Şimdi Ara

SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ?? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.169
Cevap
75
Favori
91.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kitaplıkta olan görünümü de var ama o kadar uğraştım kule haline getirdim çektim buraya koyayım bari :)

Not: Boyum 1.83
  • Onlarla acayip jenga oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanİHlal

Kitaplıkta olan görünümü de var ama o kadar uğraştım kule haline getirdim çektim buraya koyayım bari :)

kitaplıktakinide koy konu canlanmış olur
  • Küçük naçizane kütüphanem
     SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??
  • Güzel, şirin
  • 3 bölüm halinde yaklaşık 2200 kitaplık kütüphanem var. yakın zamanda yayınlamaya çalışacağım. fotoğraf çekebilecek bir cihazı bulabilirsem :)
  • Yeni bir kütüphane almadan önce ki 4 de 1 'lik kısmının resmi. O sıra eski dolabı birine vermiştik. Şuan da geri kalan da dahil kütüphane de dizili. Onları en kısa zaman da çekip koyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: batu_boun

3 bölüm halinde yaklaşık 2200 kitaplık kütüphanem var. yakın zamanda yayınlamaya çalışacağım. fotoğraf çekebilecek bir cihazı bulabilirsem :)

Merakla bekliyorum
  •  SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

• Buda benim kitaplarım,her ay birkaç kitap okumaya kitaplardan uzak kalmamaya çalışıyorum.

• Millete kitap vere vere kitap falan kalmadı. Örneğin 4 kitaplık dan brown serim vardı şu an 1 i bende 3 ü nerde kimde onu bile bilmiyorum
  • ben kitabı okuyup geri verenlerdenim.denizlide üye olduğum bir kitapçı var 5günü 1 lira ya kitap okuyorum.okuduktan sonrası yük oluyor yer kaplıyor. ama kiralayınca hem kitabı fazla para gitmesin diye kısa zamanda okumuş oluyorum hemde yer kaplamıyor.ama evde 3raflık dini kitaplardan oluan kütüphane mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsayan -- 25 Ağustos 2011; 6:47:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Bu benim değil ama annemin şimdiye kadar okuduğu kitaplardan arta kalanlarmış bazıları verilmiş bazıları kaybolmuş günümüze bu kadar kalmış bende bugüne kadar evde böyle bir arşiv olduğunu bilmiyodum.Benim kitaplığım şu anda 3-5 kitaptan oluşuyor, eklemeye değer sayıya gelince bende kendi kitaplarımın fotosunu çeker eklerim.

İbret aldım

• Helal olsun bu konudakilere. Baskalari gibi ayda 200 lira sigaraya verecegime 4-5 tane orjinal kitap almayi tercih ediyorum.

Not: universite ogrencisiyim
  • Konu gerilerde kalmıs Bugün elime geçen zaman çarkı serisi ile haraketlendireyim dedim :) Kitaplığa koca bir ek oldu :)

•  SİZİN KİTAPLIĞINIZ/KÜTÜPHANENİZ??

Bunlar odamdaki kitaplar. 50-60 tane de apartımda var. Salon ve oturma odasında da büyük kitaplıklar var ama onlar pek ilgimi çekmiyor. Bu gördüklerinizi son 1-2 yılda kendi paramla aldım. 1-2 tanesi hariç hepsi de orjinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 8 Eylül 2011; 22:21:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Konu gerilerde kalmıs Bugün elime geçen zaman çarkı serisi ile haraketlendireyim dedim :) Kitaplığa koca bir ek oldu :)

bu nedir yaa kitapçılarda yok böle seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecvdr -- 8 Eylül 2011; 23:19:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecvdr

quote:

Konu gerilerde kalmıs Bugün elime geçen zaman çarkı serisi ile haraketlendireyim dedim :) Kitaplığa koca bir ek oldu :)

Teşekkürler Hep almak istediğim bir setti bir öğretmen arkadaşım kendi okudugu setini hediye etti sagolsun :)

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler Hep almak istediğim bir setti bir öğretmen arkadaşım kendi okudugu setini hediye etti sagolsun :)

bazı kitaplar iki tane aynı mı yoksa onlarda 1-2 mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

bazı kitaplar iki tane aynı mı yoksa onlarda 1-2 mi

Ciltli versiyonlarda tek kitap ama ciltsizleri çok büyük olmasın diye 2 ye ayırmıslar 1-2 yani dediğiniz gibi ...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.