1 aya yakındır onlarla uğraşıyordum o yüzden çok takılamadım bile buraya Motor dizel olursa eğer 1.6 multijet olduğu için parça konusunda sıkıntı olmuyor ama küçük şehirdeyseniz Allah korusun ufakta olsa bir kazadan sonra bile parça bulamayabilirsiniz.
    Sondaki güzel duanız için derdime ortak olup bir sigara yaktığınız için teşekkür ederim İnceleme tamamlanınca özellikle sizi etiketleyeceğim konuya. Özel olarak değinmemi istediğiniz, aklınıza takılan noktalar varsa özelden yazın elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Özellikle videoda üstünde daha çok dururum

Öncelikle ben teşekkür ederim gelecek olan incelemeniz için. Beklemedeyim... Aklıma takıldıkça da ilk olarak sizi rahatsız edeceğimden şüpheniz olmasın. :)

İnanın şu piyasada Giu'lar için f/p bile diyebiliriz. Yaşlarımız da yakın diye tahmin ediyorum. Giular o yüzden de cezbediyor beni. 😎 Aklımda olan da 1.6 Multijet zaten. Ancak dediğiniz gibi en ufak çarpışmada dokunmada bile bana sorun yaşatacağı aşikar.

Onca yaşanmışlığın üstüne bi' anda çizgi çekmek gerçekten zor. Şehrin her köşesinde, gidilen her mekanda, içilen her sigarada farklı anılar göz kırpıyor. Ha nerden mi biliyorum?..

:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 19 Ağustos 2017; 3:30:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• esmerce kullanıcısına yanıt
    Abi mümkünse ben de bi anda o günlere ışınlanmak istiyorum Lastiklerden memnun musun abi bu arada ? Ben aşırı sıcak asfaltın üzerindeki performansından çok hoşnut değilim bu aralar. Gündüz vakti kafadan kopmalar çok oluyor fakat aynı yoldan gece geçerken çok iyi tutuyor
    Eğer olurda almayı ciddi ciddi düşünürseniz parça konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Hocam. Ankara'da daha önce rastlamadığım kadar iyi bir özel servis buldum. Sanayi ortamını sevdiğimden 4 ayda baya bir abi kardeş gibi olduk Harun abiyle Geçen triger zamanın gelmiş dedi, abi param yok şimdi 1 hafta sonra geleyim dedim bırak arabayı akşam gel al dedi sağolsun halleti işimi 2 gün sonra 650 liramı ödedim Sağolsun parça konusunda da çıkma, sıfır vs yardımcı oluyor. Onun aracılığıyla sıkıntınız olursa çözebiliriz diye düşünüyorum

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Samimiyetinizden şüphem yok hocam. Böyle bi' ustanız olduğu için şanslısınız. Öncelikle Giu alacak cesareti toplamam lazım ne yazık ki. Araçla ilgili soracaklarımı da konunuza saklıyorum o zaman. :)

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Lastiklerden çok memnunum, memnunum da.....hayalet gibi olur olmadık anlarda beliriveren ya da hiç belirivermeyen (!) balans sorunu yüzünden sürüş keyfime limon sıkılmakta..

Akçay da yapamıyorlar diyip hazır Ankara da iken iyi bir balansçı bulsam diyorum, sonra alıyor beni bir üşengeçlik :)

Lastiklere dönecek olursak; çok sıcak asfalt sanıyorum ki üzerinde yuvarlanan her lastiği kaydırma eğilimindedir, asfalttan ziyade lastik yeterince sıcakken en iyi tutunma elde edilir.

Pazar günü Balıkesir den gelirken nasıl becerdiysem (?) Bursa - Ankara değil İstanbul yoluna girince kendi müzmin beceriksizliğime dellenip İstanbul yolu gişelerinin üstündeki geri dönüş yoluna oldukça hızlı girmiştim, ne olursa olsundu yani :)) ammavelakin her ne kadar iyi de yol tutsa uzun ve ağır bir otomobil olan Insignia nın o hız ve dar açıyla kafadan kopması gerekiyordu, göya!

Asymmetric yerine herhangi markanın gezinti lastiği olsaydı (bkz: eski lastiklerim olan Primacy 3) muhtemelen kafadan kayacaktı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2000 model palio 1.2 el 16 valf aracım .. yeni evlendiğimizde varımızı yoğumuzu bu araca vermiştik .. sağolsun yıllarca bizi taşıdı kar topumuz.. sanırım ilk arabam olmasından dolayı bende yeri hep ayrı kaldı palio nun

• golf 7
  • Bmw f10 5 serisi. Ozellikle m paket olani. Onden bakildiginda resmen 'cekilin onumden' diye bagiriyor. Sol seritte insanlara selektor yapmadan, dibine dibine girmeden yol vermesi mukemmel bi haz benim icin. Viraj performansi ve yola oturup gitmesiyle de 'rahat ol guvendesin' diyor gibi. Agrasif ama oldukca nazik bir istanbul beyefendisi

Size ruhu varmış gibi hissettiren arabanız oldumu?

• Size ruhu varmış gibi hissettiren arabanız oldumu?
  • '98 Volvo S40 1.8

• 2003 vtec civic. Motor sesi ve gidişi gaza getiriyordu

Trim sesi, yalıtımı ve süspansiyonları iyi değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 19 Ağustos 2017; 10:46:47 >
  • Oldu marka model yazmicam ama hala daha askimiz devam ediyor,ne kizlar tavladik onla ne kizlarla gezdik ettik,kimlerle kapisdik, nerelere gittik neler yapmadik ki,hayatda anamdan babamdan sonra en cok sevdigim sey bu araba Allah bizi ayir misin.Gecen servise birakdim ayri kaldim 2 hafta yemin ederim bunaldim sikildim hayat keyfini yitirdi,bir insan bir seyi ancak bu kadar cok sevebilir bu kadar asik olabilir.

• - 87 model eski kasa Doğan

- 2000 model Mazda 323

Bu arabalar benim kimligim gibiydi.

• Henüz bir aracım yok ama abimin ilk arabası 94 civic si, ilk sürdüğüm araba, 4-5 kere kullanabildim ama her sürdüğümde o kadar çok zevk alıyordumki, anlatamam.

O marş sesi, daha sonra kaynak yerinde sıkıntı olan egsozun verdiği harika ses beni benden alıyordu valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: vvhopper

2002 vtec2 civic.

Yeni arabalar gaz pedali telli aninda tepki veren mekanik gaz kelebekli olamayacak ve iste ruhsuzluk tamda burada.

Aynı aracı bende kullandım.

Aracın devirli kullanınca ki ruhu hiç bir 1.6 atmosferik araçta yok.

3.viteste 5.000 devirlere getirip gazdan ayağı çekince aracın çok şahane bir motor sesi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

quote:

Orijinalden alıntı: vvhopper

2002 vtec2 civic.

Yeni arabalar gaz pedali telli aninda tepki veren mekanik gaz kelebekli olamayacak ve iste ruhsuzluk tamda burada.

Aynı aracı bende kullandım.

Aracın devirli kullanınca ki ruhu hiç bir 1.6 atmosferik araçta yok.

3.viteste 5.000 devirlere getirip gazdan ayağı çekince aracın çok şahane bir motor sesi geliyor.

Hocam motor seside cok iyi ozellikle aracin istedigi 5.30 ince yag ile denemelisiniz.

Ancak bu aracin keyifli olmasinin bana gore 2 sebebi var

1.arac 1050 kg ve 110 hp. Yani 2 tona yakin yeni araclarin atmosferik 200 hp olmasi gerekiyor ki ayni performansi versin. Boyle bir arac malesef yok

2.gaz pedali ve gaz kelebegi telli yani mekanik. Ayaginiz degdigi anda gaz kelebegi aciliyor size istediginiz anda gucu sunuyor yeni araclar dusunene kadar siz yerinizden firlamis 2 aracin arasina girmis oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Bmw f10 5 serisi. Ozellikle m paket olani. Onden bakildiginda resmen 'cekilin onumden' diye bagiriyor. Sol seritte insanlara selektor yapmadan, dibine dibine girmeden yol vermesi mukemmel bi haz benim icin. Viraj performansi ve yola oturup gitmesiyle de 'rahat ol guvendesin' diyor gibi. Agrasif ama oldukca nazik bir istanbul beyefendisi

Size ruhu varmış gibi hissettiren arabanız oldumu?

Ta ki yolda bir Evo X 1000Hp ile karşılaşana kadar

Önden başlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 19 Ağustos 2017; 13:26:58 >

• Size ruhu varmış gibi hissettiren arabanız oldumu?
    Size ruhu varmış gibi hissettiren arabanız oldumu?Size ruhu varmış gibi hissettiren arabanız oldumu?

biz bu ruhu fazlasıyla yaşıyoruz..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.