Gençler Diablo 3 hype ına katıldınız ve aldınız, arkasından da feci derecede pişman olup, kenara mı attınız accountunuzu? aynı esnada da bf4 oynamak istiyor ama bir türlü alacak parayı ayırmıyor, daha farklı ihtiyaçları gideriyor ama aynı zamanda bf4 mü oynamak istiyorsunuz?
çok basit agalar. bana geliyorsunuz. açık açık söylüyorum, elimde ne varsa vereceğim, sadece dürüstlük üzerine kurulu olacak. diablo 3 le birlikte bana cd key, acc name, şifre, gizli cevap vs id copysini verene, ben de aynısını yapacağıma söz veririm yani. genel olarak tek istediğim, tek başıma oynayıp da sıkıldığım bf4 yerine, belki diablo 3 ü arkadaşlarla oynayarak, eğlenebilirim düşüncesi.
evet biliyorum, yanlış yere açtım başlığı. ikinci el pazarı daha uygun gözüküyor, fakat ingilteredeyim ve telefonuma aktivasyon kodu göndermiyor site. her neyse, dediğim gibi bf4üme karşılık diablo 3 acciniz. içinde karakter varmış, yokmuş. pek de umrumda değil.
tekrardan özür diliyorum, fakat başka yol bulamadım.
bir de eğer ki diablo 3 acciniz moplu bir wow accine bağlıysa, size bf4 le birlikte, bir de mop wow ilevel 494 90 mage ve ilevel 487 warrior @twisting nether, bulunduğu bir de battle.net acci verebilirim, eğer ki kafanızda böyle bir plan varsa.
Preminium varmı bf4 hesabında?
premium olsa, değeri bir diablo 3 etmez ya. hani ros da alınmış olmalı ki, anlam ifade etsin. her neyse, china rising ile gelen versiyonuydu benim ki.
quote:
Orijinalden alıntı: De1cide
premium olsa, değeri bir diablo 3 etmez ya. hani ros da alınmış olmalı ki, anlam ifade etsin. her neyse, china rising ile gelen versiyonuydu benim ki.
Arkadaşımın oynamadığı bir hesap var bf4 alıcam diyordu o yüzden sordum.Öyle hesaplar varki 10 tane pre bf4 versen gene karşılık olarak kıyaslayamazsın:)
yok, yanlış anlama, ben de bilmiyorum. eşdeğer birşey istiyorum demek istiyorum yani orada. diablo 3 hesabındaki tüm goldları satmış ol, tüm karakterler çıplak olsun, problem yok. sıfırdan karakter kasma peşindeyim zaten. ne olduğu da önemli değil anlayacağın. tek isteğim, hiçbir işe yaramayacak bf4 ümü, çünkü anladım ki competitive game bana göre değil, sinirleniyorum, daha sade, basit bir multiplayerla değiştirmek. hani arka planda müzik çalıp, skype dalga muhabbeti yapıp, bir yandan da farm kafası... o yüzden aradığım birşey yok yani. normal düz bf4 china risingli olanla, düz diablo 3. gerisi np.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme