quote:Orijinalden alıntı: pewpokuman ne beAlıntıları Göster ah uzmanlık alanım Valla bence venusar en iyileri Hatta pokeimam tartışılmaz bir lider
quote:Orijinalden alıntı: ZiveRah uzmanlık alanım Valla bence venusar en iyileri Hatta pokeimam tartışılmaz bir lider Alıntıları Göster Pika pika pika şık şık buowww Geber sende zıçan Salarım voltronu ezer valla sisin pokomonları
quote:Orijinalden alıntı: HellmarchPika pika pika şık şık buowww Geber sende zıçan Salarım voltronu ezer valla sisin pokomonları Alıntıları Göster Pokeimam
quote:Orijinalden alıntı: ikistaBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Charizaad karismasi vardı hayrandım ona off offf
quote:Orijinalden alıntı: poturAlıntıları Göster müslümbörd izlemeyen varsa resme tıklasın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 21 Haziran 2005, 21:18:47 >
quote:Orijinalden alıntı: metal canmüslümbörd izlemeyen varsa resme tıklasın Alıntıları Göster bence bu
quote:Orijinalden alıntı: PcbuilderPokeimamAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Pcbuilder Pokeimam İşte en iyi pokemon :)
quote:Orijinalden alıntı: Grameradamquote:Orjinalden alıntı: Pcbuilder Pokeimam İşte en iyi pokemon :)Alıntıları Göster benim pokemanım Pikajuuuuuuuu
quote:Orijinalden alıntı: pewpokuman ne beAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: pew pokuman ne be boş zamanında gelde taso kapışalım
quote:Orijinalden alıntı: guenenquote:Orjinalden alıntı: pew pokuman ne be boş zamanında gelde taso kapışalım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: guenen quote:Orjinalden alıntı: pew pokuman ne be boş zamanında gelde taso kapışalım hadi kapışalım diğer pokemon topicinde tasolarımın fotosu vardı ona göre gelin
quote:Orijinalden alıntı: guenenquote:Orjinalden alıntı: pew pokuman ne be boş zamanında gelde taso kapışalım Alıntıları Göster çiklipaffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
quote:Orijinalden alıntı: guenenquote:Orjinalden alıntı: pew pokuman ne be boş zamanında gelde taso kapışalım Alıntıları Göster warmı çarizard gibisi bee
quote:Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZAlıntıları Göster -Seni seçtim Patatamon -Kakk ulan pis pokeman
quote:Orijinalden alıntı: Patataman-Seni seçtim Patatamon -Kakk ulan pis pokeman Alıntıları Göster benim en sevdigim pokemon çayizak ne ateşli hayvandı o be
quote:Orijinalden alıntı: türkmenbenim en sevdigim pokemon çayizak ne ateşli hayvandı o beAlıntıları Göster başlattırma pokumanındaaaaaaaaan!