Şimdi Ara

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ?? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
75
Favori
91.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim kitaplığım ahşap ama beyaz kitalıklar daha hoş duruyor bence.çünkü kitabı gösteriyor.ayrıca da beyaz sakinlik demek ve göz yormuyor.
  • buradakiler popüler sayılabilecek kitapların bir kısmı. daha sayısız eski kitap var, ansiklopedi ve bilgi dolu kitaplar çoğunlukta. roman olarak bunların yarısı kadar daha vardır ama orasını çekmedim. matematik kitapları nedir diye soracak olursanız evde matematik öğretmeni var.

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??
  • Orijinalden alıntı: Impavide

Orijinalden alıntı: MoRTaLNIGHTMARE

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Bende ekliyeyim dedim :D Bir kısmı bu arkasındada kitaplar var ama onlar gozukmuyor pek ...

şu sol alttaki kitaplar hangi seri hemen hemen herkeste gördümde merak ettim doğrusu

• Orijinalden alıntı: logicalerrorr

Orijinalden alıntı: Impavide

Bende ekliyeyim dedim :D Bir kısmı bu arkasındada kitaplar var ama onlar gozukmuyor pek ...

şu sol alttaki kitaplar hangi seri hemen hemen herkeste gördümde merak ettim doğrusu

Ölüm Kapısı serisi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96l%C3%BCm_Kap%C4%B1s%C4%B1_Serisi

• Orijinalden alıntı: oguzozan

Orijinalden alıntı: logicalerrorr

Orijinalden alıntı: Impavide

Ölüm Kapısı serisi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96l%C3%BCm_Kap%C4%B1s%C4%B1_Serisi

Ana.... Benim eski Kitaplık :D görünce şaşırdım bir an . Tabi onun üstüne 2 ev değiştirince . Yeni kitaplıkların da fotoğrafını çekip atayım o zaman :)

• Bende popüler kitaplardan ziyade klasik kitaplar mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mo0rfin -- 20 Ağustos 2012; 21:39:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mo0rfin

Bende popüler kitaplardan ziyade klasik kitaplar mevcut

dünya klasikleriniz hangi yayın evinden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchyzophreN

quote:

Orijinalden alıntı: mo0rfin

Bende popüler kitaplardan ziyade klasik kitaplar mevcut

dünya klasikleriniz hangi yayın evinden acaba?

Akvaryum yayınları, fiyat da çok uygun tanesi sadece 2.75TL ve 5 alana bir bedava.
  • Böyle bir sete sahip olmak isterdim ciltleride çok güzel duruyor ama 40'lı paket halinde satılıyor 120 tl gibi rakamlara ve benim için şuan birden o parayı vermek güç. tek olarak bulabilseydim okudukça alır seriyi tamamlardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchyzophreN

Böyle bir sete sahip olmak isterdim ciltleride çok güzel duruyor ama 40'lı paket halinde satılıyor 120 tl gibi rakamlara ve benim için şuan birden o parayı vermek güç. tek olarak bulabilseydim okudukça alır seriyi tamamlardım

Alıp göndermek isterim ama para sorunu ve güven sorunu gibi kavramlar durumu olumsuz kılabiliyor :)
  • Gerçekten en üst raftaki kitaplar olsun Atatürk fotografları olsun dünya klasikleri olsun kütüphane güzel.. maşallah diyim nazar değmesin :) keyifli okumalar dilerim
  • Hocam resimleri simage olarak koyarsanız sevinirim, ayrıca koskoca resmi niye alıntılıyorsunuz yahu?

Bu arada konu ölmesin beyler, koskoca forumda bu kadar mı kitaplık var? Eski fotoğraf koyanlar güncel hallerini de koyabilirler. Bende kitaplığımı değiştiriyorum yakın bir zaman da fotoğraf koyacağım.
  • Benimde mütevazi kitaplığım. Çok kitap yok ama tabi lise den sonra üni. maratonu sırasında okuyamadım fazla. O senelerde bi kopukluk oldu tabi :)

Biraz önce telefondan çektim, fotoğraf kaliteleri için kusura bakmayın :)

• düşünüyorum ki gönderilen fotografları gören biri mini bir kütüphane oluşturmak için sabırsızlanıyordur :)
  • Yaklaşık bine yakın kitap 200 cilt ansiklopedi, bunların hepsi bir tek kindle toucha sığıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serayhefe

Yaklaşık bine yakın kitap 200 cilt ansiklopedi, bunların hepsi bir tek kindle toucha sığıyor.

"bine yakın kitap" supermis , büyük bir hazine,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yaklaşık bine yakın kitap 200 cilt ansiklopedi, bunların hepsi bir tek kindle toucha sığıyor.

kitabın yerini tutmaz BENCE hocam
  • quote:

quote:

Unutulmuş Diyarlar serisi eksik

Güzel seriler var

•  SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

Son hali ile kitaplığım...Bazı kitaplar kitaplığa sığmadı bende buzdolabında sakladım.Bkz.(ilk iki resim)

• quote:

Orijinalden alıntı: iztuzu

quote:

kitabın yerini tutmaz BENCE hocam

Tutmaz kesinlikle, ama mazeretim var :P O da şu işyerinde bazen boş kalıyorsun veya öğle araları.. Okuyunca göze batıyor kitap getirmiş okuyor diye oyun oyna face gir sıkıntı yok kitap okursan var. Ekrandan okumak gözleri yoruyor. Bu alet mürekkep ekran arkadan aydınlatması yok kağıt gibi desem yanlış olmaz. Yine de üstüne basa basa söylüyorum kitabın zevki bir başka. Karalarsın not alırsın arkadaşlık yaparsın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.