Şimdi Ara

Sizi etkileyen tek yabancı dizi desem ? (Anket açıldı ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
11
Favori
18.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • How I Met Your Mother(ilk izlediğim) çok etkilemişti yıllarca sit-com Türk dizileri izledikten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsen

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

breaking bad

hocam 3 4 bölüm gittim biraz yavaş ilerliyor gibi ilerde daha açılcak mı bu dizi biraz hareketlenme filan ? açıkcası 5 bölüm gittim sıktı gibi biraz herkes efsane diyor onun için izlemeye devam ediyorum

Hocam kesinlikle devam et bi kaç bölüme hareketlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

breaking bad

hocam 3 4 bölüm gittim biraz yavaş ilerliyor gibi ilerde daha açılcak mı bu dizi biraz hareketlenme filan ? açıkcası 5 bölüm gittim sıktı gibi biraz herkes efsane diyor onun için izlemeye devam ediyorum

aklın varsa bırakma diziyi
  • Sons of Anarchy
  • Friends, Ray Donovan
  • Breaking Bad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Showtek -- 15 Şubat 2014; 22:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Prison Break
    2-Supernatural
    3-One Tree Hill (sadece 1-7 sezon)
  • Prison Break böyle bir dizi daha çekilemez.
  • Lost (lk 3 sezon) yabancı dizi izlemeye başlama sebebim !!
  • Game of Thrones

eğer iki deseydin Breaking Bad'i eklerdim
  • The X-files (1993-2002)

Yukarıda yazılan dizilerin ağa babasıdır kimsenin yazmamasına şaşırdım...

Birisi bana çıkıp ta 93 den 02 kadarki 9 sezonun hepsini vereyim dese ona öyle bir dua ederim ki o dua ile kesin cennete gider...
  • Sizi etkileyen tek yabancı dizi desem ? (Anket açıldı )
  • Tek dizi desem genel olarak Lost derdim sanırım ama Breaking Bad Prison Break bu dizilerde beni çok etkiledi kesinlikle izlenmesi gereken diziler
  • 1. eskiden olsa seçerdim ama artık seçemiyorum aşağı yukarı popüler lerin hepsini izlemişimdir.
    Kendimce en iyi olmaya adayları saymak istiyorum

Oz
    Madmen
    Sons Of Anarchy (sezon finalleri)
  • Dexter
  • quote:

Evet arkadaşlar sizi etkileyen tek yabancı dizi desem hangisini söylersiniz ? Ben P.B derdim.

Benim için BB. Ancak yazan arkadaşlar hangi dizileri izlediğini de yazarsa bizler için bir rehber olabilir. Bir çok zevk aldığım dizi oldu ama biri BB, The Wire, The Sopranos bitirmeden Dex izlemişse Big Bang izlemeden HIMYM izlemişse benim için bir fikir oluşturmaz. Demek istediğim yazanlar ne kadar çok dizi izlemiş ve onlar arasından en etkilendiği diziyi seçmiş onu bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 15 Şubat 2014; 23:52:46 >
  • six feet under
  • Dexter
  • Game of Thronesun 3. sezonu hala kalbimde en çok etkilendiğim o meşhur bölümdü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.