Şimdi Ara

sizin mp3 playeriniz hışırtı yapıyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya hala anlamış değilim. kulaklığın hışırtıya etkisi ne oluyor? bende inf marka mp3 vardı. cızz ederdi, sony kulaklık takında etmezdi. kısa devre falan mı yapıyor acaba?
  • Benim bildiğim kulaklığın hiss sesine bir etkisi olmaz. Cihaz orijinalinde nasılsa başka bir kulaklıkla öyledir. En fazla şöyle bir durum ortaya çıkabilir. Daha önce duymadığınız sesleri IEM bir kulaklık sayesinde duyabilirsiniz.

Beberia, dostum sen de cihazdan memnun değilsen iade et, zaten doğru dürüst ses verdiği yok.
  • soundchaser, ben bugün teknik servisinde kutusunda n açılmamış aynı ürünü denedim, onda da aynı sorun. iade etsem. afedersin ş.rfsiz teknosa, 1 ay içinde iade ve değişim yapılır dediler arızalıysa dediler. ben de teknik servisten arızalı raporu aldım, iade alamaytız, bu ürün basınçlı kutu dediler. fıttırdım. uzun hikaye. daha önce de yazmıştıum foruma. şimdi tek sorunum bu aletin ses limitinin kalkması.
    iade etseydim eğer nw-a1000 alırdım:(((((((((((((((((((((((8
  • i pod umda ilk 3 ay ses cıkarmıodu ama sarkı kapasitesi 500 ü gectikten sonra bi srkıdan bi sarkıya gecerken cd romlar bir cd yi nasıl okurken ses cıkar i pod tada cıkmaya basladı sinir olmaya basladım . Şimdide i tunes tan sarkıları i pod a attıgını gösterio ama sarkıyı i pod ta bulamıorum serwise werdim ne olcak bakalım
  • O ses harddiskten geliyor,fazla anormal bir durum değil...
  • Ya arkadaşlar o ses mutlaka herkeste vardır.Neden?Sonuçta altın kaplamalı kulaklıklar falanda kullansak kablolar,devreler,bellek okuma sistemleri falan...yani büyük bi olay dönüo orada bi yerde.Belki optik teknolojisini daha da ilerlemesiyle hem ses hem görüntü daha mükemmel bi şekilde kullanıcılara sunulacak.Böyle ce bizde HİŞSŞSŞSSŞŞSŞS.... sorunundan kurtulacağız .Ama bilmiorum bence fazla üstüne gidipte kafayı yemeyin:)))))Kulak verip de dinlemeyin o sesi.Ama tabi ki araştıracağız neden diye.
  • Yahu hangi hişşş sesinden bahsediyorsunuz anlamadım,normal bir ses değil mp3 çalarda,bende öyle bir ses yok,harddisk sesi ayrı tabi..
  • Ne alakası var, niye herkeste olsun adam gibi bir mp3 çalar alırsan, hiss sesi olmayan, sizin değiminizle hişşşş sesi yapmaz. Mesela Zen Touch asla hiss sesi yapmaz. 5.Nesil de dahil olmak üzere bütün Podlar hiss sesine sahiptir. Sony'i çok bilmiyorum, çünkü mp3 çalarları zaten satmıyor.

Hard diskli mp3 çalarlarda bazen statik sesini duymak mümkündür, en azından hard diskin kafasının sesini, bu da nadiren olur. Mp3 çalarına göre de değişir.

Araştırılacak bir şeyi yok, Sony'nin NW A-1000/3000 modelleri dışında modellerini almazsanız sorunla karşılaşmazsınız bu kadar basit.
  • kardes sende ne bahtsızmışın ya kulaklık kotu cıkar mp3 ten hiss sesi gelır bence sen bı kurşun doktur

neyse o hiss sesi mp3 player kapalıyken gelmesının sebebı ıcndekı pıller mp3 calısmasada aktıf yanı devreden akım gecıyor o yuzden cıkıyo kullanırken cıkması da muzıın kalıtesınden olablır...
  • abi bu sony bu kadar adi mi benim crative da tek bir hışırtı dahi yok ses inanılmaz net ve berrak tabi kulaklıkta iyi olacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.